Po kam nje Mjeshter Te merituar sic e kam thene me siper edhe pse shkembejme shprehje te njeri tjetrit...Fillimisht postuar nga shkodrani_uk:
[qb]tedi kjo ishte e leztshme hahahahaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahaha[/qb]
Bravo Tedi....Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Une jam maestro i mashtrimit genjej 7 vazja menjehere online ne chat ...
Kam pas dhe 5 kalamoj qe i kisha nxjerr me lyp n tirone po i shita se nuk m dilte me i majt me kothere buke... Gjithmone PAs Adamit Mjeshterit te Merituar si njeriu i pare i Tokes qe eshte ... :rockband: :tipsy: :tipsy: [/qb]
Kja asht rren nji copet, ti me duket i ke pa ne anderr kta 7 dashnoret e nuset se per ty me kan than qe ste kara femer ne dore ala /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Turi:
[qb]Kush Gnjen Me Shum Se Une /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Une Kom 7 Dashnore e 7 Nuse, e Besoni Kete????[/qb]
Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]Kja asht rren nji copet, ti me duket i ke pa ne anderr kta 7 dashnoret e nuset se per ty me kan than qe ste kara femer ne dore ala /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Turi:
[qb]Kush Gnjen Me Shum Se Une /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Une Kom 7 Dashnore e 7 Nuse, e Besoni Kete????[/qb]