fuego!

bengu

Primus registratum
Re: fuego!

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] Alda ka fillu te boj vrap ne mengjes, kthehet pas 1 ore /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave: [/qb]
Fiks ashtushe qenka /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hajde tashi me na dhon pergjigje per keto 10minuta qe kane kaluar teper ores. me shpejt, ca ke bo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

hajde tashi me na dhon pergjigje per keto 10minuta qe kane kaluar teper ores. me shpejt, ca ke bo

Heshtja flet me shume se 1000 fjale. ..ndaj s'po them gja hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Nje pershendetje per Zjarrin nga i perzhituri dhe zjarri vete njekohesisht /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

Beng sot kam fal Taravite me plot shkupiane dhe te tjere nga IRJM. Imami nje shkupian :thumbsup: S'kisha degjuar ndonjehere asi dialekti :idea: Kisha pak veshtiresi ta kuptoja :shrug:

ekris

Primus registratum

Kjo ora ime ( në avatar) tregon 10 past 10 !
Qenka e ndalur !
Duhet me e rregulluar e me e bërë Flash /pf/images/graemlins/smile.gif

Ora është 9:21 PM.

:kiss: :angel:

:wave:

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Neo Ehnaton:
[qb]
Beng sot kam fal Taravite me plot shkupiane dhe te tjere nga IRJM. Imami nje shkupian :thumbsup: S'kisha degjuar ndonjehere asi dialekti :idea: Kisha pak veshtiresi ta kuptoja :shrug: [/qb]
Rastesi mbase, po edhe ne e kemi imamin nga shkupi, ne fakt ketu jane edhe dy hoxhallare tjere po nga shkupi :shrug: .
sa per dialektin sdi cfar te them, po su kuptove me ta s'kuptohesh as me mu /pf/images/graemlins/tongue.gif se kemi dialekte te ngjashme, pos nese imami ka qene nga ndonje fshat afer tetoves (ku ne rastin me ekstrem merr disa fjalore me vete ne taravi)

sidoqofte, zoti ta boft kabull /pf/images/graemlins/smile.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CITIZEN-i:
[qb] Shkruajtur më 20 Nëntor, 2003 20:26

[/qb]
E shifni si kapen keta kanadezet e atlantikut /pf/images/graemlins/tongue.gif

London_GirL

Primus registratum

ca bohet knej ore se paska vajt kjo tema uuuuuuuu mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
skom nge me i lexu vetem na tregoni ju.

attachment.php3

ekris

Primus registratum

CITIZEN-i

Anëtar/e
Anetar/e # 3113
Shkruajtur më 20 Nëntor,2003 21:26
--------------------------------------------------

Kjo ora ime ( në avatar) tregon 10 past 10 !
Qenka e ndalur !
Duhet me e rregulluar e me e bërë Flash

<ul type="square">
[*]Ora është e rrumbullakët dhe realitivisht e saktë.
[/list]

0!

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Neo Ehnaton:
[qb]
fondamou.gif
[/qb]
ti te shkund fare, cohet robi ne mengjes, pergjumesh, shef keto ene i iken truni /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

He he /pf/images/graemlins/wink.gif Digju digju dhe hidhme dhe mua ndonje cope flake /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: :kiss: