fuego!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: fuego!

absi, ta ka bo mendjen carap ky ty eeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Specialiteti dites /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] absi, ta ka bo mendjen carap ky ty eeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Specialiteti dites /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
uuuuuaaaaaaaaauuuuuuu kush paska ardh

((((((((((((Kordele)))))))))))))))

hajde njehre na bej ne qefe dhe ne, ndersa per ate corapin, t rritet edhe pak ai /pf/images/graemlins/wink.gif

-----------------
:tipsy:

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] ama asaj rruges ja dikte emrin /pf/images/graemlins/wink.gif

[/qb]
M'kane tregue njerezit, sa per te bo sherr... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, per Zotin absi une rrezatoj /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif qejf, po te dogjen rrezet e hongre /pf/images/graemlins/laugh.gif , po qe s'e ke vu krem s'kam ca te te boj.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Ka ardh dardhagjia DARDHA me na shit !
Ka ardh dardhagjia DARDHA me na shit !

Dardha jena vet
T'bukra jena vet
...

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

:rockband: :rockband: :rockband:

abs

nuk e di...

ok...keni te drejte

pra ne te dy medemek ishim ne nje techno party...pastaj;

dort war es sehr laut und heiss...=
atje ishte muzika me ze shume te larte dhe ishte shume nxehte ( ne shqip tingellojne ndyshe, scheisse) nejse

später sind wir nach hause gefahren ...=
pastaj kena udhtu per ne shtepi

wir waren tod müde und betrunken...=
ishim te lodhur dhe te pime (dejshem)

ich hab mich am nächsten tag in der badewanne gefunden...dort war ich eingeschlafen...=
diten tjeter un e gjeta vehten ne vaske( pra kisha fjete aty)

und dich fand ich im keller...=
kurse neon e gjeta ne bodrum

was wolltest du denn dort? :rolleyes: frag ich mich immer noch heute ...= /pf/images/graemlins/laugh.gif
se cfare kerkonte atje, e pyes vehten dhe sot...

------------------

tani ky nuk di te pergjigjet, dhe me shkrun, fol fol n gjuhe t huj absi se na keqkuptojne /pf/images/graemlins/wink.gif

-----------------

fol tesh po deshte... /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

[qb] und dich fand ich im keller...=
kurse neon e gjeta ne bodrum

:eek: :eek: :eek:

p.s. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ka qellu bodrumi i mire, atje pervec lavatriçeve ka dhe vene me pi sa t dushe... kushe di e ka terheq era /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku di gja un i varfri...se pse ...neo fol pse te derguan kamt atje? ti se ke dhe numrin e kams t madhe pra /pf/images/graemlins/tongue.gif

-----------------

kordele deri ktu rrezaton ngrohtsi /pf/images/graemlins/smile.gif

------------------

ktu eshte ba bora si sapun, akull i gjalle...shyqyr qe e kam neser pushim... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Amon mi si s'kam nje ikone me te pupulisme sysh /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Ne fakt ate nate qe vetem Absi e pire.
Une fare, fare - e dini ju qe nuk pij une :cool:
Sidoqofte! Pasi arritem ke shpia si thote kjo - gjithe ai tym duhani qe ishte ne ate lokal, na kish bere te binim ere 1 ore larg. Tani ne vaske nuk hyme prej ketij problemi (kemi qene te dy ne vaske) /pf/images/graemlins/laugh.gif , pra e futa une qe t'i dilte pija kesaj /pf/images/graemlins/tongue.gif PO pse hynte ne bote kjo!!! Mu desh te hyja vete i pari, por ishte problemi tjeter. Kjo thoshte "o zhvishesh i gjith, o ska" /pf/images/graemlins/laugh.gif ..dhe une me zor te madh ( kuptoni vete ju ) u zhvesha, por kjo prap: " jo aq shpejt, me ngadal - dua te te shijoj kur zhvishesh" ...dhe une prap nga halli po beja gati striptizem per kete /pf/images/graemlins/wink.gif Mgjth ne hyme te dy ne vaske. Tani nuk eshte dhe aq mire tju tregoj ca beme aty....Ju pyetet pse isha ne bodrum une?? As un se di /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ta the une, te kishte cu absi me la b***kat se i kishit pis e s'mund te dilshit te nesmen ashtu....ty te kishte zene gjumi duke enderru mbi to..... ku di une pse :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Sorryyyyyyyyyyyyyyyy /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

muuuuuuuuuuuuuq kordele...

shif tash si rren ky...

po t kishte ndodh ashtu si thu ti vaska do ishte me uje e para, dhe e dyta un s do kisha akoma vesh ato rroba te tymosura me er duhani( qe e kam aq inat) dhe se ne Vasken teme duhet me pas firm me VUL me u fut, dhe se ty t vinte er duhani qe e kishe ba bodrumin tone tan ere ( ajo yvonne shoqja e pallatit tuj u çirre nga frika kur t ka pa, na bani me ardh tan pallatit n bodrum, cfare pame atje...neon qe skishte lane shishe vere pa hap...ke pa anderr moj zemer...se ka ken nadje heret kur kena ardh n shpi...

----------------

apapapapa ky djale na ka mbet mren... :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Hmm me duket se ke te drejte. Ti absi e kishe lavatricen ne bodrum apo jo? PO keshtu ka qene.

Tani jemi lare aq shume sa kjo ra ne gjum si e vdekur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une i shkreti u ula poshte dhe cova keto te brendshmet qe permend ti, por jo per gje tjeter, pervec faktit qe kishte nje pale kjo qe me pelqyen jashte mase, prandaj dhe nuk doja qe neser te vishte te tjera. Atje pastaj me ka zene gjumi, por jo duke enderruar - duke pritur te mbaronte lavatricja xhiron /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ja ku me ka zene gjume, se dhe une isha o lodhur - ca kujtoni ju se jam i palodhshem? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

absiiiiiii, lavatrcja xhironte bosh, e kishte per maskim ky se ato :eek: qe duhet te fuste brenda i kishte nenkrese /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

un plasa tuj ju than se nen nekresen teme skishte gja se kisha fjet ne vask me gjith rroba ngaqe kisha dasht me u la...n fakt s do ishte keq me e fut me la tesha kyt njeri, m duket se m ka ngacmu kojshijen se asht perzi tan apartamenti biles nje leter e kishin var ne dere dhe un se lezova se cfare kishin shkrujt, qyqja mos na ke ba ndonje t pa bame mor e po na vjen policia ne shpi :eek:

------------------

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb]
Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] hell-o fu-egoista si ja kam sot ? /pf/images/graemlins/smile.gif

kush do me gjej nje avatar mua po te bukur amaaaaaaaaaaa qe tmi pershtat tipit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shih ketu zemer: http://www.freeavatars.net/

Zgjidh kategorine qe deshiron me shume. Te bukur shume ka ne kategorine "toons", mgjth ti shiko ku te pelqejne me shume /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
woww thnx babz .....pak nga pak po ma fusni dhe mua kete qefin e figurave /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Guest

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] Ada, te't tregoj une ty cilat te pershtaten me shume?!?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shshshs se do ta fusi me cok kokes paperina :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

[qb] Ta the une, te kishte cu absi me la b***kat se i kishit pis e s'mund te dilshit te nesmen ashtu....ty te kishte zene gjumi duke enderru mbi to..... ku di une pse :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Sorryyyyyyyyyyyyyyyy /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
thats like ewwwwwwwwwww /pf/images/graemlins/laugh.gif