Gabimet me tipike qe ben nje mashkull ne nje lidhje.....

Diddy19

Su@mi
Re: Gabimet me tipike qe ben nje mashkull ne nje lidhje.....

Ha ha ha!Mos me thuaj se te la per kete!!!!! :eek: /pf/images/graemlins/frown.gif

Petroninsja

Primus registratum

Pffff se mos futen meshkujt ne nje teme vajzash se behet lemsh mo... :rolleyes:

X-Ray Ngorc mo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

loren^, mos do te thuash qe gabimi ka qene i femres dhe jo i mashkullit? :devil: Le qe ti direk e ke e lena! Mendje mbrapshte qe paske qene, qe ne fillim e paske menduar moj qe "aman thuaj nje gje qe s'jam une dakort e te te le direkt!"? Do hap temen "Autokritika!" tashti! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per te qene ne teme, askush s'eshte perfekt. S'e ke idene sa me fat qe jam, sepse kam njohur njeren deshira e te ciles per jaranin e vet eshte qe te jete "Not perfect!" Yihhaa, that's me! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo s'vdesim fare per njeri tjetrin, e kemi dashnine me sherr! /pf/images/graemlins/laugh.gif

:goofy: :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------
"Not perfect!"

Diddy19

Su@mi

Postuar nga ty pak me lart:
"Po shife pra!"
"Po e pashe e po te shoh o zemer!"

Thuaj te drejten,e kishe pare ndopak si i rrinte fustani asaj apo po shihje ndeshjen e futbollit e se kishe mendjen fare???? :confused:

" ... ... jo jo, ata te drejtet me mire!"

Kurse ajo eshte sh.e sjellshme dhe meqe te dy pale vethet i pelqejne njelloj,vendos te vere ato qe i sugjerove ti.Vleresoje per kete!Te isha une ,per inat tend do te vija ato me gur.He se edhe pak sherr ka lezet nganjehere,urrej djemte qe thojne "Amen" per cdo gje! :mad:

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Meshkujt (disa) shpesh jane monotone.Shumices prej tyre i mungon fantazia,perdorin shpesh ato "frasi fatte"(dmth ato te gatshmet )qe te hapin barkun. :mad: [/qb]
sa meshkuj kot paske njohur lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Shyqyr qe gjeta nje qe te ma qaje hallin!O zot mo issi c'kam hequr me to......jam plakur 30 vjet! /pf/images/graemlins/tongue.gif Kam nevoje te njof njerez te rinj,se me iku rinia /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

loren^ me shume inat, te isha une biseda do kishte qene me pak ndryshime te vogla. Por nese do te luante Manchester United, s'do ishim duke provuar fustane e vathe por duke u zene para televizorit me dicituren "do e shoh, s'do e shohesh" :goofy:

"...po shife pra!"
Po e pashe e po te shoh. Edhe kur po e vishje, te pashe!"

... por ajo kete s'do e dinte. /pf/images/graemlins/wink.gif

"Mire jane dhe keta. Mba keta atehere meqe te pelqejne."
" ... ... jo jo, ata te drejtet me mire!"
"Me pac e te paca /pf/images/graemlins/laugh.gif "

Ne fakt e vleresoj sa s'ka, we both know why! /pf/images/graemlins/smile.gif Shto dhe faktin qe mbase mbase vathet e drejte vertet qe shkonin me teper... mbase floket, mbase veshja, mbase sepse tere tematika e vatheve me gur ishte per kastile, mbase sepse sherri do te bente fustanin zhubra zhubra, :devil: etj etj
Te ishe ti, sherr do kerkoje sherr do te kishe tere rruges. /pf/images/graemlins/tongue.gif You wish "lepe-peqe" /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: :wave:

----------------
"A world easily can contain billions of hearts. It's common for a heart to contain a World. Happy are the ones who make two hearts share the same World."

Diddy19

Su@mi

Postuar nga Gurax:
Por nese do te luante Manchester United, s'do ishim duke provuar fustane e vathe por duke u zene para televizorit me dicituren "do e shoh, s'do e shohesh"
Nese flitet per Manchester United edhe ia vlen...po sikur te te them une qe dikush parapelqen te shohe ndeshjen Empoli-Atalanta ne vend qe tr dale me te dashuren e tij??(Nuk e kam nga eksperienca personale po nje shoqja ime s ben tjeter vec se me tregon bemat e te dashurit te saj).Ose nje rast tjeter..Si mendon se do te dukeshim une edhe i dashuri im ..une me fustan mbremjeje kurse ai me tuta sportive????? /pf/images/graemlins/laugh.gif :cry: Jane thjesht detaje ,po te padurueshme!

P.S Gurax,delighted to talk with you!Bye!

edda

Primus registratum

- s'di ti veje kurre rregull neper sirtare. edhe kur ti ve rregull ai vjen dhe per nje bluze te prish gjithe sirtarin :mad:
- nje pune te bej do e bej gjithe shpine rremuje sidomos kur i hypen ai delli i gatimit :cry:
- ti je shtri per qejfin tend ne krevat duke pare ndonje film, ai vjen dhe tak ta kthen ke Gad Lerner apo tek Vespa. "Po TV e ke ne soggiorno pse dreqin vjen ktu e me çan b... mu??" :mad:
- mire se ia lan rrobat edhe ia hekuros por do durosh edhe ankesat per faktin se ia lan shume shpesh :mad:
- s'kujtohet kurre te te sjelli kafen ne krevat, duhet te semuresh per te ndjere kte kenaqesi
- çdo gje qe ben ti, qe lexon ti, apo qe ndjek ti nuk eshte aq e rendesishme saç eshte ajo qe ben ai :smash:

p.s. meshkujt jane te mire si dashnore (vetem 3 mujat e pare) se per bashkeshorte ta bijne ne maje te hundes :mad:

Seriozi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

E lexova me dike kete pershkrimin me siper dhe ishim dakort me nje gje(shyqyr qe na u puq njiher mendimi /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Te gjithe meshkujt jane njesoj.
Kur me hipen mu delli gatimit e marrin vesh dhe komshinjt qe po gatuaj une.

qeshem

Primus registratum

une asnjehere nuk arrij te percaktoj gabimet e mashkulllit ne nje lidhje sepse gjithmone perfundon te familjarizohem dhe te dashurohem me difektet e tij ... /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Paper Moon

~meshkujt jane shume te piset... veshin te njejten bluze shume shpesh dhe djersitin shume:mad:
~cdo vit per SuperBowl vijne tek shtepija jote dhe si padashje shtohen dha nja ca (10) shoke te tjere :confused:
~e kane ate makinen si driten e syrin... Sa here qe ti i jep tenden sepse i duhet ti levizin te gjitha, kur them te gjitha te gjitha :smash:
~nuk dijne te bejne kafe (ekspres) :mad:
~ngjyra e tyre e preferuar eshte ngjyra qe ti urren me shume... Kjo seshte ndonje problem derisa te gjitha dhurat qe ai te ben (nese te ben te tilla) jane ne ate ngjyre... :rolleyes:

renea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga smile:
[qb] - s'di ti veje kurre rregull neper sirtare. edhe kur ti ve rregull ai vjen dhe per nje bluze te prish gjithe sirtarin :mad:
- nje pune te bej do e bej gjithe shpine rremuje sidomos kur i hypen ai delli i gatimit :cry:
- ti je shtri per qejfin tend ne krevat duke pare ndonje film, ai vjen dhe tak ta kthen ke Gad Lerner apo tek Vespa. "Po TV e ke ne soggiorno pse dreqin vjen ktu e me çan b... mu??" :mad:
- mire se ia lan rrobat edhe ia hekuros por do durosh edhe ankesat per faktin se ia lan shume shpesh :mad:
- s'kujtohet kurre te te sjelli kafen ne krevat, duhet te semuresh per te ndjere kte kenaqesi
- çdo gje qe ben ti, qe lexon ti, apo qe ndjek ti nuk eshte aq e rendesishme saç eshte ajo qe ben ai :smash:

p.s. meshkujt jane te mire si dashnore (vetem 3 mujat e pare) se per bashkeshorte ta bijne ne maje te hundes :mad: [/qb]
Keto me shume ngjajne si ankesa ndaj bashkeshortitm, sesa ankesa ndaj nje te dashuri qe nuk jeton me ty.
Djemte do te jene Djema gjithmone !

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga smile:
[qb] - s'di ti veje kurre rregull neper sirtare. edhe kur ti ve rregull ai vjen dhe per nje bluze te prish gjithe sirtarin :mad:

p.s. meshkujt jane te mire si dashnore (vetem 3 mujat e pare) se per bashkeshorte ta bijne ne maje te hundes :mad: [/qb]
papapa mendova se do isha i vetmi me keto huqe :smash:
kur merja na nje rob nga dollapi qefi ime ti rezoja ter robat mberdhe dhe i lija ashtu kenaqesha shummmmmm sidomos kur vinte mami qe i shifte ja bente ec aty shpija e borbardhes me shtat xhUXHA NE SHPI ISHA VETME UNE ME VELLAN :smash:

cukolja

Primus registratum

paske qene mistrec i modh ti o zeqo a jot eme cpaska heq me ty
e mjere jot shoqe neser cdo heqi nga ty /pf/images/graemlins/frown.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] paske qene mistrec i modh ti o zeqo a jot eme cpaska heq me ty
e mjere jot shoqe neser cdo heqi nga ty /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
sa per mistrec nag berati jam une /pf/images/graemlins/wink.gif
sa per mjer ajo ime shoqe kshu me thoshte dhe mamajaaaaaa mua :wub:

cukolja

Primus registratum

cunat qe kam njohur une nga berati kane qene cuna te mire jo kshu mistreca si puna jote