Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Gezuar

eh, ky virusi i lekve n'dor' pat fillu dikur n'shkoder, kur kishin raste dynjaja, fillune tuj mos ble ma dhurata, nje 50leksh n'tabake dhe u ndreqte puna. Ma vone filloi t'uj u rrit cmimi, se di sa ka shku tesh /pf/images/graemlins/idea.gif

abs

nuk e di...

Gezuar Nana, Motra, Teze, Shoqe, Kojshi, Forumiste... e t Gjitha qe s po i permledh me nje fjale /pf/images/graemlins/smile.gif Festen /pf/images/graemlins/wub.gif

Abs /pf/images/graemlins/wub.gif

Shiraz /pf/images/graemlins/kiss.gif kaher s te kam pa /pf/images/graemlins/laugh.gif deshiroj te jeni te gjith mire /pf/images/graemlins/smile.gif

ps.paskem harru me shkru hallen po shifet se s me pelqen hiq /pf/images/graemlins/crazy.gif

AperoBig.jpg

moussefromage.jpg
guzhinieri i shpise ka shkri talentin sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

uuuaaaauu shif ktu /pf/images/graemlins/eek.gif kenka shtru darka e un hala me nje sy n'tv /pf/images/graemlins/laugh.gif

O'Le /pf/images/graemlins/kiss.gif

po vena ku asht? se do e mbill nje sy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Altin, sa ka gram dhurohet per festen e grave? /pf/images/graemlins/idea.gif

abs

nuk e di...

Altin t'lumshin durt /pf/images/graemlins/cool.gif

tesh ndreq dhe faqen qe te lexohet mire, dmth ato fotot rreshtoji posht ne daq, dhe ma mir'prishet per sonte. /pf/images/graemlins/smile.gif

Naten e mire nga une /pf/images/graemlins/wave.gif

ALTIN

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Altin, sa ka gram dhurohet per festen e grave? /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]

Varet e ke grua te fejuar apo shoqe /pf/images/graemlins/wink.gifgruas nje varse, te fejuares nje pale veth ose nje ore, shoqes nje lule ose nje dhurate te vogel /pf/images/graemlins/grin.gif

disku

UNI

Abs at buqeten me lule qe lash ne vazot ta kam pru ty. Ate jatikun blu mos e luj se e kam per lufte me njanen sonte *hub*
Pershendetje gra ene gzuar festen. Ju pershnes me Lemon Tree - Fools Garden.

abs

nuk e di...
Gezuar

Uni, si gjithmone je djal i kujdesshem dhe i mrekullueshem.
Te kam xhan /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

ps: altin, prita se po e ndreq faqen...

bebi

Primus registratum
Re:

uuu kush paska ardhe me jastek /pf/images/graemlins/laugh.gif
o uni, mu kput qafa prej peshes tuj majt dhuraten tande. s'ke mujt me gjet ndoj gja ma te vogel? kan' me m'ra tull kres, me m'a vjedh tan at medaljon ari /pf/images/graemlins/laugh.gif

by the wayyyyy, meqi jena te jasteket, kam ble nji sooot /pf/images/graemlins/wub.gif i kam qendis /pf/images/graemlins/laugh.gif emnin siper mos me guxu me mendu me ma marr kush ndojher /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

shpija, a dini ndoj marifet si me ec me makine pa i thy tana heret detyrat . i mbshtjelli skulpturat me plasmas /pf/images/graemlins/laugh.gif e prap thehen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Blue tuj rregullu shpatullen e thyme
Image2051.jpg

shyqyr q1 skulptura ishte e re flak, dmth e sapofillume kur u thy /pf/images/graemlins/laugh.gif

ka vetem overall proportion e basic clay, modelja asht nja 35 vjece, po shifni cfar' formash ka /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe ate pjesen e gungaqit te notre dam te shpatulla asht clay e perkohshme eee, se jam tuj njit thymjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

tungggg

tushi

Valoris scriptorum
Re:

mrama shpija allahile si ja keni kalu /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezuar festen e tete marsit e nga nji /pf/images/graemlins/kiss.gif per te gjitha femnat e shpise /pf/images/graemlins/wink.gif

kam ardhe pak vone per dhurata po nga nji gote vene se refuzoni besoj

wijn.jpg

zoulou

ElB@S@N
Re:

oooh flm /pf/images/graemlins/wave.gifjo nuk e refuzoj apo nuk po ha dhe djathin tani /pf/images/graemlins/grin.gif, shkon per mrekulli /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

tola77

Primus registratum
Re:

mezi po pres te me vije motra te me ndihmoje per te pastruar shtepine me themeli se vete pertoj. /pf/images/graemlins/frown.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re:

zoulu me pi q1 çke me te

per festen tuj edhe une e kam thy rekordin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ma se 2,5 kg bisteka fioretinet pak feta e nja tri litra vene

ça me ba ne kto raste duhet me ba çmos

/pf/images/graemlins/pickellonja.gif

tola lene krejt per sonte se e pastrojme neser te tane bashke

naten shpija

ameba

Forumium maestatis