Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Fam Trasparent

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!

Nuk gjujta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Te ju puth pak se me ka marre malli?

Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

tushi

Valoris scriptorum

Abs allahile ça ban edhe ti

e din mire se s'kena moshe per kto pune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif e prape vazhdon

po ma shpija se kto femnat jane darka e naletit si kane thane te vjetrit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

ça ka ndoj te re a si ja keni kalu, a keni pas te nxehte ndopak

ma bani hallall per gatimin po as per vedi s'kam gatu qysh se kam shkru heren e fundit te shpaja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif

Abs na qit ndoj gja me pi se u thame krejt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif

LUANESHA

Primus registratum

tush mos rri e na e len fajin neve femrave,e ke marr vet per siper me gatu.../ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ameba

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: paperina</div><div class="ubbcode-body">Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!

Nuk gjujta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Te ju puth pak se me ka marre malli?

Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. </div></div>

Zot shyqyr qe na e gjete deren e shpis mi Pap
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

abs

nuk e di...

n'guzhin mu kujtu qe s'te kam kthy pergj per pyetjen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_wall.gif
alora /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif
synat bojkaf, si trashigimi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif
aftesia e rritjes se buxhetit te shpis /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif
aftesia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif e mosmarrjes se vendimeve pa u konsultu me krietaren e bandes
te jete fjalpaket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-jerkbag.gif e mospertues. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif
kaq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

Hola pia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

LUANESHA

Primus registratum

tak tak po ma hap kush deren se kam ngel jasht...

uh kto s'nigjon asnjani ,jeni ne gjum? va bene po i hedh nji sy af...

baci baci

bobo

marksist-enverist

ke shum qe troket,Luaneshe? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
abso, frischesfleisch, ulja zanin kasetofonit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
un jam h., ajo aty me mini asht b.,a.-ja eshte e zoja e shpis.

do me? dmth, ke uri? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif dhe per cdo gje mthuj mu!
u sa vap...
kaq kisha! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

TEA

Forumium maestatis

ce nessuno...

Mire se ju gjeta Fam . /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

bebi

Primus registratum

tjeta juj !
si jeni, si keni kene?
sa keq qi s'kekeni n'shpi me m'pa sa jam rrit e sa vajz e mil jam baaaaaa! m
jepni i huder me e fut n'xhep amaaaaaaan /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

pashim, shkova un, kur t'ju marrin malli, shkoni e bleni revistat e m'shifni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif :p

byyyyyeeee

ps: kiss per Abs, Dottessa, Uni, and... ma te miret

bebi

Primus registratum

tjeta juj !
po si jeni a jeni mire, si keni kene tan kto kohe?

un tuj u rrit perdit, absssss ku ke hup se du me te kalxu do shfaqje te huja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ps: shpija, lajm sencacional : m'duket se jan' tuj ma prish mendjen me u martu !!!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif ala s'me besohet qi m'kalon neper tru nji mendim i till kaq makaber /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

kur t'me dalin pija ateher /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif hahahahah

thoni do t'me mushet mendja? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

abs

nuk e di...

Blue, sot do jem perreth knej, e kam 'pushim', e shkembejm shfaqje t'huaja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Ndersa kyt' mendimin makaber /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif provoje thjesht per kultur t'pergjithshme, /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif se nuk bahet nami /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif asht tuj m'kalu dhe mu neper mend, ose ma sakt ma kalojn /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

bebi

Primus registratum

pse s'arrij me lexu faqen e fundit un ktu, po nuk shkruva?
pse diskriminon forumi ato qi planifikojn me u martu e mos me i met n'der shpis /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

bebi

Primus registratum

abs erdha ktej e s't'pash. teshti s'kam koh me ndejt shum se jam tu pergatit pajen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

per bes m'duket po e ha at kokerr ullinit. kam etje per kultur un abs /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
vetem ka nji problem: si me ja ba un qi sjam msu me paparazzi? po m'shef topless edhe halla, tuj pi kafen e nadjes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

abs

nuk e di...

etja t'man frisch goce /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif

shif ku e ka hallen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif po na pse kena praktiku tan kto vite msn me cam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif
qe mos t'na e ndijn /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif kur t na fotografoje halla moj, biles i pozojme qe t'ja ngrefim mendjen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

t hangsha pajen ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

bebi

Primus registratum

ahh mos m'a ha se don me e hanger burri. m'ka than kot qep e qendis tan diten se kam me e hanger si luani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

a ka ndonji me eskperjenc, t'm'pergadisin se m'ka hi frika /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

abs

nuk e di...

ok, te te pregadis ifice vet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

shtroje nje postice afer oxhakut, mbasi te vendosish disa jestek aty afer ulu mbi te. merr at sendin e rrumbullakt e vendose mbi prehen. masanej merr gjylpanen e futi fijen (kto t fundit te jen bojna bojna) e fillo ngul zhgul, tuj parafytyru /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif vedin me burrin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

mos ke hiq frik, se tan ato e kan provu, dhe prap gjall jane /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif sa per pajen tapo dalin tan ato qe te japin dhe ide e metoda t'tjera /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

nje tjeter form asht: shkruaje listen e postoja kanditatburrit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

bebi

Primus registratum

moj un deshta udhzime per luanin, qi don me m'hanger pajen, mos po m'hek ndoj cop edhe mu bashk me paj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

abs

nuk e di...

u po luanin e ke fut n'xherxhef moj (se di a shkruhet kshtu, ai rrethi ku qendiset paja) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

kshtuqe ai aty sillet, nuk han pajen ai po ti ate me pajen bashk /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

fjala bjen, fundja kujt i rrite baku /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif
sa ide makaber /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Status
Not open for further replies.