fuego!

olti

Neo
Re: fuego!

Pashe diku se paskan filluar te mendonkan disa qe duken nje here ne muaj ketu, se nuk ka nivel forumi!!! pffffffff! Cu duket vetja atyre?!
JoJo.gif

Per mua, aq sa jemi serioze dhe kemi nevoje te themi gjera serioze, po aq nevoje, apo ndoshta me shume, kemi dhe per muhabet dhe fjale pa ndonje qellim ne vetvete; apo ai qe quhet ne gjuhen virtuale 'chit chat'
smile-.gif
Sidoqofte vazhdojme ne :wub:

Kordelja

Valoris scriptorum

Pune pa shprese me duket Neo se po vje dhe pranvera tashi masnej vjen vera e robt do shkojn ne plazh kshuqe do perkujdesen me u duk si ngjala .....du me u bo ngjale une tashi.

Mu s'me ke
biggrin-.gif
tongue-.gif

P.s. :wub:

olti

Neo

Une kam ca kohe ketu dhe e di mire kur ka trafik dhe kur ka me shume diskutime. Ajo Doloresja qe ishte shprehur ashtu, eshte anetare e vjeter. POR te tille ka shume dhe jane tipa te tille qe duken ndonjehere dhe pastaj i lejojne vetes te shprehen mbi "chit chatin" :smash: :mad:

:wub:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Une jam me diete thnx
biggrin-.gif
:smash:
tongue-.gif
[/qb]
hihihi
merr ate `pjesen`pa kalori /pf/images/graemlins/wink.gif

((((((((((((paperinaaa kiss kiss))))))))))))

masanej, po hajde niher ktu, se eshte `Ligji` i shoqnise per me dhane logari se ku ka ken zotnia jote
wacko.gif
:eek: :rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

Gjitheseksuh e di vete se ku kontribuon me mire dhe me shume, pastaj mua ma merr mendja se ne nje pjese te mire te dites e harxhojme me gjera te tjera pervec punes dhe diskutimeve serioze, apo jo????

unsure.gif

eM

Paper Moon

Neo ore jo te gjithe i marin vesh keto gjera!

Shko thui aty ku e kane vendin!
/pf/images/graemlins/smile.gif
eM

se mos harroj :wub:

abs

nuk e di...

a*kord i ritmit te padukshem je
edhe pse vedin kordele e ke qujt
danke per ato qe me dhurove
se di se si me ti shperbly
megjith ate nje urim ta dergoj
marrsh shume `cokolata`pa kalori... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

i :wub: u

excl.gif

olti

Neo

Ke te drejte eM, por dhe atje kam shkruajtur nese i ke pare! Mgjth me falni per keto nota serioziteti ketu ne zonen e pasionit. POR nuk e dini ju se sa serioz jam una
tongue-.gif

Para disa ditesh degjova ne lajme se ne Hollande, nje grua, kish bere kerkese ne bashki per t'u martuar me veten e saj :eek: :confused: /pf/images/graemlins/blush.gif
Donte qe te figuronte ne bashki me dokumenta te sakta si e martuar me veten
biggrin-.gif

Lloj lloj njerezish dhe hallesh kjo bote
biggrin-.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Paper MooN:
[qb] Me kujton nje her ishte nje burre qe deshte me u martu me frigoriferin!!!
rolleyes-.gif
:eek: [/qb]
hahahhahahahahahahahahahahaha
biggrin-.gif

E madhe kjo
biggrin-.gif

Ka rop te cmen sa t'dush
biggrin-.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :eek: abs trego /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s. :wub:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ca ka absi
unsure.gif
[/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif s diiiiiiii me kap halapin ( qan me t madhe) :mad:

wacko.gif
ninja.gif
:eek:

-------------------