Re: Parapregaditje per Sh.Valentinin
Gjes dhe ju knej, a keni pa me u zgju eh? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
tOnCe o lugaq /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif qe paska ken mbasmesnate me kte filmat tuj, hajt- s ka gja, mos i shifni gjat dits e /pf/images/graemlins/crazy.gif.
Tuj i pa pyeta vedin, ke ka dasht me konkuru ky eh /pf/images/graemlins/eek.gif,Tushin qe ka alamet micet /pf/images/graemlins/thumbsup.gif apo zogun qe ka alemt filmash /pf/images/graemlins/thumbsup.gif ne arkivin e sallonit ke shpija vet /pf/images/graemlins/cool.gif. Patjeter ke dasht me i vu dhe ti ne rresht me filmat e tija /pf/images/graemlins/cool.gif
Ai macuku po kerkonte ndihm… /pf/images/graemlins/lol.gif
Iola se vuna re taman se cfare the moj e mire, vecse thash t kalxoj dicka…nga mram /pf/images/graemlins/grin.gif
Itash nadje tuj ba kafen, me shkoi truni rrufe tek shkimi i Alisea , provova me u fut ne mendjen e saj, e di si me tha mendja /pf/images/graemlins/idea.gif, - ajo ka qene me shpirt qe kur te shtepia tone /pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj i doli aq natyrshem revolta ndaj gjuhes se vjehrres teme! /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Nese asht kshtu apo jo, ku di gja une /pf/images/graemlins/grin.gif, se mos shoh filxhan, plus as ndonje turke s kam n mahall qe ti lutem kajhere me ma pa. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tesh me t mire as absin se marr perhere /pf/images/graemlins/wink.gif, por n fakt kur se marr une, kam nje binjak qe ma kompeson /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Kshtuqe thuji mos qaj kryt /pf/images/graemlins/cool.gif, shpija asht plot me njerez ne mos njeri-njera, tjetri-a do te te marri me te mira /pf/images/graemlins/angel.gif
Zgjonju re gjuma/e-sha,oj kto, vec tuj fjete ngelet, ka dale dhe bore gjitheatometra mbi cati, jo temen e /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
perfat t mire /pf/images/graemlins/rockband.gif
Uh se desh halova, pel vedi s njoh ndonje bebuth te keq knej rrotul, kshtuqe te tanve xhan !
Edhe banju gati per festen, pervehte po dal iher, t kujdesem pak per te /pf/images/graemlins/tongue.gif