Re: Genjeshtra
hahahah, Cimin e njof si se njifkam /pf/images/graemlins/smile.gif . Gjithmone e kam pas inat... :smash:Fillimisht postuar nga Sonny Corleone:
[qb] Nuk e di a e keni njofte nje fare Cim Rexha qe e ka pase te atin berber aty afer poliklinikes perballe me bar "Trokodero". Prej tij kam degju rrenat ma fantastike ne bote, nje nder te cilat ishte kjo:
"Isha duke shku ne Greqi kur neper pylle na doli para nji ujk. Filloj me u afru tuj na qite dhembet, atij shokut tem i hini frika dhe u fut mbas meje. Une e pashe me vemendje ujkun dhe nuk ja hoqa syte kur mu afrua afer krej dhe ishte gati duke mu hedh ne fyt ja futa grusht nofullave e ujkut te fiket direkt. Aty rreth e rrotull gjetem nje litar dhe e lidhem ujkun per peme. Kur mberritem ne nje qytet ne Greqi na dolen para forzat speciale e na kapen sepse dikush kishte pare ujkun e lidhur".
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]