Kur kam qene i vogel Zajusha me ka pasur thene gjthmone, se te mos besh gafa ne dashuri, duhet ti kapesh femrat me zor /pf/images/graemlins/laugh.gif ahhhh se kisha kuptuar une i varferi qe ajo kishte pasur hallin qe ti kerceja asaj!!!Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Indiano!!
E kush tha qe ishte rrene?? Njerezit nuk lindin te ditur. [/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] edhe une nji her qe thoni juve po beja daculi,dhe kur pashe mire veten kuptova qe isha zhvesh i tani dhe nuk kisha heq kambalet e ushtris tane balt,dhe fanellen e leshit ushtarake...
ehh kane qene kohera te keqija atoja..duhet te ishim kurdoher gati /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Shko te mekaniku S6t6n6, rregullo indjetron. /pf/images/graemlins/smile.gifGafa Ah po! me kujtohet njehere qe prita per nje jave me ankth qe "asaj" ti vinin "ato"
I shkreti ti.....Kjo do te thote te dhunosh te drejtat e njeriut apo jo :wave:Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Une i here duke bere dashuri me erdhi 1 pordhe edhe e leshova...
Denimii:
1 muaj pa seks edhe kur mbaroi denimi para se te fillonim vinte paralajmerimi...Se mos pjerdhesh prape ore se se shef me me sy masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Sa mashtro ne Ti mer amon ...Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
Denimii:
1 muaj pa seks edhe kur mbaroi denimi para se te fillonim vinte paralajmerimi...Se mos pjerdhesh prape ore se se shef me me sy masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shyqyr qe s'jam me me ate tashi se mu shpif seksi me porosite e saj paraseksuale :book:
Ahhh se desh harrova...
Gafe tjeter kam bere edhe ndonjehere kur kam ngaterruar vrimen e fyellit.Ehhh mor shoke po a i bihet gjithmone fyellit ne nje vrime [/qb]
Teddy !Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Sa mashtro ne Ti mer amon ... [/qb]Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
Denimii:
Shyqyr qe s'jam me me ate tashi se mu shpif seksi me porosite e saj paraseksuale :book:
Ahhh se desh harrova...
Gafe tjeter kam bere edhe ndonjehere kur kam ngaterruar vrimen e fyellit.Ehhh mor shoke po a i bihet gjithmone fyellit ne nje vrime [/qb]