Galeria e Rezistences

Re: Galeria e Rezistences

Luftaraket Trimieresha te Rezistences! Komandante toge Jula!

capt.sge.cvq54.230403152222.photo00.default-384x324.jpg

Kordelka rrethuar nga Admiruesit e saj te panumert. Ne te djathte Nelka, qe futet si rrote e trete ne cdo takim intim midis kordelkes dhe dashurise se saj te radhes.

mdf262186.jpg

(Te ngjasosh vehten me Levinskin, kesaj i thone te te marrin ere trute)

personazh

Valoris scriptorum

Ne te Rezzzzzzistences edhe shalqinjte i kemi te kuq flake! /pf/images/graemlins/laugh.gif
picnic.jpg

Kordelina

Primus registratum

Au me qeka bo fustani me dy njolla :eek: :eek:

S'jane te miat vallaj :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

piknik i organizum me rastin e 1 Majit te viti te kaluar ne rrethinat e Tiranes....me organo ne dore eshte Xingaro qe kujton se eshte gje e ngrenshme, e nuk po di nga t'ja filloje

picnic.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Blendo prape me lavamanin ti lal /pf/images/graemlins/laugh.gif puh ca fiksimi i paske lavamanet mer... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une po pres te shoh fundin e shfaqejes... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Ka dhe nje akt te trete apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

:lol: :lol: :lol: :lol:

Munoooooo ahahahaaaaaaaaaaaaa :lol: vduqa tu qesh :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani me sa di une, ne anglisht po s'qe vene peremri, gjinia e personit qe i drejtohet shprehja ne menyren deftore, mbetet evazive /pf/images/graemlins/laugh.gif , une them qe kjo mesiper eshte krejt mashkullore dhe nuk e ndiej veten te fyer hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Kush qe ky re Muno (nga Rezi ta kam llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif )

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] P.s.Kush qe ky re Muno (nga Rezi ta kam llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
Nuk e di kush esht po sapo e pash gjeja e pare qe me erdh ne men ishte ajo qe shkrujta.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Une ate te parin zere se e dita kush eshte.
Jam kurioze per kete pensierinon per Julan??? Te jete kungull valle??? (Ej me verte kush eshte ky) [/qb]
Ate "kungull" ktheje mbrapsht, ai eshte Antonio Gramsci, nje nga te paktet per te cilet na ka mbetur i paprekur respekti!
:smash: