Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

ana karenina

Primus registratum
Re: Fam Transparent

Shpresoj qe Nevi mos i lexoje keto /pf/images/graemlins/cry.gif

coffeephoto.jpg

pinkparadise

Forumium maestatis

hajt se Nev eshte mesu duke ja dredh te gjith meshkujt, tani si ben me pershtypje /pf/images/graemlins/lol.gif (Nev nese me lexon, have a nice day /pf/images/graemlins/laugh.gif )

abs

nuk e di...

Pse e akuzon cunin moj, ai jep pergjigje pyetjeve, apo ke hall se tu mbarune pyetjet? /pf/images/graemlins/laugh.gif apo si pergjigjet ashtu sic don ti /pf/images/graemlins/wink.gif

dhe qe thoni ju, erdha sa me ju pershnet iher... /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK si ndjehesh sot me nje te fejuar ma shume? /pf/images/graemlins/idea.gif

Geshtenjeza, po merresh me ndarjen e detyrave te dasmes?
m duket se paske fjet keq /pf/images/graemlins/tongue.gif prej mendimeve te shumta /pf/images/graemlins/devil.gif

Une itash sa mara ne tel: Manikür,Pedikür,friseure_stin tim,
si dhe porosita masazhin spezial, te gjitha kto per dasmen /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

kush o e fejumja me shum Abs ??? /pf/images/graemlins/confused.gif

PS; un pytje kam plot,por ja boj ne privat se kam frik se skuqet /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Pak sa ma i pergjumesh abstract /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo sqeka ne e levizshme noten kjo e fejumja re /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pershendetje pra t'gjithve, per pinkun mos u boni merak se ka 3 vjet qe po ma lyp /pf/images/graemlins/laugh.gif doren se do me i ngja i shoqes vet kur ka qen e re /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

eeehhhhh ??? MLK, me mu e ke eeeeee???? ça te boj un ty...te lyp ??? /pf/images/graemlins/lol.gif

sa komik qe je qe me pik te mjesit, ose ke tejkalu dozen e droges, ose po eshte se nuk e pi fare, atehere filloje se do te bej mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Jo ti moj Pink ylli, se je e vogel s te ka ardh rradha hala, Nev asht e fejumja e ditve t fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pink s ka faj ai, se e ka llastu e fejumja mrame /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ose Ose, a thu t ka dej vena e atij shoqit re? /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Absh /pf/images/graemlins/kiss.gif Fami /pf/images/graemlins/kiss.gif

Fjeta top pas leximit te 30 faqeve te para te "Kujtim kurvash te trishta" /pf/images/graemlins/laugh.gif megjithese u indinjova shume qe autori ne pjesen e pare nuk pershkroi asgje nga ato qe une mezi po prisja ti lexoja duke mbajt syte hap me klecka si Tomi kur nis ta zeje gjumi tek vrima Jerry't /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mendimet ne fakt mu trazuan si dreqi, sidomos pas bisedes se mbremshme rreth zogut /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Po beja ca lidhje, kalime, sterhollime, po i bija pak a shume ne te me nje llaf /pf/images/graemlins/devil.gif E more vesh ti qe na kish pergju nga dritarja dhe nuk na foli se iu dukem histerike? /pf/images/graemlins/eek.gif Foli pasi ike ti /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Ti nuk je e fejumja re pinko, ti je future eternelle /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

M tutet mu moj /pf/images/graemlins/crazy.gif, se fundja me mua e kishte inatin dje, prandaj u "clirua" kur ika /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ai donte te te thoshte ty, qe jam prish me absin, dhe se te mendoj akoma /pf/images/graemlins/wub.gif, te pergjoj e te pergjerohem nga dritarja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bukur ai libri, po pse lexon libra te till moj Drite, shif se kena gjithe kto pune me ba, dhe gjithe kte jete reale me e kallanis /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nje paradite te bukur ju uroj /pf/images/graemlins/wave.gif

ana karenina

Primus registratum

Absh nuk besoj, une isha vetem mesazh-percjellesja
per tek ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe une ju uroj dite te mbare /pf/images/graemlins/wub.gif Perqafime familjare te gjitheve /pf/images/graemlins/wave.gif

@d@

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shpresoj qe Nevi mos i lexoje keto /pf/images/graemlins/cry.gif

coffeephoto.jpg

[/ QUOTE ]
Pink /pf/images/graemlins/mad.gif
MLK, tani qe jemi te fejuar lejohet ta hedh doren nqaf ? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Geshtenjezzzzzzzz /pf/images/graemlins/wub.gif
Abshi, qe me ngeli peng qe s'te puci dje /pf/images/graemlins/kiss.gif
Sapo cova diplomen per te ta lidhur /pf/images/graemlins/laugh.gif Une shume e squt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

@d@

Primus registratum

hajt se Nev eshte mesu duke ja dredh te gjith meshkujt, tani si ben me pershtypje /pf/images/graemlins/lol.gif (Nev nese me lexon, have a nice day /pf/images/graemlins/laugh.gif )

[/ QUOTE ]
Ajo qe me ben pershtypje mua eshte qe ma dredhin me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif mendjelehte /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Ku jeni mi /pf/images/graemlins/cry.gif sot qe kam kohe une s'jeni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Ti dhe shume e vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si eshte kjo puna fejeses!!! Ti, Pink dhe MLK jeni fejuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

pse i lene nga trurt eshte mlk te fejoj pinkun /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une jam feju me MLK dhe do martohemi ne javen e fundit te prilit /pf/images/graemlins/laugh.gif Ke kohe Lara ? ec edhe pa dhurat ska gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

he mi ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ça ke qe shtremron surratin keshtu /pf/images/graemlins/mad.gif ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo rrofsh, MLK mbaje me shnet se vallaj se sdu ta kem as ne te njejten region (land) /pf/images/graemlins/laugh.gif jo me me shum /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

..ik mi skile /pf/images/graemlins/tonguee.gif e pe qe ste doli gje edhe ben sikur sdo tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK sme ke puc fare sot, pshe kshu /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/angel.gif lol

Geshtenjezzzzzzzzzzzzzzzzzzz ku je mi se kam frik nga pinku /pf/images/graemlins/lol.gif

Status
Not open for further replies.