Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

romeo

Forumium maestatis
Re: Fam Transparent

kujdes se po e shkunde shume te bien gjethet /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

E i kom thon qe jom bashkefoles i koleges suj /pf/images/graemlins/laugh.gif ne ma bojn me çmim shumice /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Gjethet i kom heq vet /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe ska ça bi mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahahhaha /pf/images/graemlins/lol.gif
lene mer Dahlien rehat, se eshte gati per gjum /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

nje ke pinkun, baba vet ka kazon me zi raki ne france /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

eeeeeeehhhhhhhhhhhh ta din keta qe un te kam babe ty, sdo besojshin se un jam /pf/images/graemlins/angel.gif e ti je /pf/images/graemlins/devil.gif

abs

nuk e di...

<font color="blue"> Jam plot Sisht e indinjume nga Ju!
- s keni pru asigja me pi,
- s jeni ba hic gadi per filmin e musiken qe po bajme gati per ju,
- s po tregoni kuriozitet
- interesim

kshtuqe, filmi shtyhet! </font>

Se besoj se ka kush gja kondra /pf/images/graemlins/grin.gif

Erind

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
<font color="blue"> Jam plot Sisht e indinjume nga Ju!
- s keni pru asigja me pi,
- s jeni ba hic gadi per filmin e musiken qe po bajme gati per ju,
- s po tregoni kuriozitet
- interesim

kshtuqe, filmi shtyhet! </font>

Se besoj se ka kush gja kondra /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

abso, jemi ketej nga dhoma tharjes per aperitiv. sa te pastrojne gjethet Pinku me MLk. /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Pse keshtu, ka qeka shpia mij, n'Australi qe paska ardh vjeshta e po na bin gjethet /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ersi, Issi, Pink, Mlk e te tjere, ju kerkoj falje per ate qe ju premtova sonte, neser do jene dhe pjestaret e tjere te families ne shpi, te gjithe se bashku do festojme, vec mos harroni te na sillni dicka me pi e /pf/images/graemlins/cool.gif

Naten e mire /pf/images/graemlins/wave.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Absiii /pf/images/graemlins/kiss.gif

-Ku po ik ti maj?

Se vetem ty t'bjen ndermend per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

M kape tuj mbyll deren GriZh`La jam thaaaaaa per ty /pf/images/graemlins/kiss.gif

Neser t du n rresht t pare eee, pashim /pf/images/graemlins/wave.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Absi - ma le detyre shpiet - *pasterti~rregull~kenaqesi*

Do bej i kthese,dhe do ndalem n'bardhesi ngjyrash /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

*kthehem me material te pergatitun*
...ma vone /pf/images/graemlins/wink.gif Sa ti baj perpunim : )

Tonce t'marrsha instiktin perpunues dhe t'kapshem ne momente delikate qe ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

GriZh`La t lumshin njato dur /pf/images/graemlins/grin.gif, e paske ba bilur, vazhdo e tjerr, ooops perpuno deshta me thane /pf/images/graemlins/grin.gif...se presim na deri n darke, sonte kena Rock-Roll Party, do gjeni personazhin kryesor te Fotomontazh-Filmit qe do shihni. /pf/images/graemlins/rockband.gif

Dhe Gjetsin-fitues do ta rrasim ne vaske me shampanje, ai/ajo do shprehi nje deshire te vehten qe duhet ti plotsohet si fitues/e nga pjesmarresi/et. /pf/images/graemlins/cool.gif

Kaq!

Si keni njeh iher, se une kam pa gjithe ato filma nje mbas ne nje anderr! /pf/images/graemlins/angel.gif

Po pertoj me dal nga tema, forumisti/a anderr, ngaqe kam pa disa prej jush! Njeni ma i bukur /pf/images/graemlins/angel.gif se tjetri m keni dal /pf/images/graemlins/grin.gif, m ka hy krymi tesh, e s po me len rehat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

<font color="green"> Flmd qe me falet mrame per mos mbajtjen e fjales /pf/images/graemlins/kiss.gif </font>

<font color="red">Sonte technika eshte ne dispozicionin tuaj!!! Pregadituni shpirtnisht, moralisht e fizikish eee /pf/images/graemlins/rockband.gif</font>

Deri ne darke /pf/images/graemlins/wave.gif
E kalofshi saaa ma bukur /pf/images/graemlins/wub.gif

ana karenina

Primus registratum

Gjes /pf/images/graemlins/cool.gif

Abso une duke kercyer kam qene per vete /pf/images/graemlins/wub.gif Issi mos rrej se ajo na qenka gjoja komshija, thuaji te verteten famit /pf/images/graemlins/goofy.gif

px_dancing_couple_feet.jpg

Status
Not open for further replies.