Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Dolores

Primus registratum
Re: Hmmm

ore s ka gjuajte me mua jam andallim loje ka kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Auuuuh

Pupupuh car asht ba n kyt shpi /pf/images/graemlins/eek.gif

M keni zan habitshm /pf/images/graemlins/tongue.gif n gjume, e keni hy per penxhersh mren eee qafirra /pf/images/graemlins/crazy.gif, paskeni perdor dhe fjall ilegale /pf/images/graemlins/devil.gifpa le, kocen e namit paskeni lan /pf/images/graemlins/eek.gif tapo ju ve zhob /pf/images/graemlins/grin.gif

tOnCe perktheja absit tand ikyt rresht „( pervec sterkenaqjes se egos tende, abstraktisht /pf/images/graemlins/wink.gif ).“ Mos ja ke vu si mbiemer Zogut? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iola, per cilat foto ? /pf/images/graemlins/kiss.gif back /pf/images/graemlins/smile.gif

Fantazia /pf/images/graemlins/angel.gif je Pergjegjesja e festes se Valentinit, do organizosh Dekoracionin me gocat e cunat e shpise, Mire?

/pf/images/graemlins/rockband.gif

-----------------

<font color="green">"Te gjithe perjetojme fitore dhe deshtime te vogla cdo dite te jetes, por menyra se si reagojme ndaj tyre na ben deshtake ose fitimtare!!!" Nga LinoS tek Diapazoni! </font>

Blendi

Primus registratum
Re: Auuuuh

Iiiii sa kot ky ej! jam admin, lundroj ku te dua. Jam pune pune plako, ora 7:36AM, sa mora kafen...kena makina Starbucks fantastike, s'pi me kafe ne shpi, I sleep on the highway! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ariun e njoh Iola, eshte kusheriri i tOnces

Blendi

Primus registratum

Ej, me jep nje lidhje te shoh dhe une per se behet fjale.

Shef tonce, ja kerkova vet i pari! /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Ola kalamaja /pf/images/graemlins/wave.gif

Homi s'u be me i gjalle???

Ju te tjeret me beni nje caj se jam shemure /pf/images/graemlins/cry.gif

Blendi

Primus registratum

Kjo me pelqeu shume. Kompozimi eshte i shkeqyer dhe eshte respektuar rregulli i i treshit dhe linjat qe i japin drejtim syrit kur shikon foton jane aty.
angi_afr_3.jpg

ana karenina

Primus registratum

Kushedi sa gjume te flihet tani Iola /pf/images/graemlins/sleep.gif

Thjeshte ndonje shpi ti? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Dua dhe une caj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nin, te shkuara. Meqe jam çajisti i shtepise, te vjen keq po ta bera une ???

[/ QUOTE ]

faleminderit /pf/images/graemlins/smile.gif
E dua te forte, me limon ose me mire jo me limon, ose e dua e dua. Pa sheqer, nje luge mjalte, por te vogel lugen se me velit, dhe ma sill ne nje filxhan me picete se me diqen duart /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Blendi

Primus registratum
Aptçiiiiiuuuuuuu!!! -Shnet !-Shnet paç!

Sa te perkujdesshem jemi mor aman, toncja vrapon te ndezi furnelen me vajguri, duhet lare xhezvja tono se e lash me kafe mbreme. Kjo tjetra fap ilacet, ku i kishe mcef mi te corapet?
Qe dhe une kontributin!
dayquil.jpg

alinos

Forumium maestatis

Sonce me mire pi
fervex_pieaug400.jpg

Une e mora dozen qe ne mengjes /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

prandaj si trullosur ti e /pf/images/graemlins/tipsy.gif
me duket shume i forte ai dreq ferve, sikur te shkund e kam plot pune per te bere /pf/images/graemlins/cry.gif

ana karenina

Primus registratum
Kujdes! Ka ardhur gripi per vizite :(

Nuk te shkund moj, te nanurit /pf/images/graemlins/sleep.gif

Edhe une limoni e dua, jo me mjalte, flm /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Thjeshte ndonje shpi ti? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Dua dhe une caj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

ncuq! duhet te shoh dhe sot e me kismet do e zgjidh dhe kete pune se po me xingeriten nervat /pf/images/graemlins/madie.gif

nga caji im do m'i shtrige /pf/images/graemlins/tipsy.gif

alinos

Forumium maestatis

prandaj te prurara DayQuil dhe jo NyQuyil se eshte "non drowsy"

[/ QUOTE ]

thnx dear,
me DHL me mberrin per dy dite ai. S'po nderroj shtepi sa te me vije ilaci /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ana karenina

Primus registratum
Ka ardh gripi per vizite :(

Jo jo se s'me pelqen me mjalte mua, pastaj me duket se kemi dhe nje cajnik aty ke sirtari i trete ne te majte te frigoriferit /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Po ai qe thua ti Tonce ca caji eshte?

Iola po ti si e do cajin? /pf/images/graemlins/cool.gif

Shiu shyqyr thuaj se kam pune sot e s'duhet te bredh /pf/images/graemlins/cry.gif

alinos

Forumium maestatis

Si eshte puna e shtepise se te te pallati im ka nje alternative, mund te pyes nese do??? /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]

cili pallat? me qira! afer punes tende /pf/images/graemlins/tipsy.gif

abs

nuk e di...
Heeej

Heeeh moj me quni ARI eee /pf/images/graemlins/devil.gif, n fakt durt i kam pak ashtu /pf/images/graemlins/tongue.gif
Iola po m ban me kalxu e foto tjera /pf/images/graemlins/grin.gif
Jam e mir maj veta /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Nosi, kte caj te ban Absi ty!

E kam gri rriska te hooooooolaaaa, mbasi e kam qeruar, dhe e kam hell ne broke/kane dhe uje te valuar siper, i kam vu nje kapak deri sa uji eshte ba pak me pak i ngroht se sa i vaket.
Te bafte mire /pf/images/graemlins/goofy.gif
Plasa tuj i than dhe ktyne qe asht e shijshme, te jep nje flake te lehte nga thellsia e stomakut,pllus jam tuj e pi dhe vet. /pf/images/graemlins/goofy.gif

ingwer.jpg

Geshtenjeza te hangsha brinjezat e vockla mbi koke /pf/images/graemlins/angel.gif

Status
Not open for further replies.