Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

alinos

Forumium maestatis
Re: Fam Transparent

Pa tallje tashi:

po shikoja ato qe kishit postuar mbreme dhe m'u kujtua kur mblidheshim ne nje dhome cuna goca edhe kendonim kenge /pf/images/graemlins/wub.gif , dmth ne benim gjoja dhe nje shoku yne me kitare kendonte... /pf/images/graemlins/devil.gif
Ishin shume te bukura kohet e shkolles, ishim me te cilter, me femije e kenaqeshim me pak... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

romeo

Forumium maestatis

epo une nuk pres kamarierat se nje kafe ma ke borxh ti, te mbahet mend dje kur te pyeta çfare duhej bere per te mare kafen e dyte??
ti me the qe me nje kenge tek dritarja ndonje shprese kishte /pf/images/graemlins/laugh.gif
dje kam kenduar, me degjove? te pelqeu kenga? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pa tallje tashi:

po shikoja ato qe kishit postuar mbreme dhe m'u kujtua kur mblidheshim ne nje dhome cuna goca edhe kendonim kenge /pf/images/graemlins/wub.gif , dmth ne benim gjoja dhe nje shoku yne me kitare kendonte... /pf/images/graemlins/devil.gif
Ishin shume te bukura kohet e shkolles, ishim me te cilter, me femije e kenaqeshim me pak... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Ti thua kur jetonim tek VIA GLUCK /pf/images/graemlins/wub.gif Po qe perkthehej RRUGA E DASHURISE dhe une nuk e dija /pf/images/graemlins/smirk.gif

ana karenina

Primus registratum

E pashe, e degjova... Kendova dhe nje cike vete po me ze te ulet mmm mmmmmmm mmmmmmmmmmm mmmm /pf/images/graemlins/wub.gif

Girl_Holding_a_Nest_small.jpg

[/ QUOTE ]

ana karenina

Primus registratum

Prove 1 2 3

1 2 3

Me duket se duhet te zgjatem dhe nje cike /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

cup_a_hot_joe.gif

Kerkoj ndjese per filxhanin e shemtuar po te tjeret ishin pa lare /pf/images/graemlins/lol.gif

I ka sjelle njeri gazetat per sot? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ref - faqja paraardhese /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Femiu, du edhe una kafe se jom tu ngordh /pf/images/graemlins/laugh.gif. Un e pi dopjo... kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

ana karenina

Primus registratum

Po ti ca bo lu deren??

Na bej shpejt nga nje kafe te na shijoje pas buke

[/ QUOTE ]

1. Une s'kam ngrene asgje akoma /pf/images/graemlins/cry.gif

2. Nuk e luj, e mbaj mos bjere, per kete paguhem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me sillni dreke t'ju sjell kafe /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Kushooooooooooooooooo, te dua urgjent ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Me bej nje hartim per veten e ime /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Mos harro te thuash sesa e persosur jam, sa pa te meta, se e paarritshme kur jam me taka te larta /pf/images/graemlins/laugh.gif ene gjona t'tjera kshu mo e di vet ti /pf/images/graemlins/laugh.gif.

PS. Te thashe me sill kafe, nuk deshe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif... ja pasojat /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

Dolores

Primus registratum

Kujdes ti mi helmi se mos na leshosh ndonje pordhe nga kto mburrjet....se si gjarper qe je do i kesh edhe kocifozzzzzzzzzzzzz /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ....Gjesi edhe une du kafe /pf/images/graemlins/goofy.gif

p.s. goca flm per urimet ...po akoma s ka gje...mos ma ndillni kot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

romeo

Forumium maestatis

te pergatita diçka te shpejte se nuk pata shume kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

tria.jpg

ana karenina

Primus registratum

Do nje reference me nje llaf? Kam dy te gatshme te vetes time, ne te dyja si dy pika uji jemi, i gezofsh /pf/images/graemlins/laugh.gif Qenka limoncelo day sot se edhe drini kish postuar ca foto limonash per limoncelo (me dy l eshte ky llafi? /pf/images/graemlins/laugh.gif). Ja gezuar /pf/images/graemlins/wub.gif

Kafe prape derisa t'ju merzitet mos me kerkoni me /pf/images/graemlins/devil.gif

turkish-coffee.jpg

ana karenina

Primus registratum

te pergatita diçka te shpejte se nuk pata shume kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Une pas dreke (me/very very happy /pf/images/graemlins/pickellonja.gif) Me falni per te pasmet /pf/images/graemlins/lol.gif

8d9f08fa6d44969da54cbf48be165fef.jpg

Dolores

Primus registratum

Geshto sill me shume kafe se une i hodha ne bark ato
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Issi cfare sygjeron si ushqim te mire ....per nji J.LO prapanice? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

romeo

Forumium maestatis

po dal pak se kam per te postuar disa gjera pune. shihemi me vone po ishit ketu..

Status
Not open for further replies.