Gafa me e madhe kur keni qene duke bere dashuri!

regele

Forumium maestatis
Re: Gafa me e madhe kur keni qene duke bere dashuri!

Hajde gafe, hajde /pf/images/graemlins/smile.gif Kjo po... /pf/images/graemlins/smile.gif

SweetAngel

Primus registratum

Indiano!!

E kush tha qe ishte rrene?? Njerezit nuk lindin te ditur.

Guest

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Indiano!!

E kush tha qe ishte rrene?? Njerezit nuk lindin te ditur. [/qb]
Kur kam qene i vogel Zajusha me ka pasur thene gjthmone, se te mos besh gafa ne dashuri, duhet ti kapesh femrat me zor /pf/images/graemlins/laugh.gif ahhhh se kisha kuptuar une i varferi qe ajo kishte pasur hallin qe ti kerceja asaj!!!

Princesha

Primus registratum

po te ka pa si te vockel edhe ka than gjynah po na vdes i virgjer ky, ti baj ner un te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Une i here duke bere dashuri me erdhi 1 pordhe edhe e leshova...
Denimii:
1 muaj pa seks edhe kur mbaroi denimi para se te fillonim vinte paralajmerimi...Se mos pjerdhesh prape ore se se shef me me sy masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shyqyr qe s'jam me me ate tashi se mu shpif seksi me porosite e saj paraseksuale :book:
Ahhh se desh harrova...
Gafe tjeter kam bere edhe ndonjehere kur kam ngaterruar vrimen e fyellit.Ehhh mor shoke po a i bihet gjithmone fyellit ne nje vrime :rolleyes:

goca lales

Primus registratum

gafa me e madhe qe kam bere ka qene kur me te dashurin po provonim ta benim per here te pare mirepo dihet pak ashume kur vajza eshte e virgjer qe nuk e ka fort te kollajte.si perfundim si i thone muhabetit e con deri te burimi e nuk i jep per te pire.i shkreti i eksituar une si per qejf per pune 2 sek mu nderrua mendja.nuk ebej i thashe.po si moj kshu do me lesh?nje tu thyer nga ana tjeter.jo i nevrikosur e gje pasaj e mora ca me te mira.e sot e kesaj dite skemi bere akoma gje mgjs u bem e1 vit bashke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] edhe une nji her qe thoni juve po beja daculi,dhe kur pashe mire veten kuptova qe isha zhvesh i tani dhe nuk kisha heq kambalet e ushtris tane balt,dhe fanellen e leshit ushtarake...
ehh kane qene kohera te keqija atoja..duhet te ishim kurdoher gati /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:lol: :lol:
Kjo nuk paska qene gafe,por realitet i hidhur,por hajt se te shkuara te kaluara :wave:

SHENJTOR-i

Primus registratum

Mendoj se cdo mashkull eshte ndodhur ne situaten klasike (te pakten, 1 here ne jete!)...
1-Kur nuk te ngrehet aspak!
2-Te prishesh akoma pa...

Si rrjedhoje pastaj vjen justifikimi klasik dhe patetik "Wow, nuk e di perse me ndolli kjo, eshte hera e pare qe me ndoll ne jeten time...!"

S6T6N6

Forumium maestatis

Gafa :confused: Ah po! me kujtohet njehere qe prita per nje jave me ankth qe "asaj" ti vinin "ato" :lol:

fallen angel

Primus registratum

gafe me dashje:
jam vone,duhet me hik,ash ora 1 dhe kam leksion... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ishte ora 12(e drekes),nuk po ja dilja do ma! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

:lol:

ca paska ken ajo shtrydhese kocash a /pf/images/graemlins/laugh.gif

Arjola

Primus registratum

peshkatari...gaffa e pare eshte me funny qe kam lexuar dhe degjuar deri tani. :smash:

khour

Forumium praecox

Gafa Ah po! me kujtohet njehere qe prita per nje jave me ankth qe "asaj" ti vinin "ato"
Shko te mekaniku S6t6n6, rregullo indjetron. /pf/images/graemlins/smile.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Mor plak indjetroja ime ne rregull eshte por me zhvendosi vemendjen parakolpi asaj...

Kordelja

Valoris scriptorum

Kjo tema ke Koktej Diskutimesh me i KOLPO te ndergjegjeshme!

kesi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Une i here duke bere dashuri me erdhi 1 pordhe edhe e leshova...
Denimii:
1 muaj pa seks edhe kur mbaroi denimi para se te fillonim vinte paralajmerimi...Se mos pjerdhesh prape ore se se shef me me sy masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
I shkreti ti.....Kjo do te thote te dhunosh te drejtat e njeriut apo jo :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Denimii:
Shyqyr qe s'jam me me ate tashi se mu shpif seksi me porosite e saj paraseksuale :book:
Ahhh se desh harrova...
Gafe tjeter kam bere edhe ndonjehere kur kam ngaterruar vrimen e fyellit.Ehhh mor shoke po a i bihet gjithmone fyellit ne nje vrime :rolleyes: [/qb]
Sa mashtro ne Ti mer amon ...

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Denimii:
Ahhh se desh harrova...
Gafe tjeter kam bere edhe ndonjehere kur kam ngaterruar vrimen e fyellit.Ehhh mor shoke po a i bihet gjithmone fyellit ne nje vrime :rolleyes: [/qb]
Sa mashtro ne Ti mer amon ... [/qb]
Teddy !
Ketu qendron dhe lezeti i Peshkos,se di me rejt bukur,jo cdo njeriut i shkon... :kiss: :wave:

olololol

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Agagagagagagagagaa /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une kom shume po do them vec njonen /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Tu bo lluku-lluku me njonen , ne qef e siper une i them JEPI ElonAAAAAAAAAAAAAA
agagagagagagagaggagagagagagaa po Kjo QUHEJ Sonila /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
<font color="red">Po si o cu Bummmmmmm kush o kjo mer /pf/images/graemlins/shocked.gif, me sa ma dredh , ktu tu e bo me mu mendjen ke tjetra agagagagagagaggaaa </font>

Ca kam heq me i mush mendjen se me doli kot 20 minuta lufte mer mas i jave me LA /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif