Gabim

hot

Hotgirl
Re: Gabim

shume dakord me parafolesin :thumbsup:
kelti do thosha eshte personi me shembullor tek dhoma #shqiperia,me i drejti edhe personi qe ka bere me shume per ate dhome!!
sme erdhi mir per ate qendrim qe ishte bere ndaj keltit,persona si puna atij i duhen dhomes #shqiperia shume me teper se c'i duhemi ne te tjeret..!!
kelti ka qene gjithmone shume korrekt me mua edhe e vleresoj shume ate si person edhe pse nuk e njoh aq shume!!
gjithe te mirat kelti e pac sa me shume fat! /pf/images/graemlins/smile.gif

A

Adami

Guest

Ju lutem moderatoreve nje editim ketyre qe jane jashte teme.Kush te jete merzitur me temen, mund te beje /part qe ketu pa patur nevoje per boza a akullore.
.................................................
Me respekt Adami

FALKO

Forumium maestatis

Ec e gjeje se kush eshte jashte teme ketu. Te gjithe mendojne se kane te drejte e se jane shume ne rregull me temen. Teme shume pikante per nje vleresim siperfaqsor . Per momentin nuk po leviz gje !

beshbossi

Primus registratum

une i lexova dhe te tere kane te drejte!!!!une ne kete fushe jam asnjanese po te them te dr

beshbossi

Primus registratum

une i lexova dhe te tere kane te drejte!!!!une ne kete fushe jam asnjanese po te them te drejten cdo fjali eshte e drejte!!!me falni nese s'me takon te flas!!!!!

lissus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Adami:
[qb] Ju lutem moderatoreve nje editim ketyre qe jane jashte teme.Kush te jete merzitur me temen, mund te beje /part qe ketu pa patur nevoje per boza a akullore.
.................................................
Me respekt Adami [/qb]
Adamo ... kjo teme quhet "Gabim" keshtu qe edhe ata qe e kane gabim , ngelen perher mbrenda temes /pf/images/graemlins/wink.gif

Emin3m

Primus registratum

OK. Shoh, qe ketu, askush me ska cfare te shkruaj , apo te shtoje. Dmth, doni Ju, apo zdoni,kush pati kohe edhe i lexoi. Mqse vura re, se keto shkrime, u lexuan nga tere ato persona qe u futen ne Forum, qe skane te bejne fare me venien apo heqien e nje SOP-i, sme vjen mire fare, qe u be kjo gje kaq e madhe. Nuk vlente, pasi edhe personat ne fjale, qe u permend emri i tyre, nuk donin me ta rrihnin kete teme. Kjo tashme eshte teme e mbyllur.
1- Sepse nese une do nxjerr gjera ketu, do reduktohen.
2- Nese une ketu do ju thoja fakte, per hir te punes apo mbarevajtjes se chatit, gjithashtu, do hiqeshin.
3- Mqse ketu lakohen emra op-ash, sop-ash, ircop-ash, do te ruhaej sekreti i punes ne background.
Thjeshte e thene me te tera, ketu me te vertete, nuk mund te kete.
E pashe sot, ne dritare, qe ne mengjez, sharje , fyerje, ofendime, kercenime [asgje ne adrese time] kuptojie vete, se per ke ishin, dhe sa shume te gezuar ishin disa plehra. Them plehra, se jane ata qe fyejne ofendojne, cenojne, ngacmojne, shkelin me kembe dinjitetin e njerezve, dhe pse e tera kjo? per nje aresye te thjeshte, te kenaqin Egon e Tyre te semure.
Nuk ka problem, nejse tashme kjo teme eshte e ezauruar.
Me vjen keq, se kush donte te shkruante dy fjale, e beri, rane apo jo ne vesh te shurdher, ska rendesi. Pati ne ato gjera me vlere , apo jo.
Dikur nje dite, do i jipet nje e drejte, nuk vlen, e them me bindje nuk vlen. Thone kur te ngordh nervi i punes, fillon edhe mesohesh me jeten tjeter qe te rrethon, perjashte asaj virtuales.
Ne pak fjale , te permbledhura, Historia e "leshit" paska qene me e gjere. Destini i Sop-it, ka qene vendosur qe ne privat, aty ku "Vdesin Burrat", edhe fillojne "Grate ". Aty ku te gerricin zorret e barkut, e te ngjallin neveri, se ku shkon ky lloj brezi kaq i ri. Ku qe tani ne kete moshe, dine se kush eshte me Djallezia, cmira, inferioriteti, qe i ben te skuqen deri ke vesht, kur veten e shohin se jane Trulesh. oopa, sorry ! me dol pa dashje fjala "lesh"
Hajt, mos nigjovsha me per kta Servila, qe kujtojne se chati eshte prone e tyre, ku mund te ndertojne pa leje, maskaralliqet e tyre.
Do ishte e mire per Ty mister Adam, qe ta mbyllje kete Teme, se sic thone disa, po behet "boze" [aman Enton mos u hudh, se nuk e ke ti Eskluzivin e Bozes]. Te takon ty Adam, per ta mbyllur, mqse edhe e hape, edhe pe, se mendime ketu , kerrkush nuk jep me.
Kalofshit mire, kush edhe ne shkolle, suksese i uroj, kush eshte ne pune, me krahe te lehta. Mos e cani koken, por shihni edhe Jeten, se ne Jete , jeni vete Zota, e vet shkopa.
Reklame private.
Mos harroni, ju qe keni carda Crediti, bleni sa me shume online, sa me shume eeee, jo, nje kasete, apo nje kartoline. /pf/images/graemlins/wink.gif
:rockband: rock now, shake it shake it shake it shake it , rock now

FENDER

Primus registratum

Ok e shikoj qe ju jeni te mire te gjithe te shkruani si avokatet Amerikon gjate ,,
sa per Keltin kam rrespekt sepse eshte nje nga SOP qe e ka nderuar albnetwork-un per mendimin tim , dhe me vjen keq qe gjithmone bie emri tij ne debat , ndoshta sepse ai ka virtyte qe i thote gjerat Trroc (si i themi ne Tironcit)prandaj edhe meren me te ... ju lutem lejini debatet si femijet . ju flm
FENDER USA.

enton

Primus registratum

Postuar me pare nga Eminem
...............................
Do ishte e mire per Ty mister Adam, qe ta mbyllje kete Teme, se sic thone disa, po behet "boze" [aman Enton mos u hudh, se nuk e ke ti Eskluzivin e Bozes]. Te takon ty Adam, per ta mbyllur, mqse edhe e hape, edhe pe, se mendime ketu , kerrkush nuk jep me
...............................
Tani nuk e di se kujt po i drejtohem nqs je Eminem dmth jo Kelti, nuk po e vej re shkrimin. Nqs je Kelti po te sqaroj se thenia Boze nuk kish qellim te ofendonte as ty(nuk ja lejoj vehtes te ofendoj kerkend dhe jo me nje kolegun tim) por as ndonje person tjeter, ish thjesht nje forme e te menduarit me ze(me shkrim ne kete rast).
Me vjen keq per cka po ndodh por opinionin tim e kam diskutuar me mandi dhe kelti keshtu qe ketu nuk besoj se duhet te shtoj qofte edhe 1 fjale.

ENISS

Primus registratum

Ohooo si paskan vajtur punet ketej. /pf/images/graemlins/smile.gif Me ne fund Kelti qenka vleresuar realisht. Por shume vone arritet te evidentoni temperamentin e tij.
Kelti, edhe per ty eshte me mire, se tani sdo rrish me vec me chat pa uje e pa buke. Mos me bej tashi te zhgenjyerin.
Mandi, Per Keltin mu duk se po vonoje ca, por gabova se ti je gjithmone ne kohe. Ishte pikerisht momenti, pasi eshte semurur keq nga chati dhe tani ky vendim per te eshte vertet tragjedi. /pf/images/graemlins/tongue.gif Me pare heqja e tij, edhe pse pas tere e tere atyre abuzimeve, sdo bente dhe aq efekt /pf/images/graemlins/smile.gif
Adam, hugsss ty se kam kohe pa te pare /pf/images/graemlins/smile.gif

Enton, pershendetje dhe ty se smu ka dhene rasti on line.
Emanuela, se mos editon gje ti per jashte teme. Se me raste ta merr me miza ty zhurmuse. /pf/images/graemlins/smile.gif
ciao all
(e tashi mund ta mbyllni temen /pf/images/graemlins/tongue.gif )

A

Adami

Guest

wow u kujtua Eniss te vije e te postoje ketu. Ja pra edhe eniss nje qe ka pasur probleme me keltin per shume arsye mbase, ngaqe kelti mund ti kete kerkuar llogari.
Eniss me ke fole rruges diku qe ta mbushi mendjen te postosh ketu me? Ty per pak sa nuk ta kam harruar edhe nikun dhe opsssss nje dite te bukur vjeshte vjen dhe jep edhe gjykime.Ah po inate te vjetra me Keltin.hehehehehehehe.
Te pakten ketu shikojme te kemi aop qe duan rregull dhe vetem rregull, dhe po ketu kemi edhe aop/sop, apo edhe ndonje me lart qe vine e te gjykojne, pa shikuar logse/chatin , por me nje muhabet rruge te bejne gjyqtarin.Kemi aop/sop qe ne tirane quhen zara te njerit apo tjetrit.Ka edhe nga ata qe kam folur ne chat perciptash qe kane frike te thone te verteten dhe i thone mutit marrshallah. :mad:

SkinArt

Primus registratum

Per mendimin tim pike separi ka faj founder i kanalit kushdo qofte, qe nuk duket ketej dhe te thote fjalen e tije, dhe mos te rri indiferent, duke pare se si shkojne ngjarjet qe kane te bejne me kanalin #Shqiperia. Per mendimin tim dhe qe nuk arrij ta kuptoj ju keni hapur nje teme ketu qe quhet Kanali #Shqiperia Zona e SOP ku mund te diskutoni per te gjithe ato qe ju mendoni se nuk punojne si duhet per mbarvajtjen e dhomes. Duke folur keshtu ne kete menyre per staff thjesht i beni qefin atyre qe sja duan te miren punes tuaj. Transferoini keto ngjarje ne nje Thread New qe te jete e kontrolluar vetem prej staff tuaj do ishte me mire keshtu.

ENISS

Primus registratum

prit Adam, mos u nxito! E para nuk po futem dot ne chat e ske si te me shohesh pasi ircop-et there nje zot e di se c'kombinojne.

*** You are not welcome on this server: Ju- lutem lidhuni me /server arusha.albnetwork.net ose /server barcaleta.albnetwork.net ndersa me internet explorer ose me netscape nepermjet faqeve http://www.shqiperia.com , http://www.albforumi.com. Email une@une.com for more information.
-
Closing Link: Away-[209.186.142.47] (You are banned from using this server)

Serverat e tjere sme lidhin me asnje porte. Kam kaq kohe qe spo hy dot.

E dyta: mua sme merr dot kush per dore e te me thote shkruaj ne kete menyre apo ne nje tjeter ne temen e hapur per Keltin. Cudi qe ti dyshon per kete kur behet fjale per prononcimin tim.Cuditem edhe kur lexoj se si ka mundesi qe Adam tja fusi keshtu kodra pas bregut.
e treta: Vertet sjam shume ne brendesi te ceshtjes pse po hiqet kelti nga sop, por ama eshte e vertet se mua me ka rene jo pak here ne qafe me pa te drejte dhe pikerisht sepse kishte kopetenca me shume sec i duheshin dhe abuzonte me to. Dhe jo vetem mua, po kam ndjekur nga afer tere rastet e abuzimit duke filluar nga tere aopet e vjeter qe tashme sjane me ne chat prej Keltit si UFO-, Admiral, Oni, etj etj qe kane qene me kohe e erdhi Kelti me shpate ne dore duke i nxjerre si problematike kanalesh. Ska nevoje me e ndjek aspak ceshtjen nga afer Adam, se e dine plot sa me te tatepjete e kishte marre Kelti accessin qe i ishte dhene. Se fundi...
Adam, kemi lirine e mendimit kishe shprehur diku me siper. Cte zuri ty qe gjykon mendimin tim? Duhet te jete patjeter si yti qe te besosh se jam duke shkruajtur teresisht mendimin tim jo te dikujt tjeter? qe sjam duke bere zaren e ndonjerit dhe se ky mendim qendron ?
ciao nga Eniss /pf/images/graemlins/smile.gif
ps: normal qe do te te duket sikur hy ketej vetem ne vjeshte, se sme terheq me shkrujt ne forum ven e pa vend edhe per ceshtje qe sme takojne, me bo dallaveren me thashetheme larte e poshte. Sjemi te gjithe te prere per keshtu gjojnash /pf/images/graemlins/smile.gif
/me te shkel synin /pf/images/graemlins/tongue.gif

A

Adami

Guest

eniss:. Dhe jo vetem mua, po kam ndjekur nga afer tere rastet e abuzimit duke filluar nga tere aopet e vjeter qe tashme sjane me ne chat prej Keltit si UFO-, Admiral, Oni,

HOHOHOHOHOH.Nuk jane ne chat me prej Keltit?E shikon se si ti flet ne tym dhe jo me fakte.Keta qe te gjithe ose skane me mundesi interneti ose jane shume te zene, dhe jo nuk jane ne chat prej Keltit.Me afer se i kam ndjekur une keta te tre, ti sdi gje fare /pf/images/graemlins/smile.gif
Te parin , po, nje nder me provokuesit e atyre me acc .
I dyti, nje filozof, nje qe kurre se pranon gabimin, nje qe flet si politikan, ah edhe nje qe perdor ca scripte qe bobobobo lufta ne irak me kujtohet.
I treti , ca te te them per Onin sa here i ka dhene kille keltit, komplet kot nga inati,sa here ka dhene acc duke qene thjesht aop dhe jo sop ose founder, dhe ka qene Kelti qe ka marre masa kundra tij duke i dhene ate qe duhet tia kishte dhene cdo sop ose founder.
Ju thjesht shikoni ca behet tek #ndihme me ca kicke e bane e me heqje acc, por ama ne brendesi te muhabetit mos thoni qe jeni sepse nuk ia keni idene fare.
Eniss sill fakte argumentuese pse keltit duhet ti hiqet acc, sill logse, por jo thjesht:Emri Kelti nuk me pelqen , mire qe ia hoqen acc.
Por jo Kelti do rregull shume, dhe neve sna pelqen se kemi deshire te bejme ca te duam.
Por jo Kelti jep nje mendim qe aop qe kane acc nder servera te tjere, mos te kene tek dhoma #shqiperia dhe disave nuk ju pelqen dhe e marrin inat.
Ky pra eshte ai Kelti qe deri tani askush nuk solli logse nga chati per heqjen e tij.Ky pra eshte Kelti qe perballet me usert cdo dite, me ata qe kerkojne acc, me ata qe duhet tu hiqet acc, me problematiket, me ata qe u duhet vene kick/ban dhe te shpjegoje.
Shikoje listen e sop-ve dhe me thuaj cili ka qene me aktiv se Kelti.Ne fakt sopet tjere shkojne me moton:Kelti ti hiq acc, kurse ne i shtojme, ne kete menyre ti dil i keq e ne te mire.
Shikoje qe vetem nje sop postoi ketu , zari.

ENISS

Primus registratum

Adam, qenke bere keq pa Kletin sop. Po filloj te shqetesohem seriozisht per ty. Mos e merr me kaq vrrull. Po une tre here tentative per tu heq nga aop brenda javes, dhe asnje sop nuk pajtohej me gjykimin e tij? Per kete cdo thuash? Me flet per rregulla? Ca rregulli aman. Ai ska sensin e chatit akoma. Mos beni zhurme ne ndihme! Chatoni ke #shqiperia! Kjo vlejti per te bere stafin corap dhe sna lete me komuniku pikerisht ne ate kohe kur kohezioni i stafit ishte aq i madh. Ku ne ishim stafi me kompakt. Krijoi nje gjendje shume stresante dhe skish aop te mos ngacmohej cdo dite prej tij. Trajtonte aopet sipas qejfit sikur te ishin lecka, harroi qe dhe nje aop duhet respektuar. Hoqi nje here tre aop nga lista per hamendje ordinere sepse aq kopetent ishte si sop mbi kanalet. Kelti ishte sop i semure pa pike sensi tolerance, dhe vetem chat sdi te beje. Ju Ti Keltin e ke patur te semure chati Adam. Ta duash Keltin ti, duhet ti heqesh sop, se edhe ne banjo e per te ngrene buke se mora vesh kur shkonte gjate 26 oreve on line ne 24 te tilla duke acaruar aop-et nga nervat me reformat e tij qesharake.
Smerrem fare me logse te ketij rasti, se i referohem veprimeve e qendrimeve qe ka mbajt me kohe e qe atehere duhej hequr ai.
Mos me shkruaj me Adam, mos e merr kaq seriozisht, se prononcimi im mbetet vec mendim seshte vendim. E pash ket teme dhe e bera nje postim sic ja ka hije Keltit.
hajt ciao i here

FALKO

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Miss Eddie:
[qb] Per mendimin tim pike separi ka faj founder i kanalit kushdo qofte, qe nuk duket ketej dhe te thote fjalen e tije, dhe mos te rri indiferent, duke pare se si shkojne ngjarjet qe kane te bejne me kanalin #Shqiperia. Per mendimin tim dhe qe nuk arrij ta kuptoj ju keni hapur nje teme ketu qe quhet Kanali #Shqiperia Zona e SOP ku mund te diskutoni per te gjithe ato qe ju mendoni se nuk punojne si duhet per mbarvajtjen e dhomes. Duke folur keshtu ne kete menyre per staff thjesht i beni qefin atyre qe sja duan te miren punes tuaj. Transferoini keto ngjarje ne nje Thread New qe te jete e kontrolluar vetem prej staff tuaj do ishte me mire keshtu. [/qb]
1- Founderi i kanalit e ka thene fjalen e tij duke mos kerkuar opinionin e stafit per vendimin qe mori .
2- tek zona e SOp futen vetem SOp e #shqiperia qe diskutojme per shtimet e Aop edhe probleme te tjera.Nese e ke vene re eshte nje zone me acess te kufizuar.
3- Jemi ne demokraci, presupozohet se mendimi i fjales eshte i lire edhe te gjithe jane te lire te shprehin opinionet e tyre ne lidhje me zhvillimet ne Albnetwork e ne kanalin #shqiperia , te mira apo te hidhura qofshin ato, brenda rregullave te Albforumit.

Adam & Eniss, ju lutem mos e ktheni kete teme ne debat midis jush per ate qe tashme eshte vendosur. Fjalet e teperta jane fukarallek siç thua ti Adam.
Te editoj postimet tuaja eshte gjeja e fundit qe dua te bej , gjithsesi mundohuni ti permbaheni nje vendimi tashme te marre.. !
Ia kalofshi mire !

A

Adami

Guest

Eniss:po une tre here tentative per tu heq nga aop brenda javes, dhe asnje sop nuk pajtohej me gjykimin e tij.

Pergjigje:Ishalla jam gabim por nuk po shikoj ndonje nenteme te hapur nga ty per ankesa rreth Keltit, pervec foljeve ne privat me shoqerine tende.Ka cof kali vjet dhe i vjen era simjet(sot). /pf/images/graemlins/frown.gif

Eniss:Mos beni zhurme ne ndihme! Chatoni ke #shqiperia!

Pergjigje:Ne ate kohe qe ben fjale ti, kishte nje entrymsg qe chatimi tek ndihme te mbahet ne minimum. Me eshte thene edhe mua shume here nga aop/sop qe ta ndaloj biseden dhe kam kerkuar falje. Ah jo disave sdo qe ti bije hunda per te pranuar disa rregulla.

Eniss:Hoqi nje here tre aop nga lista per hamendje ordinere sepse aq kopetent ishte si sop mbi kanalet.

Te isha ne vendin e tij, do ta beja edhe une , edhe kushdo sa te sqarohej cdo gje, sepse aop-et po luanin me nje sop.Ai u kerkoi ndihmen e adminve dhe ia treguan se kush e beri, gje qe ti edhe i dyti moret perseri acc.Harrove?

Eniss:Kelti ishte sop i semure pa pike sensi tolerance, dhe vetem chat sdi te beje. Ju Ti Keltin e ke patur te semure chati Adam. Ta duash Keltin ti, duhet ti heqesh sop, se edhe ne banjo e per te ngrene buke se mora vesh kur shkonte gjate 26 oreve on line ne 24 te tilla .

Pergjigje:Ne kete rast je ti qe ofendon nje user tani . /pf/images/graemlins/frown.gif

Eniss:se prononcimi im mbetet vec mendim seshte vendim

Pergjigje:E di sa lezet ka te hidhet poshte puna e dikujt qe e ke gjithe kohes ne online nga disa qe jane ne chat 2 ore dhe nder keto dy ore 1 ore e 45 min i ke away.
Mendim jap edhe une edhe pse nuk pajtohemi nganjehere. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Si perfundim :ka shume kohe qe sopet skane bere ndonje mbledhje, e te flasin rreth gabimeve ose te mirave te tyre.Kjo eshte e keqja mendoj une.

Falone:Vendimi eshte marre, dhe e kam shume te qarte, ne thjesht debatojme. Nuk shikoj qe eniss ose une te kemi dalur jashte teme.Nuk e shikoj qe te kemi permendur pershendetje apo ndonje budallallek tjeter. /pf/images/graemlins/smile.gif
Per opinionin founderi nuk ndalon njeri ta japi (te pakten kshu mendoj une). Nqs ai e ndalon kete gje atehere rrofte diktatura. /pf/images/graemlins/smile.gifPor sma do mendja. /pf/images/graemlins/smile.gif