Gazetaret ekonomist-- Budalliqet qe shkruajne per popullin

artistil

Primus registratum
leku mund te vleresohet kur cvleftesohen monedhat e huaja dhe e kunderta?????apo kursi i lekut vendoset nga kush,nga bankat,nga exchange,nga ekonomia,nga shteti???ne gjithe boten kursi i monedhes kombetare vendoset ne burse...
 
Top