Fuegista !Fillimisht postuar nga paperina:
![]()
jo uj t ftoht eee /pf/images/graemlins/wink.gif se jam mardhitse /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]![]()
pS: Absi zemer, per ty i hedhin uje zgjarrit. E fikum /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hej vajza kapjeni salon ta bajme kurban per festen Valentinos si njeri bore /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] Do benim dhe nje njeri bore me karrot ke huna. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
dmth; PrInCiPiEl asht i zharitun permrena, kurse neo ka fillu me u ba shkrum /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Po po ky ktu siper esht' i djeg krejt...ia ka vu flaken zemres cep me cep.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.s.I shkreti /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
paaaaaaaah si e paskam humb nikyt rast /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Neo':
[qb] Kam harruar te them:
Si sot nje vit, jam rregjistruar per here te pare ne kete forum. Nje ngjarje e madhe ne historine e lavdishme te AF.Si do e festojme pervjetorin?
Une e kam nje ide. Therras te gjitha gocat, por, por, por duhen disa kushte:
1) Te jene te veshura hijshem dhe bukur!
2) Jo shume lakuriqsi
3) Shume pak 'make up'
4) Jo gjoksin me silikon
5) Jo operacione plastike ne fytyre dhe kudo!
6) Me e rendesishmja. Te jeni te tera me tanga dmth poshte kuptohet /pf/images/graemlins/blush.gif
Cunat te vijne si te duan. Ajo qe do vije e para do te kete puthjen e pare dhe ajo qe do te jete e fundit po ashtu do kete puthje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mqs eshte dite solemne dhe feste, jap veten time te me beni ca te doni. Pranoj dhe te lidhem, por jo me pranga e litare - vetem me tanga dhe recipeta :tipsy: [/qb]
auuuuuuu sa me ngjaka kjo mua moj sidomos tashti qi kam pre ne floket /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb]![]()
A ben ishtu ujit a? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:smash:Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] auuuuuuu sa me ngjaka kjo mua moj sidomos tashti qi kam pre ne floket /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
care ke qe gjun re ? :tipsy:Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]:smash: [/qb][qb] [/qb]