fuego!

Guest
Re: fuego!

Jo babiii /pf/images/graemlins/laugh.gif me ka thon tu bofsh kurban sa e bukur qe je goca babit /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Wow..paska ardhe akoma kjo mica e fuegos /pf/images/graemlins/smile.gif

Do te mys per temen qe me ke hap..anzi..po e myll krejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Shiao kalamoja :angel:

I kam nervat ne kupe te qillit :mad:

Guest

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]

Do te mys per temen qe me ke hap..anzi..po e myll krejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
Papi :mad: :cry:

Guest

Fillimisht postuar nga Hasani:
[qb] Pranë oxhakut rrinë Hasani dhe mendon
sa chit-chat i bukur këtu po mbretëron :lol: [/qb]
heyyyyyyyyyy :wave: :kiss:

Guest

joooooooooooo moj dashke tme inatosesh e po se di ti ca bej un kur inatosem :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]
Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
I kam nervat ne kupe te qillit :mad: [/qb]
ke qef tet boj masazh [/qb]
Mah s'do ishte keq..gjynah qe kam fiks 15 minuta kohe /pf/images/graemlins/frown.gif

E leme masazhin ka darka ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Keshtu jemi me te rilasuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Ne fakt dhe un kur me hypin nervat me behet masazh , tani zgjidh nga kush e do se u shtua dhe Bengu ne rradhe :goofy:

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LILDEVIL:
[qb] Ne fakt dhe un kur me hypin nervat me behet masazh , tani zgjidh nga kush e do se u shtua dhe Bengu ne rradhe :goofy: [/qb]
ik ty te ben babi

Guest

Jo re jo une jap masazhe nuk marr /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Ore Bengo Babi dhe Mami thon zezaket per their sweethearts kapish ti njecicke apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Putraku duhet ta dije /pf/images/graemlins/laugh.gif mir pra /pf/images/graemlins/laugh.gif ti i bardhe je po kondomet i perdorje te zi me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif
slang po perdor un mos ma marresh per keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Aha s'kapa gje ke ky muhabeti ketu una...

Nejse ika se s'kom kohe /pf/images/graemlins/frown.gif

Mice mos me kombino dizastri ke Eros se te padita ene ti prishi temat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shiao ..se vedum dopo .

Befshit qef /pf/images/graemlins/smile.gif

Megjithese pa mu s'beni dot gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

IK ti ik se do ta kem ne duar te sigurta un Bengun /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif