fuego!

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: fuego!

donald.gif

Me ka shku burri marinar /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] Deri ora 11.30 fle ti?!?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse mos je kondra ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Paper MooN:
[qb]
[qb] Deri ora 11.30 fle ti?!?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse mos je kondra ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:smash:

PrInCiPiEl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
Ai ishte super dicka /pf/images/graemlins/smile.gif
PrInCiEl kjo eshte shprehja me e vecante nga ty dhe qe te shkon aq shume...me tingellon shume e dashur ne vesh e me duket sikur jam tuj ta degju zanin... /pf/images/graemlins/smile.gif

qyqyja sa shum shkrujta /pf/images/graemlins/laugh.gif
CIAO abstrakt

Duke 'shitur "moral"' nëpër forum , unë konstatoj :

A) Administratorët : nuk e blenin fare atë që unë 'shisja' ( normal pasi që nuk ju pëlqente !)

B) Moderatorët/et : një pjese e tyre e blenin ate që 'shisja' , por pjesa dërmuese e tyre nuk e blenin ( normal pasi që nuk ju pëlqente !)

C) Antarët/et ( pjesa dërmuese e tyre !) , janë duke e blerë me shumicë ,atë që une jam duke e 'shitur'( normal pasi që ju pëlqen !!!) !

Prandaj , MISS abstrakt, kur e shof tani se edhe ju jeni duke e 'blerë' atë, që unë jam duke e 'shitur' ( "moralin" ! ), më bëhet zemra mal nga gëzimi !

Fare ne fund :
Vendimi juaj për mos-pranim të detyrës ,për tu bërë PION i askujt , ishte aq i drejtë
- aq i saktë , sa është për tu admiruar në formën më
superlative !

Sinqerisht
PrInCiPiEl
:cool:

bengu

Primus registratum

Mos duhej te shkonte kjo ne PM apo e kam gabim... /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. Administratorët/ja se pastaj Ema te ben BAN /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Sinqerisht
PrInCiPiEl
:cool:

...eshte e cuditshme si njeriu eshte i brymosur aq fort ne nje forme statike te palevizshme...
megjithate ne princip PrInCiPiEl si ti un dhe te gjithe e lejojme vehten tone te flasim ne menyren tone, nganjehere perndohemi per ate qe thojme, shpeshhere gezohemi duke menduar se kemi qene te dobishem per dike, si dhe mund te vetkorigjohemi gjat ktij procesi...
e prap e lejojme vehten te shprehemi si ne ndjehemi ne ate moment...dhe kjo duhet te jete e akceptueshme mendoj ...
kush jam une qe mund t`ja mbyll gojen dikujt?
kjo s do te thote qe nuk mund ti veje ne dukje dikujt nje interpretim te mendimit te tij...
ne lidhje me kritiken pervehte marr anen pozitive te saj...
pervec te tjerave nuk jam tip qe mbaj meri...per fat te mire kam nje (`jashtqitje te mire`)
me vjen keq me vertete neqoftese te kam prekur me fjalet e mia... gjithashtu me vjen mire qe pa dashje ta krijova rastin te `lirohesh`...me vjen me vertete mire...
nuk distancohem ne kte rast, por do jem me e kujdeshme...shpresoj...

ate pion se mora vesht?
ndersa per ate miss oh flmd per komplimentin...i cilin nuk me perket mua...

shnet e lumturi
pershendetje PrInCiPiEl

---------------

Guest

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
kiss.gif

U pervelofshit ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ene me shan mu pastaja me thot qe jom zheloze /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

/me sees that absiis burnin'

/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

/me says run, cuz absi's on fire... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

he ju dy rrapatushat...kenkeni tuj u dridh e /pf/images/graemlins/laugh.gif

absi asht personifikimi flakes simbas rastit ama... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hej ca mu kujtu...tano banushi, se besoj se e nihni, noshta ja keni nigju zanin, ka pas than; MERR JEP MERR JEP, dmth; shit e blej shit e blej ky asht sekreti i tregtise, se po shite e shite e shiiiiiiiiiteeeeeeee ah cfare mbeti masanej, kjo eshte si puna e dashurise se njeanshme apo jo ?
sa ligje t thjeshta jan mar aman, po ama t veshtira per ti kuptu eee (n vecanti e kam fjalen /pf/images/graemlins/wink.gif )

me kuptuat? ok! sa t mire jeni...dmth m lejoni tju bej ndonjehere nje kompliment t thjeshte /pf/images/graemlins/wink.gif se mos po ju pyet kush /pf/images/graemlins/laugh.gif ju kinga/e jeni, ja ku e thash, e masanej /pf/images/graemlins/tongue.gif

--------------
natyra ka veshur `fustanin`e nuserise se perkohshme...( asaj i pelqen te nuseroje shpesh /pf/images/graemlins/wink.gif )

PrInCiPiEl

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos harroni edhe neve te na vizitoni /pf/images/graemlins/tongue.gif

Te hani pra /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos harroni edhe neve te na vizitoni /pf/images/graemlins/tongue.gif

Te hani pra /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
nigjo, un hanin se kam perjetu realisht asnjehere, keshtuqe ne imagjinate fjala han me rrebelon e me ngacmon me ja vu dhe flaken hanit tan, a munesh me duru????
po the po i shkreti ti masanej, e kam me shkrim lejen, nuk ke si me m hedh dhe n gjygj t forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------

natyra ka vesht `fustanin`e bardhe te nuserise se perkohshme, ( asaj i pelqen te nuseroj shpesh /pf/images/graemlins/wink.gif )
jam krijesa e saj...

PrInCiPiEl

Primus registratum

Bujrum /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Këtu osht : Hani

... edhe kalofshi si më së miri /pf/images/graemlins/smile.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] he ju dy rrapatushat...kenkeni tuj u dridh e /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
/ i sure feel like me e dridh absi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

/ i sure feel like me e dridh absi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

t kallzon absi nje metod, fut gishtat ne priz t korentit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: danke per ftesen PrInCiPiEl, po shkoj t shoh patkojt e kalit, e po aktivizoj banden teme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

nese e lexon edhe njehere shkrimin tim, me pak me shume vemendje, do te kuptosh se ti je ajo qe duhet me e fute gishtin ne korent, po nejse... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

[qb] nese e lexon edhe njehere shkrimin tim, me pak me shume vemendje, do te kuptosh se ti je ajo qe duhet me e fute gishtin ne korent, po nejse... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aaa ktu s jam dakort, sepse...kto mendime...edhe pse ti don qe ato te depertojne te une...prapseprap jane te tuat, produkti i krijimtarise te trunit tan /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------
natyra ka vesht `fustanin`e bardhe te nuserise se perkohshme, ( asaj i pelqen te nuseroj shpesh )

PrInCiPiEl

Primus registratum

Kësaj i thonë :

E KALLE KALLE
O QITJA TYMIN

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

PS. Ku është Afrimi ?
Lol /pf/images/graemlins/wink.gif