Genjeshtra

bellisima

Primus registratum
Re: Genjeshtra

Fillimisht postuar nga Sonny Corleone:
[qb] Nuk e di a e keni njofte nje fare Cim Rexha qe e ka pase te atin berber aty afer poliklinikes perballe me bar "Trokodero". Prej tij kam degju rrenat ma fantastike ne bote, nje nder te cilat ishte kjo:
"Isha duke shku ne Greqi kur neper pylle na doli para nji ujk. Filloj me u afru tuj na qite dhembet, atij shokut tem i hini frika dhe u fut mbas meje. Une e pashe me vemendje ujkun dhe nuk ja hoqa syte kur mu afrua afer krej dhe ishte gati duke mu hedh ne fyt ja futa grusht nofullave e ujkut te fiket direkt. Aty rreth e rrotull gjetem nje litar dhe e lidhem ujkun per peme. Kur mberritem ne nje qytet ne Greqi na dolen para forzat speciale e na kapen sepse dikush kishte pare ujkun e lidhur".
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahah, Cimin e njof si se njifkam /pf/images/graemlins/smile.gif . Gjithmone e kam pas inat... :smash:

Tanja

Primus registratum

uhaaaaaaaaaaaaaa
rrennat
un kam hall me u rrit e madhe.. per njat rrej:p she du em mal i bul te mal ele te mil j.k

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emy^:
[qb] uhaaaaaaaaaaaaaa
rrennat
un kam hall me u rrit e madhe.. per njat rrej:p she du em mal i bul te mal ele te mil j.k [/qb]
Mil Moj Njome po tash qe Gjete Bulin spo E Sjell Koken ma Knej Nga Forumi e /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajde Perhajer, inat t'kam qe je Feju po ca me ba /pf/images/graemlins/laugh.gif

karamel

Primus registratum

NE 1999 KUR KISHA 16 VJEC KALOVA NJE LICENCE PILOTAZHI QE MU AKORDUA NGA FEDERATION NATIONAL D'AERONAUTIQUE ME NUMER LICENSE : 2041333 DHE BILES ISHA ME E VOGLA NGA TE GJITHE ATO QE KALUAN PROVAT :angel:

el_che

Primus registratum

mua dje me lindi baba, gja ma te mire nuk kishte ndodhe kurre ne shpi, lum shpija se lindi fmija, baba im peshonte 85 kg. kur lindi, mu desh me i ba djepin, thirra 100 sepatare me i ba djepin, e prene gjithe malin e dajtit kta, por nuk dilte druni per djep, kishte ngel nje ashkel druni ne teh te sepates, e hoqa e bana 1 djep te mrekulleshem per baben tem. :devil: :rockband: :rockband: :wave: /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

el_che

Primus registratum

:rockband: :rockband: :rockband: :shrug: :thumbsup: :wave: :smash: :tipsy: lum si baba jem

djal

Primus registratum

El_Che, ske faj ti por une qe te lirova nga Burgu derr ~ /pf/images/graemlins/smile.gif