Gafa me e madhe kur keni qene duke bere dashuri!

regele

Forumium maestatis
Gafa me e madhe kur keni qene duke bere dashuri!

Disa thone qe gafa me e madhe kur je ne krevat me dike eshte te permendesh emrin e dikujt tjeter! Juve ju ka ndodhur? Nje shok, qe donte te ndahej nga e dashura, ne momentet intime qe po ndanin bashke u ngrit dhe tha: Mos! Kam harruar te hedh plehrat! dhe doli nga dhoma!
Kush ka qene gafa me e madhe qe keni bere kur keni qene duke bere dashuri?

Kenti

Primus registratum
Re: Gafa me e madhe kur keni qene duke bere dashuri!

Gafa me e madhe per mua ka qene qe gjate nje merdhenies me ish te dashuren time kam filmuar gjithcka me webcam.Mbasi u ndam shoket e mi e pane ate dreq filmi.Dhe si rezultat ne kete bot eshte nje goce qe me urren me shume cdo gje tjeter /pf/images/graemlins/frown.gif

RAUL

Primus registratum

une nuk kom bo kshu lloj gafash,por kam nje gaf tjeter me e madhe, kisha harruar te fshij mesazhet e telefonit dhe njona i lexoj kur po fleja gjume. /pf/images/graemlins/frown.gif vetem kur ka bertitur si e cmendur ne mes te notes.. oh gad o my gad.o f....you (raul)... o zot cfar note te nesermen kom qeshur tan diten, vetem te kisha nje kamer ti merrja ato fragmente sepse ka qe vertet nje nate humori,sa her e kujtoj une vetem qeshi.. :lol: :lol: :lol:

susana

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: :lol: no coment :lol:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] :lol: :lol: no coment :lol: [/qb]
hape thesin ti tani mos na u zgerdhi. :smash: :smash: po tregona qa gafash ke bo? :lol: :kiss:

Arjola

Primus registratum

me vdiqe se qeshuri raul, gaf e lezecme... :lol: :lol: :lol:

Gafa ime me e madhe eshte kur dola nje nate me te dashurin u deva jasht mase, dhe gjate muhabetit i trgova gjithcka nga e kaluara ime. Edhe so e kesaj dite jam akoma me ate, por sidoqofte eshte shume e veshtire per mua qe te permend dicka nga e kaluara. :shrug:
Halle, halle kjo dynja - halli hallit nuk i ngja.

Guest

Pse edhe ti Raul ben gafa ne dashuri se une e di qe shefat nuk bojne gafa por bojne gomaaa :lol: :lol:

xhoni

Primus registratum

Hahahahahah
Gafa kam ba nga ma te ndryshmet por e fundit ka qene kjo.
Isha pak si shume i dehur dhe ne te njejten kohe beja dhe seks flisja dhe ne telefon me nje tjeter :lol: :lol: oj nane ca te qeshme ,me lot..

SweetAngel

Primus registratum

Gafa qe se harroj kurre ( dhe me ngrihen nervat kur ma kujton ) ishte.

Kisha pak muaj fejuar, dhe kur beme dashuri per here te pare une nga njohuria e madhe ( q.d.m panjohuria) i thashe " bo bo me edhen ato" Kjo jo vetem qe ishte gafe , po dhe gomarllek, se edhe sot e kesaj dite ma kujton dhe tallet me njohurin time te madhe (kuptohet te asj kohe).

Guest

O njerez keni ngaturru adresen jeni tek Tema <Gafat ne Dashuri> , dhe jo tek tema <kush e mbush thesin i pari me RRENA> :lol: :lol: :lol:

doktoresha

Primus registratum

yeah!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

edhe une nji her qe thoni juve po beja daculi,dhe kur pashe mire veten kuptova qe isha zhvesh i tani dhe nuk kisha heq kambalet e ushtris tane balt,dhe fanellen e leshit ushtarake...
ehh kane qene kohera te keqija atoja..duhet te ishim kurdoher gati /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

a lejohet qe te them edhe nje gaf tjeter? /pf/images/graemlins/wink.gif

RAUL

Primus registratum

kjo tema duhet te shkoj tek erosi se ketu ka ndonje adoloshent dhe shurrohet ne pantollona. :lol: :lol:

Princesha

Primus registratum

uh ca te na keni toc në rrena, jo po kam ken tu u hedh me parashute, ne te njejten kohe tu ngarku gomarin me dru edhe tu ba dashni /pf/images/graemlins/laugh.gif

tao_tao

Primus registratum

Gafen me e madhe duke bere dashuri e ka bere partnerja duke me kafshuar te supi dhe per pak sa sja rrasa me grusht se aq shume me dhembi.