Gezuar Ditlindjen Hermes!!!!!!!!!!

b.k.

Primus registratum
Re: Gezuar Ditlindjen Hermes!!!!!!!!!!

Edhe 100.
na falni per vonesen /pf/images/graemlins/smile.gif

ana karenina

Primus registratum

Nuk po marr vesh ca behet ketej :confused: Hermeso kur e ke ditlinjen si perfundim apo e feston gjithe vitin? :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Heremesooo . Ene 1oo Robo . Ne Tu Plotsofshin t gjithe Deshirat . Po birren spo e shofim ere ...

Iness

Primus registratum

Mars jemi tani apo jam trashur une? :rolleyes: Ky djali e ka ditelindjen ne korrik. /pf/images/graemlins/smile.gif

Hermesss

Primus registratum

Iness, jo mi te keqen se s'je trash hic ti, ne rregull e mban mend, por ec e thuaju ktyre qe qekan shtru per shtate pale qejfe duke me uru :lol:

o Vogelushe, po ti e bere gjithe kete rremuje mi? Mos u trem jo se ste gjuj, se shyqyr qe po ta nigjoj prape zonin /pf/images/graemlins/smile.gif Je shume nice dhe per kete meriton nje perqafim nga larg dhe nje :kiss: me shpresen qe s'po boj xheloz ndonje aty afer teje ( /pf/images/graemlins/wink.gif )

Juve te tjereve qe me keni uruar faleminderit, por mos kujtoni se i keni shpetu urimeve qe pres ne korrik /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Edhe 10000000000000000000000000000000000000000 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

Flm, ne te tilla raste jua shperblefsha

/pf/images/graemlins/smile.gif

Hermesss

Primus registratum

Flm yllo /pf/images/graemlins/smile.gif

Me fal sepse sot e lexova edhe mesazhin qe me kishe derguar me e-mail. Ke shume te drejte per ate qe kishe shkruar, I'm sorry... po pleqnia keto ka, harron robi ndonjehere :smash: gjithsesi do te te kthej pergjigje me e-mail. Uroj qe te jesh mire njehere, dhe ti kesh vene punet ne vije /pf/images/graemlins/wink.gif

Edhe nje here flm,
je si rrush :kiss:

Aiola

Primus registratum

Po ky cuni ku qenka? Eshte 16 Korrik sot. Paska ditelindjen.
Edhe 100!
Po ky qenka shkeputur fare nga Forumi dhe asnje nuk e paska uruar.
Gezuar ditelindjen!

Hermesss

Primus registratum

Aiola dhe Iola, shume faleminderit per kujtesen dhe urimet /pf/images/graemlins/wave.gif

U be shume kohe qe s'kam hyre me ketu dhe ne fakt e kisha harruar qe me ishte hapur nje teme e tille, por "rrnofte Helmth-i" qe me vuri ne dijeni qe dikush ishte kujtuar per ditelindjen time /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Tani ika se e kam me nxitim, mbase futem prape me vone. Edhe nje here flm.
/pf/images/graemlins/wave.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Po ti edhe te dekonspiron mor bir /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Aj uill never tell ju dhet it's jor birthday /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

HEPI BERTHDEJ /pf/images/graemlins/laugh.gif MAY YOU MAKE MONEY, HAVE FUN, AND SKIP MEETINGS WITH THE HEAD OF ADMINISTRATION /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

happy_kid.jpg

Edhe ver picete se s'ka lezet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif .
</font>

Hermesss

Primus registratum

Ato urimet e para t'i quj, rrofsh, ndersa kete te fundit vallaj s'te premtoj qe do e zbatoj... jo per gje por ai vjen vete verdalle pa qene nevoja te shkosh ta kerkosh, sic ka thene dikush e nderuar tek nje zyre e nderuar "u afru, futi 2-3 here koken, dhe iku" /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Po po, pastaj mori nje zyre me vete qe mos futej ne zyrat e te tjereve /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Nejse, un urimin ta beraaaaa meee shpirt mooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif, per t'tjerat th'di gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

PS. Advice - Keep the office door closed /pf/images/graemlins/lol.gif . </font>

Hermesss

Primus registratum

Po po, ti rrofsh per urimin, po i bie qe edhe nja 10 here te tjera qe do kalosh ketej pari do me urosh prape, se helbete, deri sa te thahet boja e deres... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Ehhhhh, une jam si pranvera e Kozma Dushit /pf/images/graemlins/laugh.gif (dmth. ajo ke kenga), hyj pa trokitur fare /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif </font>

Eni_883

Primus registratum

Edhe 100 i dashur. Je harruar fare dhe jemi harruar fare apo e ke bere qe mos qerasesh per ditlindje. Neise e di qe jam 1 dite me vonese por megjithate te uroj tia kesh kaluar sa me mire dje dhe tja kalosh sa me mire kete vit qe vijon.
Te perqafoj