Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

ana karenina

Primus registratum
Re: Fam Transparent

E ndajme pergjysem plllllsssssss /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

Pane.jpg

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif mile /pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif

Nevo ku ishe mbreme ti kur kercehej ketu? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ana karenina

Primus registratum

Issy une s'te mbaj mend hic ty, vetem si nick te kujtoj /pf/images/graemlins/rolleyes.gif. Pa rrefeu njecike /pf/images/graemlins/devil.gif

@d@

Primus registratum

T'thash MLK ka duar te arta /pf/images/graemlins/lol.gif Sa me beri nje masazh dhe me zuri gjumi dhe gerhisja per 7 pale qejfe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Geshtenjez, MLk-se mi eshte qepe nje fare Pinku edhe sa le rehat /pf/images/graemlins/lol.gif ai po e ka zemer e dobet per kshu gjerash ...sdim ca te bejme... ti ca mendon? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

<font color="red"> Hara`pi :- Dikush me e ba prove me u kru me mu,gjysmen e fisit kam me ja martu!
Ec HaRaP maj menjen tande...
</font>

Harap du me u ngaterru me ty /pf/images/graemlins/grin.gif maje fjalen e firmes eee /pf/images/graemlins/crazy.gif se kam tan kto beqara n shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Tjeta juj e mireupafshim Vajza /pf/images/graemlins/angel.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

ana karenina

Primus registratum

Vetem Pinku? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me sa di une ai djalka eshte pro konkurences se lire /pf/images/graemlins/crazy.gif shtoji kesaj dhe faktin qe eshte pasiv ne kuptimin virtual te fjales /pf/images/graemlins/lol.gif (qe dmth nuk ndermerr asnje inisiative vete, i pelqen te beje degjuesin dhe vezhguesin /pf/images/graemlins/smirk.gif). Kjo dmth qe po bere dhe ti vezhguesen e Pinkut &amp; co pisk i ke punet /pf/images/graemlins/winkwink.gif

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif

Abshiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/wub.gif wie geht es dir schätzchen? /pf/images/graemlins/kiss.gif

@d@

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Vetem Pinku? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me sa di une ai djalka eshte pro konkurences se lire /pf/images/graemlins/crazy.gif shtoji kesaj dhe faktin qe eshte pasiv ne kuptimin virtual te fjales /pf/images/graemlins/lol.gif (qe dmth nuk ndermerr asnje inisiative vete, i pelqen te beje degjuesin dhe vezhguesin /pf/images/graemlins/smirk.gif). Kjo dmth qe po bere dhe ti vezhguesen e Pinkut &amp; co pisk i ke punet /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

Po pinkut i doli nami mi dhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une do thoja se sjellja e burrit tim te ardhshem /pf/images/graemlins/tipsy.gif nuk ka te bej fare me inisiativen. MLK nuk i qe mbush mendja per asnjeren (deri sa me njohu mua /pf/images/graemlins/laugh.gif) dhe pike /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Ore po nuk te prishi pune pasiviteti ty mua s'me hyn e s'me hyn ne xhep /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa per mbushjen e mendjes /pf/images/graemlins/rolleyes.gif do perpiqem t'ia blej /pf/images/graemlins/idea.gif po e pati bosh s'ka ca me m'shit /pf/images/graemlins/shrug.gif po qe se jo te blerat do te ti bej te ditur sa me shpjet te jete e mundur /pf/images/graemlins/winkwink.gif

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif Na mi ti se boj shaka une /pf/images/graemlins/laugh.gif Une pervec se e du /pf/images/graemlins/wub.gif yv ( jo se MLK nuk o /pf/images/graemlins/laugh.gif) po kam edhe fiksim do e njoh ne dimer /pf/images/graemlins/lol.gif edhe ai do jete shoku im me i mire edhe pastaj do bejme kalamq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abshi ku iku? Po MLk pse nuk mi ka kthyer puthjet e djeshme ? /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zemerushe te iki une se po me dhemb koka /pf/images/graemlins/frown.gif Ty te kam xhan edhe vazhdo mbushi mendjen MLK se une boj gjasme s'dua qe ti rritet interesi atij /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Absssssssssssssshi /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif vdekt Zogu mbas teje jarbi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Pse mi me shaka e kishe ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif Dreq njeri /pf/images/graemlins/devil.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

As me hanger buk s me lini, kam nje randevu ne 14.00 e m duhet i gjithe koncentracioni i duhur /pf/images/graemlins/booki.gif

Me Zogun jam pajtu, dhe kam dhane fjalen qe s do e marr ma neper goje! Ka inat cuni dhe pik!
Kush ta doje ti shkruje pm, oops me pshtoj kjo ide! Schittt!!! Ehuuu fundja kam detyrime ndaj pjestarve te fam /pf/images/graemlins/grin.gif

Moj Nev /pf/images/graemlins/eek.gif, ti dashke qe une te vdes e para eee /pf/images/graemlins/cry.gif

PS: Ma n fund (tesh qe u fejove /pf/images/graemlins/grin.gif) e vune foton tande, me ato flok /pf/images/graemlins/angel.gife qe ti kane zili te tana femnat e vienes /pf/images/graemlins/cooli.gif

PSS: Geshtenjeza e Nosi shifni mos ma leni n shume qetsi ate Issin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tesh me uroni suksese per ne oren 14, dhe bafshi qefe /pf/images/graemlins/wub.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ja keto thashethemexhijet, sme lene rehat /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
ça keni mi gra qe jeni mledh e boni lloqe per robt qe sjan prezent /pf/images/graemlins/tipsy.gif ...me dergoni nje pm te pakten qe te vij e tju pergjigjem ne ven tak fap.... /pf/images/graemlins/idea.gif

OOOOOOOOOOOOO NEV, o te hongert...e mira ty ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif .... ne ça gjuhe duhet me ta thon,qe non me ne frega HIÇ per MLK, qe merre e mbaje KLMNJ-ne me shnet se se duuuuuuuuuu as komshi ne lagje ...... /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif

ti ske ça i bo atij, qe me gjemon mu mbrapa edhe gricesh me mua...din a sdin ti si mbahet i burr /pf/images/graemlins/goofy.gif ...se mesa duket qe ne fejes nuk e kenaqke qe fillon e bredh lule me lule ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe tani ju them have a nice day /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Pu pu, imagjino me i ftu ne dasem te gjitha keto, pa pi gjo ne ka plas sherri, imagjino me i dhon raki ne dasem /pf/images/graemlins/laugh.gif e paskeni pijen me sherr /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pinko ti mos na ngaterro me te bredhmet neper lule, se me qite ne baçevan tani /pf/images/graemlins/laugh.gif Luleve u pelqej eren, nektarin /pf/images/graemlins/laugh.gif po nuk jam i paedukum me i keput /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ju uroj nje pasdite te kendeshme te tereve dhe te terave /pf/images/graemlins/kiss.gif
Ps. te rroje partia /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

MLK po pse vjen kaq von n shpi eee? Apo ishe me grun, oops t fejumen deshta me thane. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rroft partija thohet prej ngjys forumit e siper e jo n kte vend kaq poshte /pf/images/graemlins/devil.gif

tOnCeee o i bukri i dheut, s me bani pun ai linku mram, po s ka gja, se kam vu re qe s kemi GJITHMONE nje shije me robt e shpis /pf/images/graemlins/wink.gif prandaj e di qe s doni me pa film, prite forum rezikun me nigju dhe musik /pf/images/graemlins/lol.gif

Tesh jam tuj marr pak energji /pf/images/graemlins/grin.gif
kush t hyj n shpi, n maje t gishtave eee /pf/images/graemlins/tongue.gif

2103862,h=238,pd=3,w=179.jpg

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

PS: Ma n fund (tesh qe u fejove /pf/images/graemlins/grin.gif) e vune foton tande, me ato flok /pf/images/graemlins/angel.gife qe ti kane zili te tana femnat e vienes /pf/images/graemlins/cooli.gif

[/ QUOTE ]

Ku Nevi? /pf/images/graemlins/eek.gif se mu m'ka premtu se don me u martu n'prill dmth ne te njejtin muj qe du me u martu edhe un... cfar koincidencet /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

me duket se ju prilllin e lexoni pa R eeee ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps; qe thoni ju ratsesisht gjeta dhe origjinen e prillit =&gt; muji qejfit mnjf.

ndersa muji marsit eshte muji marteses, keshtuqe vajza jeni me vonese me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps; meshkujt ne prill mendojn veç per ill /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.