fuego!

albi

Primus registratum
Re: fuego!

biglaugh_2.gif

abs

nuk e di...

neo, se kam dite se je femer ti...!!! :eek:

e me gjith kte zhgenjim, te urdheroj te shkosh te vishesh shpejt,nuk jemi tek ***!!!

:shrug: :idea: :cool: :wink:

------------------

:kiss: yvonne
:wub: fuego

Diavolessa

Valoris scriptorum

Gjes Neo /pf/images/graemlins/smile.gif

Mace Ada quhet ajo vajza, qe nderron nicket si brekat qe vesh perdite /pf/images/graemlins/laugh.gif E dashurua e segretarja e Bengut dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: S'me ka thirr kush per emer..por ne se me therret beja te pakten Alda /pf/images/graemlins/tongue.gif (Esmeralda)

:kiss: :kiss:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Neo te keqen e avatarit :eek: Tettet e bukura /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa te ka kushtuar liftingu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Gjes Neo /pf/images/graemlins/smile.gif

Mace Ada quhet ajo vajza, qe nderron nicket si brekat qe vesh perdite /pf/images/graemlins/laugh.gif E dashurua e segretarja e Bengut dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: S'me ka thirr kush per emer..por ne se me therret beja te pakten Alda /pf/images/graemlins/tongue.gif (Esmeralda)

:kiss: :kiss: [/qb]
<ul type="square">
[*]qyqja qyqja mi (bqkushe) ja edhe nje nga un e ke :thumbsup:
po se dija mi se te thrrasin Alda po nejse
Neon aty e ke se me duhet ti sqaroj ca gjera :smash:
[/list]

Diavolessa

Valoris scriptorum

Neon aty e ke se me duhet ti sqaroj ca gjera

Po mi ban punet e shpise :goofy: /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Thuj ca te duash se i thom une /pf/images/graemlins/laugh.gif (Nuk e merr vesh kush tjeter pervec tere forumit /pf/images/graemlins/tongue.gif )

pS: Nuk e di ku o yllo...s'jam ne msn /pf/images/graemlins/frown.gif

olti

Neo

Un' s'kam ngrene mengjes. Ca po me jep mua ti paperina? :rolleyes:

Nje puthje do me bente te me ikte urija dhe etja pergjithmone :wub:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Neo une jom materialiste ikyt e din /pf/images/graemlins/blush.gif Tash nje gote qumesht me zor ja u dashe te dyve...sa per te puthmen..prit i here...ka vak ajo pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Sa shume kerkon mor djale :mad:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Neo me kitare ne dor kendonte nen dritaren e konviktit ku banon Macja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tek dritarja e konviktit...
shoh nje vajze me triko blu...
Isht' e bukur simpatike...
:idea: leri librat ec me mu ...

E studentja simpatike...
zbriti shkallet shpejt e shpejt...
se tek rruga e Fuegos...Neo krah hapur ate po pret.... :tipsy:

( Tash djali u dashuru me shume)

Qendro moj Mace----- qendo moj Mace...
Te propozoj....
Jam une Neo...Te dashuroj....

Me poshte rruges...po vraponte njeri...dukej si Bengu.... Me ato floket e verdha e krahet hapur sic gjithmone drejtohej drejt te dashures se tij...Matildes se bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kjo Zhaba /pf/images/graemlins/laugh.gif filloj te bertiste e urlerinte nga gezimi.....Ndaj zeri i Neos u humb u be si i pa ndjere mes ketyre zhurmave....

Seç ndodhi mes tij edhe Maces.....vetem protagonistet mund te na tregojne /pf/images/graemlins/laugh.gif