fuego!

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: fuego!

Mo filloni n'gjuhe gabelshe ju te /pf/images/graemlins/tongue.gif

Djalo shkurt e shqip
me dy tela cifteli.
Dy fjale te embla te sinqerta
te dashurise: Te dua

pS: A bejme kush ban propozimin ma te bukur?

Guest

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] hey reloaded fuego, como stas /pf/images/graemlins/wink.gif

alyssa_milano3.jpg

A nuk jane per fuego me verte keto te trija /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush e ndjek Charmed? :rolleyes: [/qb]
Neo na prezanto icik kush jane kto kocat ?

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]

pS: A bejme kush ban propozimin ma te bukur? [/qb]
E bejme... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po filloja ti derisa te mendoj une ke ta propozoj... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Amelsina per ma ne fund /pf/images/graemlins/smile.gif

S'ka dert mund te propozosh edhe me shume se nje. Vec filloja! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

A ju jeni fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une sdi me propozu dhe sdo propozoj asnjonin keni inat /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga BATGIRL:
[qb] A ju jeni fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une sdi me propozu dhe sdo propozoj asnjonin keni inat /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ti i ban gjanat pa propozu , mund ta kalosh ikyt turn /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Neo na prezanto icik kush jane kto kocat ?

Ato gocat si kocka, jane Fibi, Pejxh (e preferuara ime /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe ate qe nuk eshte e bukur se maj mend /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

shishi qenkan simpatike kto /pf/images/graemlins/laugh.gif

o Neo po ti do luash me propozime re ?

O papi po jo mi une jo se skam ca te baj pa propozim po e di qe sme propozon njeri prandaj them /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Paperina diten qe te pashe ty ishte vertete me e bukura e jetes time. Qe ne mengjes kur u zgjova dielli ndriconte me ndryshem dhe kendshem, makinat nuk benin fare tym neper rruge /pf/images/graemlins/laugh.gif , njerezit vetem putheshin, pemet feshferitnin dhe qielli ishte me blu. I rash i cik gjate; do dalesh me mua sonte apo te gjej nai tjeter un' /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb] Paperina diten qe te pashe ty ishte vertete me e bukura e jetes time. Qe ne mengjes kur u zgjova dielli ndriconte me ndryshem dhe kendshem, makinat nuk benin fare tym neper rruge /pf/images/graemlins/laugh.gif , njerezit vetem putheshin, pemet feshferitnin dhe qielli ishte me blu. I rash i cik gjate; do dalesh me mua sonte apo te gjej nai tjeter un' /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Nuk e dita se kane ba dylbi me lazer /pf/images/graemlins/tongue.gif Drejt perparimit /pf/images/graemlins/tongue.gif

Me qe zgjodhe mu si shembull, po te jap dy pike /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Ada tek rruga e "1 ave." pashe nje pale tanga shume seksi. PO deshe shkojme, i provojme, i blejme dhe me pas shkojme te hajme dicka bashke ( do paguash ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Pra deshiron te dalesh me mua neser? (sonte jam i zene /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Guest

Nuk e dita se kane ba dylbi me lazer /pf/images/graemlins/tongue.gif Drejt perparimit /pf/images/graemlins/tongue.gif

yhyyyyyyyy sa kan perparu kta /pf/images/graemlins/laugh.gif papi shume shume /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

[qb] Ada tek rruga e "1 ave." pashe nje pale tanga shume seksi. PO deshe shkojme, i provojme, i blejme dhe me pas shkojme te hajme dicka bashke ( do paguash ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Pra deshiron te dalesh me mua neser? (sonte jam i zene /pf/images/graemlins/tongue.gif ) [/qb]
kujdes neo, se ajo ta fut shpulle qe ne fjaline e pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] une propozoj qe BATGIRL te me propozoje mua... :rolleyes: [/qb]
un ty apo ti mua sikur ska lezet kur propozon goca /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

hahaha neo u are so sweet une te jap 10 pike po tma besh kshu en realitet do ta marr frymen /pf/images/graemlins/tongue.gif

Bengu po ti nga e di re :eek: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BATGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] une propozoj qe BATGIRL te me propozoje mua... :rolleyes: [/qb]
un ty apo ti mua sikur ska lezet kur propozon goca /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti me tregon mua cfare eshte lezeti,... ec aty propozo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Prisni per 10 pikshin ka kohe /pf/images/graemlins/smile.gif S'kane propozu hala te tan /pf/images/graemlins/tongue.gif

pS: Kush puth ma bukur tash :eek: :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif