fuego!

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: fuego!

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Po i bjen gurit rreth e rreth, bjeri zemres dhe dil ne shesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ishte per Bengun /pf/images/graemlins/laugh.gif Se s'e kisha pa mesazhin me lart /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

[qb] Po i bjen gurit rreth e rreth, bjeri zemres dhe dil ne shesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kur i bie gurit nuk ben beng beng, por dang dang /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sa mire po e ditke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Paske shume eksperienze keshtu /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Neo, besoja se ti di ta shkruash drejt Bang-un, po nejse, mund te kene pase robt paragjykime....pastaj ti e di qe une nuk quhem Beng... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Papi, ma shkurt dhe ma shqip, vet the qe nuk kuptoj shume me kunja... /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ah jo kete s'ta fali! Kujna i thu se une foli me kunja! :mad: :mad: :mad:

Inate tan jeten do te mbaj, dhe kurre me sy s'do te shoh /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

[qb] Sa mire po e ditke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Paske shume eksperienze keshtu /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
PO kam punu ne gurore /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

O Bengu me thuaj ti te pakten: A ishte per tu ofendu ajo tema qe kam hap une atje matane ne te cilen ke lexuar ti mbi emrin tend??!! Dua te jesh i sinqerte. Shokeve te mire nuk ia marr per keq kritikat une /pf/images/graemlins/smile.gif

bengu

Primus registratum

Vallahi, po pertoj ta lexoj gjithe ate tani, dite Bajrami e kupton edhe vet, po te tregoj ne mbremje ose neser. Ate mbi emrin tim e lexova ne shpejtesi se e pashe qe te gjithe i kishe permendur.

p.s. pasi jemi ne teme, kam ca pytje edhe une ne lidhje me ato skenat e pasqyruara me mua ne rolin kryesor... /pf/images/graemlins/laugh.gif j/k

bengu

Primus registratum

:smash: :smash: :smash:

Si fillim si quhej BeBa, se per Paperinen e di... /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Let's make a deal. Me trego ti cili eshte emri i Bebes dhe Papit (edhepse e di kete /pf/images/graemlins/wink.gif ) dhe une ua tregoj emrin atyre. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eye for an eye... /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ca te tha engjelli zemer? Foli mire apo keq per mu?

Besoj se keq /pf/images/graemlins/laugh.gif S'ka dert, jena mesu /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Mos me genju, u zgenjeva... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjithe fjalet e mira te botes i tha per ty... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif