GEZUAR KRISHTLINDJET DHE VITIN E RI !!!

leonora

Primus registratum
Re: GEZUAR KRISHTLINDJET DHE VITIN E RI !!!

<font color="red"> Gezuar e Pershumjevt Festat tanve!! </font>

<font color="black">Ju uroj nga zemra qe 2006 tju jap dashuri dhe miresi ne cdo an te jetes...!! </font>

MLK

Primus registratum

Gez Gez te terave e te tereve aty ku ju ka hudh vapori lol

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahahahah
un kam ardh me avjon MLK /pf/images/graemlins/laugh.gif

por gezuar te gjitheve

ARJELA

Primus registratum

GEZUAR SHQIPETAR KU DO QE TE JENI MBRENDA APO JASHT AF. UROJ
GEZUAR KRISHTLINDJET DHE VITIN E RI 2006
nje vit i mbar me plot shendet dhe dashuri .................... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Sorrin

Forumium praecox

Epo gezuar te gjitheve ne AF e jashte AF.
Nje vit i mbare ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

LUANESHA

Primus registratum

vi auguro un mare d'amore,
un mondo di allegria
un universo della felicità!

GEZUAR VITIN E RI TE GJITHE

leonora

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
GEZUAR SHQIPETAR KU DO QE TE JENI MBRENDA APO JASHT AF. UROJ
GEZUAR KRISHTLINDJET DHE VITIN E RI 2006
nje vit i mbar me plot shendet dhe dashuri .................... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Ku je maj naqe?? Si te kam pash besen??
Gezuar e mja kalosh sa me mire kto dit feste /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

S

Scorpion

Guest

jfaxb7.jpg

KALOFSH SA ME BUKUR PER FESTA MAJ RRAPATUSHE! /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Ju uroj te tere anetareve te forumit gezuar Vitin e Ri 2006.
Do te evitoj nje pershendetje drejtuar personave te ndryshem ne vecanti dhe u drejtohem te tere lexuesve te ketij posti, si anetare te ketij forumi apo jo, si atyre qe me buzeqeshin ashtu edhe atyre te cilet prezenca ime i bezdis. Atyre qe une vete e u buzeqesh, e dine vete e s'kane nevoje te permenden! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne rradhe te pare uroj nje shendet te mire per te tere. Eshte gjeja me e rendesishme e cila po filloi te humbe nuk rigjehet me.
Ne nje menyre apo nje tjeter per te tere ky vit ka patur momente si fitoreje ashtu dhe dobesish. Ne fushat profesionale, uroj qe keto te shnderrohen ne eksperienca te dobishme per te shfrytezuar avantazhet dhe per te shmangur gabimet qe mund te shfaqen ne te ardhmen. Ne fushat sociale, uroj qe keto te behen nje pasqyre me teper tek vetvetja dhe te kontribuojne ne vendosmerine e karaktrit te secilit, per te mos patur arsye as te ulin syte e as te ngrene hunden ne nje shperthim te momentit. Maredheniet midis njerezve jane me plus ose me minus. Ajo qe eshte e rendesishme eshte qe ne fund te vitit, nese do te keni kohe te mendoni per te tera keto, mendimi te perfundoje me buzeqeshje. Une ju uroj te tereve pikerisht kete buzeqeshje, ashtu sic e kam edhe une nje te tille. /pf/images/graemlins/smile.gif Nese do te keni me pas edhe ndonje kujtim jashtezakonisht te bukur qe do tu ngelet ne mendje per vite e vite me rradhe, aq me mire, por s'besoj te me ndiqni dot te tere deri kaq larg! /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gezuar, dhe qofte 2006 edhe me pozitiv sesa 2005. /pf/images/graemlins/wave.gif

disku

UNI

Bashkohem urimit te shokut parafoles. Suksese kudo. Qofte 2006 viti i suksesit.

leonora

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
jfaxb7.jpg

KALOFSH SA ME BUKUR PER FESTA MAJ RRAPATUSHE! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

FLM yllo dhe une te uroj tja kalosh sa ma mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Flm per arushin, eshte shum i bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe une po ta kthej me nje me puthje (dhe pse jam ne grev /pf/images/graemlins/tonguee.gif por per ty pa thej /pf/images/graemlins/goofy.gif )
puthje.gif

Urime per Vitin e Ri 2006, le ti plotesoj gjitha deshirat /pf/images/graemlins/kiss.gif

true confidental

Forumium maestatis

Gezuar te gjitheve, ju uroj nje vit te mbare plot fat e dashuri ....dhe nje mbremje sa me te kendshme sonte, mos harroni te beni ndonji cmenduri te vockel ta lini pas me vitin qe po mbyllet ........Gezuaaaaaaaaaaar /pf/images/graemlins/wub.gif

moisiu

Primus registratum

Të dashur bashkëqytetarë dhe bashkëkombas kudo që ndodheni!
Pas 365 ditëve të kaluara në stresin e jetës së përditshme, sonte të gjithë kemi nevojë të bëjmë një pushim: - të mblidhemi pranë familjes, të afërmve, midis miqsh apo në shoqërinë e moshës për të pritur sa më gëzueshëm Vitin e Ri.

Duke dhënë e marrë urime, forcojmë atë që kemi aq shumë nevojë: lidhjet e miqësisë, familjen dhe shoqërinë. Një familje e bashkuar e ka më të lehtë të kapërcejë vështirësitë dhe të sigurojë të ardhmen e saj. Një shoqëri e bashkuar e ka më të lehtë të përballojë sfidat dhe të ecë me hapa të shpejtë drejt zhvillimit, begatisë dhe integrimit.

Viti 2005 bëri realitet disa prej synimeve tona. Zgjedhjet parlamentare dhe rotacioni paqësor që shoqëroi ato dëshmuan se Shqipëria është një vend demokratik, që është i vendosur të ecë përpara në rrugën e reformave dhe integrimit. Si President, jam krenar për qytetarët e mi, të cilët me përgjegjësi dhe sjellje civile morën pjesë masivisht në zgjedhje dhe respektuan vullnetin e shumicës. Ata lanë hapa pas klasën politike, e cila u ka borxh qytetarëve mbajtjen e premtimeve, me një politikë të moralshme dhe qeverisje të ndershme. Më 2006 urojmë që partitë dhe institucionet politike, të mos i shpërdorojnë energjitë e tyre njerëzore e materiale, por duke ruajtur dhe forcuar arritjet demokratike të deritanishme, t’i përdorin ato në shërbim të qytetarëve dhe të vendit. Të gjithë presin që politika të ofrojë zgjidhje të plota për problemet e pazgjidhura energjitike, papunësinë ende të lartë, përmasat shqetësuese të krimit në familje dhe luftën ndaj korrupsionit. Presin gjithashtu që shteti, shoqëria dhe familjet tona të kenë në qëndër të vemendjes, problemet e brezit më të ri: ata duan shkollim europian, kushte më të mira jetese, vende pune konkuruese dhe mbi bazën e meritave të marrin më shumë përgjegjësi publike, duke u dhënë më shumë besim e shpresë tek e ardhmja e Shqipërisë.
Bashkëqytetarë të dashur!

Pas pak minutash hyjmë në vitin e ri. Ne presim që viti 2006 të jetë viti i arritjeve të mëdha të shqiptarëve. Shqipëria pret të mbyllë me sukses bisedimet për Marrëveshjen e Asocim Stabilizimit. Në këtë mënyrë do ta mbyllim fazën e tranzicionit për të hyrë në një fazë të re zhvillimi, stabiliteti dhe demokracie. Kosova ka hyrë në rrugën e pakthyeshme të fitores së statusit përfundimtar. Gjithë shqiptarët presim që Kosova të bëhet shtet i pavarur, demokratik dhe europian.

Unë jam optimist për të ardhmen, ndaj ju ftoj edhe ju, me optimistëm të besoni në një Shqipëri ndryshe, në një të ardhme të bazuar në shtetin e së drejtës, zhvillimin ekonomik, rritjen e mirëqënies dhe arritjen e standarteve euopiane. Për hir të interesave të mëdha që na bashkojnë është koha të lëmë pas ndarjet ideologjike të së kaluarës dhe konfliktet e tranzicionit, për të punuar së bashku në përparimin e Shqipërisë. Të gjithë ne duhet dhe mund ta bëjmë Shqipërinë europiane.

Në këto momente të fundit të vitit 2005 dhe trokitjes së Vitit të Ri 2006, jam i lumtur të ndaj me ju urimet më të përzemërta. Bashkë me ju të urojmë djemtë tanë ushtarë paqëruajtës në Mosul, Kabul e Bosnje; fëmijët jetimë, pensionistët e braktisur, ata që fati i keq nuk ua lejoi të festojnë; ata që sonte janë në detyrë, si dhe të gjithë shqiptarët, sidomos ata që jetojnë në emigracion, për të cilët duhet më shumë kujdes nga qeveria dhe shteti.

Gëzuar të gjithëve: shendet e mbarësi në familjet tuaja!

Qoftë e bekuar Shqipëria dhe shqiptarët!
Zoti qoftë me ne!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Faleminderit AF qe me jep mundesine t'ju uroj te gjitheve,edhe pse nuk ju njoh:Gezuar Vitin e Ri 2006. Plot gjera te mira,shendet dashuri dhe paqe cfare t'ju doje zemra te gjitheve per kete vit /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

@d@

Primus registratum

toncke mi, po sikur te jete moisu me vertet ay? /pf/images/graemlins/laugh.gif President gezohem qe pata rastin tju njoh realisht /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

lexova postimin tend :</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ky shkruaka fiks si Mojua...Rrofsh plako ( epiteti eshte mese i goditur kesaj here ), paç fat e lumturi, t'u realizofshin te gjitha planet dhe deshirat.

[/ QUOTE ]
dhe vendosa ti besoja tonces, si dhe te shfytezoja mundesin te njihesha me presidentin /pf/images/graemlins/lol.gif
Ps. Sorry per nickun ta dija une, qe ishe cun te kisha puc /pf/images/graemlins/laugh.gif lejohet? /pf/images/graemlins/idea.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Gëzuar e për shumë vjet Krishtlindjet e Vitin e Ri siç e kërkon tradita.

Paçit shëndet, fat e lumturi këtë vit e gjithë jetën tuaj.

Përshëndes të gjithë anëtarët e AF si dhe gjithë shqiptarët kudo që janë.
Në veçanti përshëndes një grup më të vogël personash të cilët nuk do t'i përmend këtu pasi e dinë vetë.

Ju realizofshin dëshirat të gjithëve... .