fuego!

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: fuego!

Une po e shoh ate zgjarrin tend mi shpirt, por po me duket sikur i eshte shuar ndricimi...Sec ka marre nje ngjyre, jo aq percelluese /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Zjarrin e kuq e ka dikush tjeter ne AF. Problem te drejte te autorit, jo zgjedhje.
Edhe flaket e mia jane ato te parajses. :angel: :lol:

Uh, edhe flaket blu te bejne te zezen, kane goxha temperatuuure... /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Jetojme in un labirinto..Mes ferrit dhe parajses....
Cdo kush zgjedh parajsen, ne se ka mundesi..por tentazioni eshte i madh /pf/images/graemlins/wink.gif

E' solo una scelta, me qe do vemi te gjithe ne parajse...(Spet' è spera /pf/images/graemlins/laugh.gif )le te shijojme kete ferrin qe kemi ketu /pf/images/graemlins/wink.gif

Diferenza mes Fuegos dhe Rrezistences eshte, se ne s'merremi me polemika /pf/images/graemlins/laugh.gif Thjeshte me zgjarr te paster dashurie, dhe jo ta zbehim pas politikaneve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Uh, edhe flaket blu te bejne te zezen, kane goxha temperatuuure...

Normale, por kur bie zgjarri i forte "llava" E percellon edhe ate bluhen me te zeze...i jep ngjyren e saj...Te ndricoj , e ta nxjerr ne drite /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Sa mire qe ma pasket marre seriozisht ate idene /pf/images/graemlins/smile.gif

Une mbreme ndersa prisja dike :wub: per disa minuta u mora me ate grupin dhe dhomen e chatit /pf/images/graemlins/laugh.gif

rrofshi :wave:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Miremengjes zemer :wub:

pS: Provoje icik ate chatin qe ke bo. Itash se s'kam shume kohe me duhet te dal /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Mammasita:
[qb] ika ika
kisses
:kiss: [/qb]
Kete gocen na e paskane bere prap ban :shrug: :shrug:

Tani te shohim se me ca emri fantastik do te rihyje /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Miremengjes zemer :wub:

pS: Provoje icik ate chatin qe ke bo. Itash se s'kam shume kohe me duhet te dal /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
shkoj gjesi shkoj
pershendetje

po dil iher te msn se na mori malli

olti

Neo

Sa shpjet qe hyre moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse mireseerdhe /pf/images/graemlins/wink.gif

bengu

Primus registratum

ca jane tu bo edhe keto adminet, se shpejti do te detyrohen ta fusin tere toronton ne karantine.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

si perkthehej kjo bridesmaid ne shqip, ajo qe mba kandilin.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

pa me thuj ihere me cfare programi e nderron IP keshtu cdo dite /pf/images/graemlins/laugh.gif