Gabim

roma

Primus registratum
Re: Gabim

mbase po hyj ne mes te debatit te ennisit me dy N* por du te the dicka,, me ke objektivitet e shikon ti eniss kete teme kur me sa di une qe jam ne kete chat tre vjet edhe nuk besoj se te kam pare ne te me shume se dy here
si i leshon ti fjalet ne tym per keltin
kur edhe sikur te kete thene dicka ai per operatoret
e ka thene per te gjithe edhe nqs ka qene dicka qe nuk e ka regullorja ater po ai ka gabim
por nqs ne si operatore i biem njeri gozhdes e tjtri patkoit sic i bie ti ne kete rast domosdo do na vije tharte nga bossat nqs do ti quanim keshtu,
the qe ai sdi te beje chat
me sa shikoj as ti nuk di
thua qe ai eshte 24 ore ne chat
edhe une jam pothuasje
mos do qe te ma heqin edhe mua acc
apo nuk duhet te rrish me shume se disa ore ne muajedhe sa per ate qe i qan hallin keltit qe tashme do haje buke .. me mire se qe te degjosh keto qe thua ti duhet stomak i forte se nuk haen as me buke as me uje thartirat sa per adamin dua ti jap nje keshille,... se me sha shikoj ennisi me dy n a f(fytyra) pra ADAM te dergoi enisi nje hugs
shikoje mire se mos ka ndonje thike virtuale ne duar se helbete rastin presin ketoo
nejse... qe te mos e zgjas se dhallen e kam qejf jo per gje por me ushqimin e duhurpor jo te thartohet dmth eniss ... i dont care eather if i hate you for what you really are you deserve it.. there you go babe.. go go go (marre nga nje film vizatimor) :thumbsup:

B

briiigi

Guest

Hmmm...viktima e rradhes.. Kelti.
Akoma nuk eshte kryqezuar? E veshtire te shpetoje kur e vene para nje grup njerezish. Me vjen habi qe gjykohet nga disa psikologe forumesh...anzi ...nga psikologe autobiografike forumesh. Megjithate doja vetem te thoja qe nuk kane pse te hiqen sop thjesht per nje dalje jashte teme ...
te pakten njerez qe shpenzojne kohe per te punuar per kanalet. Smund te jemi perfekt...pra dhe mund te gabojme...ashtu dhe Kelti
cheers

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Faleinderit te gjitheve per mendimet tuaja .Si per ata qe me mbeshtesin si per ata qe jane te kenaqur nga largimi im.Nuk me vjen keq per heqjen e accessit dicka duhet te kuptojme po e nis nga hapesi i temes Adami te cilit dikush i tha qenke ndjere keq nga heqja e KELTIT....
Problemi qendron ketu chati eshte chat por disa nga ne nuk arrijne dot te mbijetojne ne te ose te 'jetojne' ne chat si usera te thjeshte.Gjate kohes sime si aop/sop disa here me eshte hequr accessi dhe kam ndenjur ne chat si user i thjeshte dhe po ashtu do vazhdoj te rri.
Per sa kohe kam qene aop/sop kam dhene dhe jam munduar te jap ndihmen time ne mbarevajtjen e dhomes #shqiperia kam pasur shume perplasje me aop sop ircop usera te ndryshem te cilet nuk kishin kaluar ndonjehere ne keto faqe te forumit ku ne nje menyre te thjeshte eshte postuar nje rregullore si per dhomen #shqiperia dhe per dhomen ndihme.
Chati per mua dovazhdoje si dhe me pare une do jem nje user i thjeshte megjithese te tille e kam konsideruar veten dhe kur kam pasur access veten e quaja te thjeshte i jap pergjigjur kujtdo dhe kurdo nje useri qe ka pas robleme i kam qendruar strikt asaj qe quhet rregullore dhe pse shume prej jush nuk i ka pelqyer.Per ty ENNISS kam respekt te vecante te pakten ja jap kete te drejte vetes te te respektoj sepse ti personalisht nuk po di te respektosh veten tende.
Dua ti uroj nje pune te mbare te gjithe staffit aop/sop/ircop etj etj.
Koha ime ne chat ka qene e lidhur me shume arsye te miat dhe se si e kam kaluar eshte gje e imja personale dhe pse kam ndenjur eshte po prap gje imja personale.
Nje gje me ben te ve buzen ne gaz nuk e kutpoj perse krijoni konflikte me njeri tjetrin problemi eshte shume me i thjeshte se sa e mendoni ju dhe kjo vjen nga nje fjale e founderit te kanalit i cili i merr vendimet pa pasur nevoje per voten e dikujt UNE JAM HEQUR SEPSE I DHASHE VETES TE DREJTA ME SHUME SE C'DUHET NE CHAT ne nje kohe qe per pune pune une hyja ne chat jo me shume se 30 minuta ne dite dhe jo perdite dhe ne ato 30 minuta nje here ne tre dite njeriu ska kohe te zihet apo te krijoje sherre ne chat.
Megjithate gjithe keto diskutime dhe hapje muhabetesh nuk mund te me linin indiferent dhe mos jepja nje mendim timin vazhdoni chatin ne ate harmoni qe ka qene deri tani pa inate personale pa mllefe dhe pa cmire per njeri tjetrin.
Do i uroja te gjitheve nje kohe te kendshme si ata qe me kane pak per zemer per ate qe kam bere deri tani,si ata qe me kane inat dhe ndoshta me urrejne ose kane inate me mua.
Asnjehere skam pas asgje personale me asnjerin prej tyre dhe s'besoj se do kem ndonjehere.
Nje gje me vjen keq kete teme e hapi dikush qe c'do njeri prej jush i detyrohet per cdo gje per kete kohe te bukur dhe te shetuar ne te njejten kohe qe po kalojme te gjithe bashke dhe njerez te cilet nuk dine te vleresojne punen e njerit apo tjetrit e denigrojne ne muhabete mjaft banale.Kjo vjen si pervoje dhe seriozitet i moderatoreve te cilet i vendos ai person qe mua me hoqi te drejten per te pasur nje access ne kete chat te cilin une e vleresova dhe do vazhdoj ta vleresoj dhe do vazhdoj ti kushtoj kohen time per sa kohe ne te ka njerez si puna e atij personi qe ju jep te drejten te chatoni dhe e mban ne kembe kete chat.
Megjithate kalofshi mire dhe befshi qef ne jete dhe ne chat.
KELTI.

Emin3m

Primus registratum

TURP TURP TURP TURP TURP TURP TURP TURP

Turp Eniss, se prisja nga ty, me duket se e prisja, per aq sa ti je nje femer, edhe si femer e tille, ti arrin e shfryn sot ne chat. Te them une Ty Eniss, qe te njoh me rrenje e dhemballe, qe ne Tirane nuk begenisa te te prezantohesha, per faktin e vetem , se ti nuk je femer, se femrat nga trajta dine edhe te falin, ti nuk arron, * .....* apo, te kujtosh se ti je nje persone e vecante,ti sje e vecante, je nje femer, e qe zoti ta ruajte......ti je e atilla, qe une....ty mund te te cbeje, ne shume kuptime te cbeje, edhe me beso de, se nuk te flase kot, Ty si femer Virtulae, je virtuale, *......*, e Kelti nuk ishte per Ty, edhe kete ti e di mire, raportet me te qe krijove i ke negative, mos u bej merak, ka nje Zot, qe edhe ty si femer te ndeshkon. Une mund te flase per ty nate e dite, se bej, se veten time do poshteroja, por ti, mos arri deri aty , sa te te behet qejfi, se nuk i plas shume Keltonit, per ate qe ka bere ne chat, kur ai hante sharje, ti rrije ne privat me kollovaret, e them ne shume,se jane shume de ata, jane aq shume, sa ti e di, edhe per kete, mos e zgjat shume, se te njoh aq mire, se cfare lloj femre je, edhe ti Adamit, Keltonit, apo te tjereve, ju vjen aq anash, aq sa do te jete edhe deshtimi yt, ne tere fushat e jetes. Nuk ka mbetur Keltoni te provohet tek ty, apo te tjere, se fjala vjen , apo e sjellim, ti nuk je share kurre si ***** , por Keltonin e kane share edhe me flode, ti me nick Eniss, dikur vertet ke qene, por me vone , edhe kur ishe online, nuk rrije i operatore, por kenaqje Egon tende ne private, me nje shenje te tille "'". Ty te te vije turp, se ta ka *....* Keltoni, arin edhe thua ato qe sapo the.
Mos harro, What go around, come around.
Une ty te njoh per fytyre, te njoh si njeri, di edhe te te them sot, *.....*. por mqse nuk, dua kurrsesi, te cmohem ne jete per kete gje, e te vleresohem nga cdo kush, dij edhe te te beje Skip. Injorimi im per Ty, eshte skip, edhe fjala Delete, e une nga truri nje femer te tille, e kam bere qe ne momentin, qe lexova kete lloj menyre te te argumentuarit. Ti je nje hic, edhe rri e fol ,*......*, e mos perzie veten, edhe te arrish ne te tilla mendime, se te njohim me dhembe e dhemballe.
Ti do interesohesh mire, se kush jam une, zdo fleshe e qete, nje gje te dishe, nuk e "ashtu" une shume per ty, as per kerrkend, nese doja te dija dicka, pse e qysh ndodhi, do ishte e verteta, e 2 te verteta nuk ka.
Ty, si femer, dhe je e para ne kete drejtim, qe po ju hap rrugen, te pafsha sa me keq, ok?
Nese ti , doje kete gje, po ta them me shpirt, Te lenca Zotin, ty si njeri, e kurre dite te bardha mos pafsh.
Keltoni, apo kush do qeofte, kurre ne chat as OP, as SOP. apo IRCOP , mos i pafsha, ama Ty, me ate lloj shpirti qe ke, te pafsha ne HELL.
Ta uroj nga zemra sot Keltin qe te jete gjithmone i drejte, kujdes ti FALKO vellai, mos me bej censure, lere shkrimin tim.....ta lexojne te tere, per nje aresyes te vetme, nese ti nuk e le, une do e botoje tek Albasouli.
Ky shkrim i neveritshem i Eniss-it ,me nxorri nga rrobat, edhe une nje femer te tille, nuk do te doja gjalle ne bote me, ta shihja Operatore, mgjse , kam 3 muaj , qe nuk e shoh, , mqse ka arritur te shohe sumatricen e vet, dhe me e keqja , ta fshehe.
Kurre, nje mentalitet i tille hakmarres, i dashur FALKO, nuk pajtohet , per cfare Kelton Baholli, i solli kanalit tuaj, eshte Turp, edhe Felliqesire, Ai qe sot, mundohet te ngerdheshet , gezohet, qe nuk eshte me nje SOP.
Turp e faqja e zeze, kete kam per te thene. FALKO, mqse je moderator, te jesh i bindur , une ste flas me, jo se me ke borxh, por thjeshte, per ato gjera , qe ti me Keltin, keni bere neteve te dimrit, spo ti theme, se e di, qe do i reduktoshe, por ama shkrime si te Enissit, mi zhduk, se per ate Zot, une tera cfare kam ne fllopy disk, do i botoje ne Albasoul.
Ti Eniss, te jesh sa 1/4 Keltonit, por nuk je, e di pse? se thjeshte je Femer, e ke dobesi per seksin mashkull, qerrohu nga syte e nga ky forum, e mos te pafsha syte kurre, se ti nuk meriton , as emrin Femer.
Shiko privatin tend, shiko punet e tua, shiko edhe jeten tende, deri me sot, ti sje lakuar, por ndershemria, apo virtuti, karakteri apo morali, skishin mbetur per tu vertetuar ne fjalet e tua. Se cfare Ne [chatistave] syte na kane pare, si keni folur per nje aresye te vetme!, si kemi vene ne dukje apo tjua komunikuar, nuk do te thote, qe ato , jane gabime apo dashakeqesi, por thjeshte, rrjedhim e dituates se krijuar te momentit qe nje njeri, apo nje bisede zhvillohet ne main], apo jo INSANE????
Uroje tere ata, edhe me te mira te tereve, qe ne kete gjykim, thate fjalen tuaj te vyer, edhe pse disa, u kenaqen pa mase qe Kelton Baholli nuk eshte me SOP. Keltoni qe nga dita e djeshme eshte SOP ne shtepine e tij edhe do ndihet edhe akoma me i respektuar, e nuk ngeli te beje dicka edhe te ndihet bosh, nga ajo , qe per asnje cast.......kurre nuk ju vleresua.
Turp, per tere ata, qe sot ferkojne barkun.

Tema po degradon ne akuza personale edhe po merr nje drejtim krejt te gabuar. Nuk besoj se keto ofendime i interesojne kujt edhe aq me pak lexuesve ne Albforum. Nuk po editohet e gjithe meqe u la qe te shpreheshin mendimet e gjithsecilit , brenda termave te "lejuara " nga etika . Nese do te vazhdojne ecejakjet ne kete drejtim edhe akuzat apo ofendimet ndaj postimeve ne vijim, do te detyrohem te mbyll kete teme perfundimisht , ne baze te rregullores se Albforumit !

Emin3m

Primus registratum

Briiigi, Il Mare, Adam, California Babe, well
i nderuar zoti Mandi. them i nderuar, se duhet te jeni vertet njeri i tille, persa i perket asajt, qe njerezit, e chatit e mbajne fytyren drejt teje, ti je njeriu, qe me fjalen , zemren , apo opinionin tend, ve ne barazpeshe cdo drejtesi.

O njeri, ti duhet te largosh veten, nese interesi yt eshte chati, nga cmira, neveria, qe ndiejne femra si puna Eniss, Emanuela, apo kushdo, qe nuk bashkohet me mendimin e nje "tangerlleksi" si puna e Keltonit.
Kupto, qe ketu, nuk ishte fjala per nje "lesh" por nje dashakeqesi, e nese kjo ndodhi ne forum, nuk ndodhi ne Chat. Ne forum, Kletoni ska acces, por ...e theksoje, nuk ka as dore, jua la te lire, shakane, ta reduktonin, por jo ta tradhetonin keta njerez.
Une, cmoj Insane, Falko, Fender, Il Mare [Romantico] BeBi, California Babe, GAP,TEO, Briiigi, Tralala, apo ...me falni se jeni shume de, por mbi te gjitha TEDI [ty te kom shok] per punen e tyre , qe kane bere ne kete chat.
Une de, kam sy , e qorr nuk jam, te them me shpirt, se keta njerez i kane dhene tonin, fytyren ketij chati , qe sot , ne trashegojme, ishin keta, pa jemi ne, neveria, qe do te ndieja, do ishte baraz me dahsaligesi nga ana ime. Sme interesojne tipat e tjere , qe chatin e kane marre per loje, shaka, dashnore, apo virtuale, qe ne jeten e tyre jane deshtak. Zoti i sheh , dhe le ti jape ate qe meritojne ne jete.
O Njeri, me emrin Mandi, Adam, Tani, Audi, apo kushdo qofte. Mos harroni si shaheni, ofendoheni, edhe ju mirret nderi neper kembe, mos harroni, plehrat qe ju rrethojne, "keshillateret" e dobet, qe akoma edhe sot, gjene menyrat e tyre per te vjelle vrer.
Do te doja te propozoja, qe operatoret, e deri me larte, te ishin persona mbi 19 vjec e siper [ne pamundesi te 21], kjo do vlente per shume te tjera gjera, qe nga moderatoret si tipi Emanuela [me ndje, por ti e vetmja per momementin qe me vjen nderemend] te jene me mire duke mesuar ,e lexuar, se duke, u marre me shkrimet e mia, qe une.....jam i neveritur , e qe i shkruaj, vetem se ...duhet te mbroje nje Kauze te drejte.
Nuk di me , se si guxojne disa, e hyne ne debat , konflikt apo ne lufte me dike, vetem se , kane mendime te ndryshme nga tjetri.
Neveria eshte njesoj, ajo fillon, atje ku poshtersia mban anen e padrejtesise.
Cte them me per kete teme? Kjo po kalon cdo cak imagjinate nga ana ime, e nuk vlen me ta besh koment, por kushdo qe shkruan pas ketij shkrimi, ska cfare te shtoje ketu, e ti lexoje cdo kush qe ne kete forum hyn e veshtron, pra e mira, do ishte, nese paska kaq shume fakte.............le te behen ne nje zone tjeter , aty ku une, apo te tjeret, dot nuk hyjme.
Kalojeni ne nje Zone me te Ftohte, edhe askush .....zdo tju gjykoje, pervec se Zotit atje larte ne Qiell.
Pacim EniSS, je Yll femer.

enton

Primus registratum

Te gjitha i mora vesh cfare shkruheshin ketu vetem nje gje skuptova c'hyn ketu ALBASOUL?
Me kujton nje fjale popullore. "per inat te simevejere shkoj fle me mullixhine"

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

......Shkrepje boshe.....................

ENISS

Primus registratum

Back i here, se bejme edhe fundjave ne me raste /pf/images/graemlins/smile.gif
Cu boka ketu per Keltin, te vriskan, sidomos Adam. Ste perqafova me te korruptu mor Adam, por sepse e kam bere perhere kur jemi pare on line, dhe pas kaq shume kohesh qe u pame ne forum e bera perseri. Se ca gjona e shof me vend me ua shpjegu se nuk i kuptokeni drejt e ju bejne habi. Ti Adam, u cudite akoma me shume se keta te tjeret, e vetem sepse nuk e mendojme njelloj ceshtjen mbi Keltin. Ne vertet mund te mendojme ndryshe ne momente dhe ceshtje te caktuara, por robi mban nje vije qendrimi e sjelljeje perhere kundrejt dikujt. Se fole ti tashi pro Kletit e une kundra, duhet me te shajt sic po ben ti kur ne bashke shkojme shume mire? Kete duhet ta pleqerojshe icik me mire Adam, sduhet te reagoje kaq ashper, se nuk pritet nga mosha jote, kto i bojshim kur ishim ne kopesht:) Eh cna gjet thuj. Nejse...
Per Kletin: kur lexova postimin tend mu duk si atehere ne kohen e Enverit kur rrezoheshin nga posti i partise, e fillonin analizonin punen e bere deri atehere: ''Kam punuar me pasterti, kam ndenjur on line 26 ore ne 24, kam bere chat si user i thjeshte edhe pse isha sop, me keni hequr shume shpesh acc edhe une vazhdoja te rrija ne chat si user i thjeshte... etj etj'' Edhe ne komunizem kur i hiqnin nga Partia analizonin veten dhe thjeshtoheshin shume kur u vinte rradha, e ne fund uronin si ty Kelti: Ju uroj te gjitheve tja kaloni sa me mire ne jete, chat e kudo...
Per Brigiiin: Se ma zune syte edhe ate diku, cke ti qe fut hundet ketej pa pike lidhje. Tu duk se po e gjykojne psikologet e forumeve ceshtjen e Keltit? Po do me e gjyku ti psikologja e ... (me hap barkun avatari yt duke u lepire).
Per Emin3em: kushdo qe te jesh ti qe me njeh edhe per fytyre, qe spaske begenisur as te me prezantohesh, normale qe do te te duket keshtu, pasi ste eshte dhene mundesia nga une, e ste kam hedh as qyrret, dhe kur ju ndodh kjo, sdini si te shfryni inatin kur nuk ju konsiderojne hic. Per me teper ke fol lodra llafesh qe me thene te drejten as cerekun e shkrimit nuk lexova se jane shume pa lidhje. Edhe kur shpreh neveri tu shkrujt per dike duhet ta besh pak natyrale, bukur, e te na preki nga pak se ke bo roman dreqi e mori e gjynof me te shku dem. Nejse shkruj ca dush, nuk te llogaris hic.
Per ju njerez: Mos u tregoni te vegjel, mos u largoni shume nga ceshtja, shkruani sa dakort jeni per heqjen e Keltit, dhe mos u ndalni kot me kot me opinionin tim, sepse nuk eshte e thene qe cdo kush te kete mendim pozitiv per Keltin. Do kete Adam qe ska si me i ra kurre ne qafe se eshte admin serveri, do kete Brigii qe dihet si i merr accesset dhe sja luan njeri, do kete ndonje prishesh qetesie nga usa afer keltit si Emin3m qe eshte regjistruar ne dt 30 gusht 2003 kastile per kete teme, dhe aq. Kush do kete mendim pozitiv per te? Une qe me ka ra ne qafe cdo minut? Qe sduroj jo pordhet e Keltit po te askujt kur bohet fjale per chat, se svijme ne chat nga halli. Dhe adam me siper, ke permendur rregullat, askush nuk del dot te me tregoje se nuk i permbahem rregullave, nje i vetem le te dali /pf/images/graemlins/smile.gif Mos ngatarrojme rregullat me tongerllikun e Keltit.
qao qao tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

A

Adami

Guest

Citim nga Eniss:Mos ngatarrojme rregullat me tongerllikun e Keltit.

Hapi syte tek postimi i pare qe kam bere une dhe me thuaj ti ku ishte gabimi qe u hoq ai?
E ke inat ate, shume mire.Thuaja troc e kam inat se me ka rene ndesh shume here.
Faktet qe mi dhe tek nje teme tjeter ishin kot se ta provova.Qe ta dish ti kur ka marre kelti ndonje mase shume here edhe eshte konsultuar me ndonje si puna ime, si me te vjeter ne chat.
Eniss shkurt nga ajo qe lexon, gjen ndonje fakt?
Jo bla bla bla se per bla bla bla kemi mjaft. /pf/images/graemlins/smile.gif
Une si netadmin qe ti me permend matem mire kur bej ndonje veprim qe dikush mund ta quaj te kote ose te keq.Nqs ti mendon qe une kam gabuar diku dhe sme heq njeri ngaqe jam netadmin , na e thuaj qe te te provoj te kunderten si gjithmone. /pf/images/graemlins/smile.gif
Mos harro ketu une postoj thjesht si user si forumnist, ashtu si ti, e si shume e shume te tjere ketu.Vetem lexo nga fillimi dhe kur te bindesh posto perseri. /pf/images/graemlins/smile.gifUne dua fakte kur dikush flet.Inatet personale i fus ne WC dhe e mbyll kapakun kur vjen puna per shtim ose delete acc.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Menyra se si shprehesh ti Eniss le shume per te deshiruar......te te sqaroj disa gjera une ty qe ti te jesh e qarte kur te flesh gjume.Une e kom majt ate chat e rregullat ne te per t'gjith isoj net-admin ircop founder apo sop e aop per te gjithe njesoj as i jom lepi njeriu e as kom nermen me e bo te pakten si puna jote qe kur te hiqja une ty access hudheshin kollovaret e tu te cilet tu u lepihesh e me thoshin aman shtoje.....dhe per hir te atij bashkpunimi dhe respekti qe kom pas per ta ti gezoje access .... me vje keq per ty rrusho qe humet arsyen dhe e kalon ne ofendime po nese une flas si komunis ne kohen e partise ti je tu fol si none me shume kalamoj mesiguri per keto postime dhe per kalamojt do fitosh nje lope si ne kohen e komunizmit......te gjitha keto ti lexoje xhaxhi Mandi se i pelqen kur e therrasin xhaxhi dhe ti plasi pocat mire
se sa bukur flet rrethi i tij shoqeror ose ca femra te uleta ne cdo drejtim si puna jote Eniss......duhet te dish dhe dicka tjeter mos e lako me emrin tim ketu e ne vende te tjera ose * edituar* ...degradimi i kesaj teme vjen si gjithe temat e tjera te kesaj zone ku moderatoret jane njerez perfekte te caktuar nga nje njeri perfekt dhe ku postojne dhe njerez perfekte si puna jote Eniss nese ky Eminemi nuk te eshte prezantuar kur te ka pas ne nje tavoline ne nje kohe * edituar* ,te ul ty si femer dhe tregon se sa lart qendron ti per nje mashkull.
Me te mira dhe mire u pafshim.

FALKO

Forumium maestatis

Siç e shpreha me lart, nuk doja qe tema te binte kaq poshte, ne akuza edhe ofendime personale duke e humbur krejt drejtimin e saj. Ai qe pati mendimin e tij per te shprehur e shprehu ne format e duhura.
Fjalet e teperta nuk i duhen kujt
Tema mbyllet ketu me kerkesen e nismetarit te saj

Al-Punk

Still here

Nuk e di pse duhet te perzihem kaq shume ne nje diskutim qe eshte shume i thjeshte.
Disa here e lakuat fjalen founder i kanalit dhe donit te thuhej fjala.

Qe te jete e qarte... kanali #shqiperia nuk eshte si nje kanal personal ku cdo SOP apo AOP ben cfare te doje dhe pastaj zhduket. Po ashtu te jeni te bindur se koha nuk na lejon te merremi me inate femijerore.. apo gjera te tjera tonet te cilat hasa ketu me poshte.

Me vjen keq qe detyrohem te shkruaj per nje ceshtje te tille dhe me vjen keq qe drejtesine mundohen ta bejne te "shtrembrit" (ne menyre figurative) e chatit.

Kelti eshte hequr dhe sqarimi i eshte bere atij personalisht e ne bisede shume normale. Diskutimet femijerore te kesaj teme jane shume larg atij dialogu dhe nese deshironi qe Kelti te jete prap drejtues i nje dhome jeni te nxitur qe te hapni nje dhome ne ALbNetwork dhe te beni rregullat qe deshironi.

Per dhomen #shqiperia diskutimi behet ne nje plan tjeter, larg ndikimeve sentimentale e shoqerore dhe abuzimet (e njepasnjeshme) nuk mund te tolerohen ...

Per ata qe jane me njefare deshire per te ndihmuar kete dhome .. ose te pakten kete network ta kuptojne qe keto sherre dhe keto budalliqe nuk ndihmojne po vetem shperndajne jerm qe do kthehet ne demin e networkut!
Pak me shume kujdes me klanet!!!

X

xhino

Guest

waw CoLo-RaDo lexoke revisten/gazeten "erotika speciale" (ne fal qe se di por nuk merrem me keto lloj materialesh) por me vjen keq vetem per nje gje qe po me tregon mua deshtimin e femres kur je ti qe merresh me revista te tilla te cilat tregojne nje deshtim te plote te dikujt te species "njeri"
--------------------------------------------------------------------------------

Une keto gazeta e dashur shoqja gap i lexoj qe mesoj sa me shume pozicione te cilat me vone do te me duhen qe ti nderthur me femra si puna jote.Duhet tja dish per nder ketyre gazetave sepse ti me keto je rritur panvaresisht se ketu benj gjoja sikur si lexon por ka mundesi edhe ne keto momente je duke lexuar "cvirgjerimi Suzit" ose "hera e pare me dashnorin e katert" etj etj etj.Suksese.Urime.U trashigofsh.Mirupafshim:)

Mandi....keto lloj shkrimesh jane "plera" dhe jo ato te "leshrave" apo te zgjedhimit te fjales "lesh".
Me gjite repsketin qe kam, femra eshte femer, e do mbetet e larte tere jeten, kush do ti hedhe balte, ja ka hedhur vetes ne rradhe te pare. Une, kurre ne jete, zdo i jepja vetes time te drejte, te thoja keto lloj fjalesh.
Ndaj venia e nje drejtesie ne vend, eshte nje problem qe duhet zgjidhur ne kete Forum ,edhe Chanel.