Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

tushi

Valoris scriptorum
Re: Fam Transparent!

hajt pra nji gote sa me thane /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ma pinkushe ça na thu per çeshtjen e gjinit/gjoksit Persik çfare zgjidhjet i jep ti ktij konfliktit /pf/images/graemlins/idea.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mendon vertet se eshte momenti per te folur per çeshtje mardhenjesh nderkombatare /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo se nuk me intereson gjiri dhe problemet e tija, por afersisht ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeke ne forme ti tusho...ça bohet??? je kthy ne Organizem Gjenetiukisht i Modifikuar /pf/images/graemlins/laugh.gif apo thjeshte i ke fut naj dopjo teper ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

per nder vetem sonte q1 nuk me ka qellu kurrgja rreth e rrotull /pf/images/graemlins/smash.gif
kena pas nji fest para dy ditsh e perveç se kena mbaru te tana rezervat ndoshta si kan kalu ala efektet /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse pinkushe naten e gjumin e amel se edhe ty te duhet me ra tash /pf/images/graemlins/laugh.gif boll ke ndejt /pf/images/graemlins/wave.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ku jane familjaret?

Krejt me pushime verore..kujdesni dillin se na digjni ato lekurat e lemuara /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Mrama shpia, si po ia kaloni?

Ciao Lady amelcina /pf/images/graemlins/wave.gif, ckemi, mire?

Pa merak, jam ly me krem plazhi cdo 2 ore, /pf/images/graemlins/tonguee.gif Hajde ngjyre qe kam marre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Qyqe po ti qenke zhdesh re !!!!

Aman mos na i thy ndjenjat ne ikyt ore se s'mbaj asnje pergjegjersi per shkrimet pas ores 24:00 una /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Prite zot, c'eshte ai llaf, jam i pafajshem une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj vape e goce, e ne plazh, s'do rri me carcaf mbuluar une /pf/images/graemlins/laugh.gif As une s mbaj pergjegjesi per shkrimet pas asaj ore, pastaj demin AF-se ia bejme /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ca demi re. Ne jena te dobishem ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mo na ul randesine /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

E di, une e ti jemi sa gjysma e AF-se me postime /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Nga ishe fut, se re ne qetesi, thashe mos po mendoje ndonje pisllik a sulm prapa kraheve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Zjarri..rritet..te mbeshtjell si një turbine me sensualitetin e tij...
Shperhapet nëpër dhome deri sa arrin ne rrenjen e flokeve.
Provoj ndjenja te cmenduara..Habi!!!!
Ndjej trupin tënd te leviz, lart trupit tim te lakuriqte..
Dridhet..
Leshon veten duke kërcyer një vallezim magjik ne këtë nate plot yje.

(pap)

Isha tuj enderru me sy hap /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt naten llokum e vishu here tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Sikur ta dija... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ah jete mizore pa pike intimiteti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Naten rrapatushe, kalofsh mire e duku nga shtepia /pf/images/graemlins/wave.gif

ku e kam abs /pf/images/graemlins/cry.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ne shtetet e bashkuara te afrikes /pf/images/graemlins/laugh.gif ta mban te shkosh ta kerkosh atje ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Se dija qe kishte dhe Afrika shtete te bashkuara. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa prapa paskam ngel, s'jam azhornu hic me te rejat e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Po mi po, dhe si brigadier s'kam lene koperativiste femer pa i ardh hakut /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

ti pink ke dhe pretendime pale. Do ngelesh pa gje, po mos kerko kaq shume /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

vallaj do kisha preferu noj peme a noj mullar me bar se sa noj katnare kooperativiste, me faqet e kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos fol ne emrin tim duke menduar per veten zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ehhhh mi shpirt, se ne fakt ti po flisje per shokun Shpati deri tani. Nejse, ta kam thene une s'je tipi im. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.