MIRMENGJESI ju qe keni len telefonin ne zile, vetem per tu zjuar heret per te par ket statusin tim...
MIRMENGJESI dafina Zeqiri, kur do kendosh ndonje kenge ne shqip, se e kemi kuptuar se din anglish...
MIRMENGJESI 2po2, pse2? Po sa? 3 pse 3? Po sa? 2.... Ok ok lujm ndonjeher tjeter se skam koh tani...
MIRMENGJESI tuna, nje shoku im po kerkone zogj per te ble, ke?...
MIRMENGJESI Tulanti kerkon nje moter, jam kurjoz te di ta beri mami at motren apo akoma jo...
MIRMENGJESI shoku yn Tili, sa me pelqen ti mu me kujton fiks veten time...
MIRMENGJESI Erisa dhe Marisa, pse spo shperndani me faqe, nje fans kishte ren ne dashuri me ju po i mungoni...
MIRMENGJESI Grida Duma, si ma bere gjumin?...
MIRMENGJESI Jju qe po pini kafe, ju befte mir na ftoni edhe neve ndonjeher...
MIRMENGJESI ju gocat qe do shihni kte statusin dhe do thoni vdeksh se na shkrive...
MIRMENGJESI FANSAT e Interit dhe juves, dit te keqija do vijn per ju, milani i madh po rikthehet...
MIRMENGJESI ju qe shikoni Bidai-n, Qa ndodhi mbrem se nuk e pash,,,
MIRMENGJESI 12-vjecaret qe po vuni nga dashuria, qojeni ke Bang Bang se po jep do kukulla te mira...
MIRMENGJESI ju adm-t qe kopjoni gjdo status timin, po ndryshojeni ndonje shkronje te pakten ja qr kaq i mir i kopjoni sa harroni e ne fund vendosni emrin tim...
MIRMENGJESI Alien a ka wi-fi atje? Se doja te vija te jetoja atje por po spat vl skam lek mi ba of...
MIRMENGJESI Skivi dhe Onat me kengen Emrin qysh e ki, Ana e kam dhe mos me pysni me...
MIRMENGJESI FANSAT MA TMIR, JU UROJ NJE DIT SA ME TE BUKUR,...