Gezuar Ditlindjen Hermes!!!!!!!!!!

ana karenina

Primus registratum
Shume urime per ty!

<font color="red">Shyqyr iku dhe nje vit /pf/images/graemlins/cooli.gif tani edhe vetem 4 te tjere do me duhet te pres /pf/images/graemlins/devil.gif Deri atehere do me jene zgjatur floket, do kem arritur te pakten ne nivelin tend akademik (me gjithe referenca me vete do trokas ne porten tende /pf/images/graemlins/laugh.gif) /pf/images/graemlins/wub.gif keshtu me durim e perpjekje you will some desperate day in your 35th anniversary /pf/images/graemlins/tipsy.gif accept that 'you can date me, I'm not that worse after all /pf/images/graemlins/lol.gif' </font>
hug.gif

<font color="purple">Ja dhe sfera e deshirave /pf/images/graemlins/kiss.gif You call me at most 3 times a day and I will be there for you /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

fluoritesphere1.jpg

<font color="pink">May your <font color="blue">life </font> be full of <font color="red">suprises </font> , <font color="orange">joy </font> and <font color="purple">happiness </font> my dear /pf/images/graemlins/smile.gif
</font>

v03.jpg

Iness

Primus registratum
Re: Shume urime per ty!

Shi shi cfare propozimi online te ka bere tjetra! /pf/images/graemlins/smile.gif
Yllo dhe 100 dhe c'te te doje zemra kete vit!
Kemi humbur fare po shpresoj te te shoh ne TR nga gushti /pf/images/graemlins/wink.gif
Edhe njehere shume gezuar! /pf/images/graemlins/kiss.gif

Hermesss

Primus registratum

rrofshi rrofshi te gjithe per urimet... /pf/images/graemlins/wave.gif

Eni_883, kemi humbur vertet, u be kaq kohe qe sti kam pare ata syte e bukur /pf/images/graemlins/pickellonja.gif We've been both very busy, I guess... Me vjen keq qe bjondja /pf/images/graemlins/wink.gif na vika ne gusht, sepse nuk do jem une ketu atehere, do jem ... pak larg /pf/images/graemlins/cool.gif por ne shtator me keni perseri ne atdhe, dhe me kismet, po ishit te dyja ketu aq me mire, do ju ftoj per nje kafe te dyjave dhe te bejme icik llogje si ne kohet e vjetra /pf/images/graemlins/wink.gif

Geshtenjeza, me ke shkrire o dreq /pf/images/graemlins/lol.gif Po pus te thelle e paske patur ate te bekuar fantazi... po s'ke faj, keshtu eshte kur e shikon tjetrin me xhinse dhe T-shirt nga penxherja e kafes ku je ulur, normal qe ato ndjenja do te te pushtojne... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ju perqafoj te gjithave /pf/images/graemlins/wave.gif

ana karenina

Primus registratum

Pse ty s'te pushtoi asnje ndjenje kur lexove urimin? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif Edhe une me xhinse isha vesh ate dite qe e shkrova /pf/images/graemlins/laugh.gif Po as pasi me perqafove bashke me 7 te tjera? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Cudi /pf/images/graemlins/lol.gif

irene

Primus registratum

nc nc nc si me paska shpetuar kjo tema mua... po sikur me kishte thene qe nuk futeshe me ndaj s doja te me ikte urimi kot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe 100 e tu plotesofshin deshirat e mira te zemres !!! /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Hermesss

Primus registratum

iren', une vertet nuk jam futur prej yhyyyyy... s'mbahet mend qe kur, por thjesht me thane qe kishte zhvillime te reja tek tema e ditelindjes time, dhe, e di ti nga se vdiq macja /pf/images/graemlins/tonguee.gif rrofsh per urimin... shpresoj te kesh qene mire, se edhe me ty kam humbur fare... by the way, ma dergo prape icik nr e tel kur te kesh mundesi, se ta kam fshire gabimisht (kisha nje me emer te ngjashem me tendin ne address book, dhe ne vend t'i beja delete atij, e hengri pafajesisht i yti /pf/images/graemlins/lol.gif)

Harap dhe Scorpion, flm per urimet /pf/images/graemlins/wave.gif

P.S. Kush ka mbetur tjeter nga dora e vjeter pa me uruar? /pf/images/graemlins/smash.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Epo u rritsh i fortë e i bukur e me sa më shumë shokë o Hermes /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Shyqyr që po t'shofim prap se t'kishim harru edhe avatarin.

U bofsh sa t'punoj vegla e t'punoft vegla 100 vjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

mos u trem nga ky me siper se ka pat sebep te forte me i bo t'gjith shok. t'vje t'puth ke faqet duke t'thon "ti je shoku im, te du fort!" me syte tere lot /pf/images/graemlins/laugh.gif

nuk di sa plak je bo, po thojn qe pleqt pjerdhin fort po folin drejt. gzuar ditlindjen e ishalla ta kesh bo festen kuplara /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Lene mer tjetrin me ato qe i jep perendia as me pjerdh s te lene ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermes darling Gezuar /pf/images/graemlins/kiss.gif

Hermesss

Primus registratum

Shume faleminderit te treve /pf/images/graemlins/wave.gif

Dhe nje puthje back per Dolores-in e embel /pf/images/graemlins/kiss.gif

Hermesss

Primus registratum

Delphine, ketu tek tema e ditelindjes time e gjete te besh prova ti?
Ose po e marr ndryshe: si urimin me te cuditshem dhe te vecante qe me kane bere ndonjehere per ditelindje :)

Shoke e shoqe te viteve te shkuara, ka mbetur ndonje verdalle?

personazh

Valoris scriptorum

e di qe s'do gzohesh hiç kur te shofesh pergjigjen e nji mashkulli, po ça ti bosh jeta paska qene e veshtire fort. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ke pat ditlindjen me tamom? nqs po t'uroj gzuar e gjith te mirat Hermes djali.

A

arton

Guest
Re: Gezuar Ditlindjen Hermes!!!!!!!!!!

Iiii vetem sot e mora vesh :mad:
Shume urime per tyyyyyyy
shume urime per tyyyyyyyyy
shume urime per djalkeeeeen
shume urime per tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! :kiss: :wave: :rockband:

gangsterja

Primus registratum
Edhe nje 100vjec te behesh,pasi sot e lexova temen per here te pare,edhe pse nuk te njoh pac gaz dhe lumturi ne jeten tende.