Genjeshtra

djal

Primus registratum
Re: Genjeshtra

Fillimisht postuar nga albscutari:
[qb]
Fillimisht postuar nga Turi:
[qb]
Fillimisht postuar nga Mary:
[qb]
Fillimisht postuar nga Turi:
[qb]Kush Gnjen Me Shum Se Une /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

[/qb]
Daja jem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mary: Po Nusja Dajs a Genjen /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
-------------------------------------------------
Mary po vajza e dajes genjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------------------------------------
" Art is long , but life is short "[/qb]
ju keni ardh per te genjyer apo per te rrejtur ktu ??????

turishkodrani

Primus registratum

oooo turi o zotni sa fena ne nat i con ne shpi ti tan ca i con i con per kujshi se asnje per veten nuk te bejen ne terezi se nuk je aq fatli me pas 7 dashnore ti ne shpi po ruj fort durt mar rrezikzi se per nryshe te kthejn ne shqiperia edhe dashnoret qe i zen ti per drell un si qen lol hajt mar vlla mas ta nijn se e ke femnen por si shkin ok TURI mor budall mos u ban pa ken gomar

djal

Primus registratum

Pash Zoten ju a shkruni me gjet pse rrej uen apo shkruni me kalu kohen ktu...... une kam than kush Genjen ma shum ma e jo mem tregu mu se sa Dashnore e Nuse kam????? se ato jan tmijat e jo te tujat /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

Tanja

Primus registratum

Tur mor ti e kujton se se dim na se je rrenacaK ti a pastaj 7 dashnore e shtate nuse sjan shum psssss demekse te dojn tan lol

bellisima

Primus registratum

Turi te dashuro /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lulkuqja:
[qb] Tur mor ti e kujton se se dim na se je rrenacaK ti a pastaj 7 dashnore e shtate nuse sjan shum psssss demekse te dojn tan lol [/qb]
Kush te tha qe une rrej
apo se ke lexu Titullin Genjeshtar
Genjeshtar sesht Rren por esht mjet Jeteset /pf/images/graemlins/smile.gif

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga staR.:
[qb] Turi te dashuro /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: [/qb]
kjo StaR-ja na dashuron don dhe kjo me hy ne numrin e te dashurave po si kam dhan ndonje shans ala /pf/images/graemlins/smile.gif StaR sa dashnin e madhe ke per mu maj Njome /pf/images/graemlins/laugh.gif

bellisima

Primus registratum

Turi je ba shume i pa-arritshem e shof mire.

Reminder: This is 'Genjeshtra' /pf/images/graemlins/tongue.gif

djal

Primus registratum

i pa kapshem jam ba moj Becca po ty spo te kapi dot /pf/images/graemlins/smile.gif

dreqja

Primus registratum

Hm jo ate po kerkend ne rreshtin e saj smunesh me kap:)Me difto ti mu ke ke kap sot?E kam fjalen per shkodrane?! /pf/images/graemlins/tongue.gif

eduart

Primus registratum

ok people po kete rren e besoni ,ka ba gjeli veze /pf/images/graemlins/smile.gif

djal

Primus registratum

shkodrani_uk: kujdes mos te genjejn pula ti hash vezet e Gjelit /pf/images/graemlins/smile.gif

englantin kalaj

Primus registratum

Nuk e di a e keni njofte nje fare Cim Rexha qe e ka pase te atin berber aty afer poliklinikes perballe me bar "Trokodero". Prej tij kam degju rrenat ma fantastike ne bote, nje nder te cilat ishte kjo:
"Isha duke shku ne Greqi kur neper pylle na doli para nji ujk. Filloj me u afru tuj na qite dhembet, atij shokut tem i hini frika dhe u fut mbas meje. Une e pashe me vemendje ujkun dhe nuk ja hoqa syte kur mu afrua afer krej dhe ishte gati duke mu hedh ne fyt ja futa grusht nofullave e ujkut te fiket direkt. Aty rreth e rrotull gjetem nje litar dhe e lidhem ujkun per peme. Kur mberritem ne nje qytet ne Greqi na dolen para forzat speciale e na kapen sepse dikush kishte pare ujkun e lidhur".
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sonny Corleone:
[qb] Nuk e di a e keni njofte nje fare Cim Rexha qe e ka pase te atin berber aty afer poliklinikes perballe me bar "Trokodero". Prej tij kam degju rrenat ma fantastike ne bote, nje nder te cilat ishte kjo:
"Isha duke shku ne Greqi kur neper pylle na doli para nji ujk. Filloj me u afru tuj na qite dhembet, atij shokut tem i hini frika dhe u fut mbas meje. Une e pashe me vemendje ujkun dhe nuk ja hoqa syte kur mu afrua afer krej dhe ishte gati duke mu hedh ne fyt ja futa grusht nofullave e ujkut te fiket direkt. Aty rreth e rrotull gjetem nje litar dhe e lidhem ujkun per peme. Kur mberritem ne nje qytet ne Greqi na dolen para forzat speciale e na kapen sepse dikush kishte pare ujkun e lidhur".
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahhahaha hajde rrene hajde, gomarit me ja than e se beson.

morfeus

Primus registratum

Nuk kam degju ndonje here pralle ma te bukur mor Sonny.Megjithate paska fantazi te tmerrshme ai Cim Rexha.

brianza

Primus registratum

dje isha ne shkolle, edhe me nxorren para klaset. pse? se kisha harru me vu shallin e kuq te pionierit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

djal

Primus registratum

Nje Her Po Bisedoshin disa Puntor te Rrejonit Policis, dhe Shefi Policis thot une do`te ze per Dashnore vec Femra Bjonde, kur Shefi tha kete dhaf aty po Kalonte nje Grua Rreth 75 Vjtesh, dhe sa Degjoj kete muhabet qe tha Shefi iku ne Dyqan dhe Bleu nje Boj te Bardhe dhe Vajti te Shtepia dhe i thot Nuses te Birit, Nuse degjo ktu kam Blere do Boj te Bardhe per te Lyer Floket, kurse Nusja ja pret po pse Moj nan sesht per Moshen Tende Boja e Bardh, Gruja 75 Vjecare i thot Nuses te Djalit, e kam Bler moj bi se u ben plot 30 Vite qe mka Vdekur Burri dhe Degjova qe Shefi Kerkonte te Zinte nje Dashnore Bjonde....... /pf/images/graemlins/smile.gif

Gentian Memaj

Forumium praecox

Po ju trgoj rrenen ma me fantazi qe kam ni ndojhere. Menjehere mas luftet II Botnore ku punoj une, kishin marre ne pune nji person qe sa ishte kthy prej luftet. Ky thote se kishte kene ushtar ne Libi e delshin shpesh per gjuetine e luaneve te shkretins. Qellote ** metshin me pak fisheke. At'here qa bate, merrte bajoneten e ngulte ne toke. ju mate bajonets, plumbi u date dysh e kshtu vritte dy luaj. Punetoret thoshin se ba me guxu kush me qesh hite e e rrahte.

aol

Primus registratum

Mos Genjeni se per te Genjyer po Genjen Shteti Shqiptar Boll /pf/images/graemlins/smile.gif