s'ban njiri me ba mungesa, se ne cep te zemres perfundon...Fillimisht postuar nga -'Neo'-:
[qb][/qb]![]()
xhan xhan kapterrin /pf/images/graemlins/smile.gif Smack SmackFillimisht postuar nga -'Neo'-:
[qb]Nuk jam una ai /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif :smash:Fillimisht postuar nga -'Neo'-:
[qb] Prap Ema /pf/images/graemlins/smile.gif POR kete here jo vetem
[/qb]
[/qb]![]()
pseeeeee pse po ma ban ket pun??? /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga abstract:
[qb] Ah! Sikur te isha djale /pf/images/graemlins/wink.gif
pufje n faqe si djalat e vajzat maj se athere m hollohen buzat... e me maran buzkuqi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
nje perqafim t fuqishme per bluen /pf/images/graemlins/smile.gif
by zjarrndezese [/qb]
Zemra ime eshte njesoj dhe ndjen nga tera anet njesoj /pf/images/graemlins/wink.gif Keshtu qe nuk ka rendesi se ne cilen pjese te kam shenuar emrin /pf/images/graemlins/smile.gif I ke pare ti se si ju shoh une ju? Shih tek nje faqe me pare dhe shihe emrin tend! KISS vetem per BluenFillimisht postuar nga Blue:
[qb]s'ban njiri me ba mungesa, se ne cep te zemres perfundon...Fillimisht postuar nga -'Neo'-:
[qb][/qb]![]()
edhe e keqja asht se bashke e kena hap fuegon, une edhe NEO, pak nga pak... me nxori ne cep, edhe pak dal jasht nga listaaaaa /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Ajo, te ciles nuk ia kam shenuar nickun /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Po Ada kush eshte???!!!![/qb]