Futjakot

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
Mjerë Prindërit! E Rrit Djalin Me Sakrifica Dhe Ai Të Mbaron Salcën.
12814600_1348912238467638_341644637408355549_n.jpg
 

gurax

Pan ignoramus
"The concept of global warming was created by and for the Chinese in order to make U.S. manufacturing non-competitive." - President Donald J Trump

"Ideja e ngrohjes globale u krijua nga dhe per kinezet me qellim qe te bejne prodhimin amerikan jo-kompetitiv." -- Presidenti Donald Trump
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
Merr presidenti i SHBA-s ne telefon (normalisht nuk eshte ai vete qe kryen kete pune POR ate dite ishte e domosdoshme) dhe kerkon t'i dergohet nje filxhan kafeje.

Ik e pirdhu i thoti zeri nga ana tjeter e telefonit.
E di ti kush jam une, thote presidenti. Jam Bosi i Madh!
Po ti e di kush jam une? i pergjigjet zeri.
Jo.
Epo te me hac kaken!

Si mund te kapercesh nje fyerje te tille nga njerez te pafytyra.


Une per vete do beja nje good deal me kapon e te gjithe te pafytyreve, me teper per arsye te kuptimit te perspektives se tij dhe me teper per arsye te faktit qe ai u vra nga vete «krijesat» e tij (ne nga anet tona e kemi hierarkine te padiskutueshme) dhe gjithe lamasheve qe shtohen si kerpudhat pas shiut do t'ua tregoja vendin e duhur ne kohen e duhur.
 
Top