fuego!

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: fuego!

papi te fala mamit te elizes(i rashe gjate è?) sigurisht qe do jete nje here tjeter ,heperhe tja kalosh mire ,dhe si gjithmone elizes....

Gelosia..eccho una pazzia...ti rode il fegato ..e nn ti fa piu' dormire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjate e gjate..icik ma shkurt a s'mujte a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

orikum

Primus registratum

kur i bie gjate eshte me e bukur.me shkurt se kaq :kiss: papi po dal se me duhet te leviz,dhe dua nje poezi me motive shkodrane kur te futem prape ne forum.me nje kusht qe mos ta kopjosh. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Nuk para kopjoj shume /pf/images/graemlins/smile.gif I bej vete....hajt se po ta qendis nje bejte me vone /pf/images/graemlins/smile.gif

Nuk do jete poezi ..por bejte /pf/images/graemlins/tongue.gif

Befsh qef edhe per mua. Ciao :kiss:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Kujdes me ate :smash: se po na bje edhe neve pa dashje /pf/images/graemlins/laugh.gif (Apo s'duhemi ne /pf/images/graemlins/laugh.gif )

pS: Mire se u riktheve prap /pf/images/graemlins/wink.gif Ishalla duron me shume ikyt rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

love-smiley-019.gif

love-smiley-028.gif

love-smiley-020.gif

2000 here te dua /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fontana kam qon ne xhiro deri tash /pf/images/graemlins/smile.gif Ne McDonald's /pf/images/graemlins/tongue.gif S'kam pas kohe per me te shkrujt poezine /pf/images/graemlins/frown.gif

Frymezimi me vje me vone. :idea: Chi promette deve mantenere poi?

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Materialiste jom vete, por ja dedikoj absit tim /pf/images/graemlins/tongue.gif

Me pelqen te blej ate gezof te bukur,
por ai kushtonka 1 miljon...
Ti e meriton nje dhurate te tille....
por po kushtonka mbi 1 miljon... :eek:

C'te bejme zemer..ta blej apo jo?...
Kemi lindur ne nje vend kaq perrallor...
qe s'i paguajne hic poetet... (Si puna ime ) [/qb]
danke per poezine se kenke kput n kryq :mad: :goofy:

absi nuk asht mangut per gezofa se vej badanijen e leshit krahve kur t kem t ftoht, ,pre vesht mora thuj!!!

masanej ky kenka ky vendi prrallor moj se i rash botes rreth e perqark e se pash :eek: :devil: :goofy:

ps: si rren ky neo tuj i than te tanve "te kam si shpirt, etj etj" kushedi sa do ta kesh hunden e gjat ti neo /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------

mos mi gricni nervat!

Kordelja

Valoris scriptorum

abs /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me ke vdek tuj qeshe :lol: :lol: :lol:

Je :thumbsup:

abs

nuk e di...

Je :thumbsup:

po po njashtu jam thu ti, po jam tuj kalb pemen bashke me mollen prej inatit /pf/images/graemlins/blush.gif :devil:

sot qe thoni ju qe s thate gja, shkova me ble do mobilie nga ato t lirat, tan ai livadh i madh me lloj lloj mobiliesh, niher mu prishte mendja me i ble pak t mira, masanej i thosha vedit, a jam e marr me i lan lekt ktu a :eek: se jo per gja, po kur t vdes s kam per ti marr me vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe se sa here t marri malli per gjana t bukra vij tek ky vend prallor :goofy: ...

keshtuqe hargjova 4 ore tuj u sjell rrumbullak, e hala s kam vendos ca me ble...help tesh...se s kam nerva ma me u marr me kto gjana koti :idea:

u se harrova nje gja kam vendos me e ble t mire...mujshi me e gjet se cfare...50fr. keni si peshqesh!!! fjal Grash!!! :cool:

------------------

hidhuni tesh...

Kordelja

Valoris scriptorum

:idea:

Pse nuk bone nja dy foto te atij livadhit moj :angel: ashtu ta kisha dhone nje dore, kshu ne tym une them blej ate qe eshte e bukur dhe komode, paraje ne funksion te njeriut abs jo njeriu ne funksion te parase /pf/images/graemlins/wink.gif

50CHF s'me mjaftojne me vu ne pune trunin tim :goofy: :devil:

abs

nuk e di...

shif kjo, kujton se eshte te Filozofija, ik o goc, se absi eshte llupse, masanej m kane mbete dhe ca cepa bote pa pare, kur ti blej i fotografoj ato gjonat e athere m jepni mendim, cmim deshta me than, per guston /pf/images/graemlins/wink.gif

shif se ju atje pertej detit si shume xhimerta(ishalla e shkrujta mire) jeni, zotnija jote po hedh posht vleren e 50 frangshit...zikterr kapitaliste /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :idea:

:goofy:

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Une jam nje shembull i keq ikapitalizmit abs se jam shperdoruse /pf/images/graemlins/wink.gif , por kurrnacllikun nuk e njoh.

Tashi thone qe miqte ngjajne keshtu qe hape pak zemren dhe shto shumen per kete trurin tim te ndritur /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une jam nje shembull i keq ikapitalizmit abs se jam shperdoruse /pf/images/graemlins/wink.gif , por kurrnacllikun nuk e njoh.

Tashi thone qe miqte ngjajne keshtu qe hape pak zemren dhe shto shumen per kete trurin tim te ndritur /pf/images/graemlins/wink.gif :devil: [/qb]
aaa ktu mos u fut ma thell,se si na shkodrant s ka kund, e thona `pah ca kena pas nje byrekt t mira mram per dark, kot qe nuk erdhe` /pf/images/graemlins/laugh.gif

neo futu n konkurs per me fitu 50 frangshin...se je dhe student, s je si puna e ksaj doreleshuares qe e ka eduku Kapitalizmi si mu :goofy: :devil:

----------------

s pres gjat, hapuni ... /pf/images/graemlins/laugh.gif