fuego!

Guest
Re: fuego!

kush king esh ky mi ai i verteti qafsh mu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ne rradhe te para njai bikin asht imi. Ma ke vjedh me ja mbush mendjen keti zotnise me te ba liftin gratis :mad:

shif sa figur t bukur kam, m bjen dhe bikin jot /pf/images/graemlins/laugh.gif

A i sheh papucet Ngrije kamen e shif ca kane te shkrume poshte nje here hajt!!!!

kujt i thu ngrije kamen ti maj :mad: rrugaqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

u vajza metaman kenkan papucet e paperines se e shifni si i kan ngreh vesht? se per ca? jeni t mecme vet e merrnje me mend /pf/images/graemlins/wink.gif

Kyt kingun po e mashtron me njat kerthize qe ke nxjerre jashte /pf/images/graemlins/laugh.gif nc nc !!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo besa ai asht tuj m mashtru mu, a nuk e sheh se sa e ka plancin ai a? shifi niher si i ka hap llampat tuj m pa medemek nepermjet internetit m thote, jam tuj t pa boten e mrenshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

nje koke keni /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

kush king esh ky mi ai i verteti qafsh mu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

he mi ti, don me i fut hunt n filmin tem a?
se je ne pak e tmerrshme ti, po me mu mos e :mad: ....e din veti ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ai eshte ai, eshte shendoshur pak kohet e fundit, se gatun mami vet per te e pin pak birre nga merzia /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------

Guest

neo s'eshte tipi im /pf/images/graemlins/laugh.gif po ne foto paska dal king fare /pf/images/graemlins/wink.gif
hi hi hi

ti je grup apo sje grup qe mthu mua mos me luj /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

kujt i thu ngrije kamen ti maj rrugaqe

Ti me perdredhesh e me del ne bikini para atij zotnise e me thu mu rrugace? Shihe kush po flet mor zot /pf/images/graemlins/laugh.gif

u vajza metaman kenkan papucet e paperines se e shifni si i kan ngreh vesht? se per ca? jeni t mecme vet e merrnje me mend

Vallai vesht jane ngrejt vec tuj ni marrinat e tua qe mi thu njati shoqit.... Si munesh n'bikini para tij tuj i kallxu kerthizat e ate trup te mrekullushem. Njat lekure te bute dhe te lemuar si me qene prej mendafshit /pf/images/graemlins/laugh.gif Vallai ishtu vec tu kam pa :eek:

jo besa ai asht tuj m mashtru mu, a nuk e sheh se sa e ka plancin ai a? shifi niher si i ka hap llampat tuj m pa medemek nepermjet internetit m thote, jam tuj t pa boten e mrenshme

Alamet kingut. Tamam per fotomodel!! /pf/images/graemlins/laugh.gif Me lesh ke krahet e ke kamt. Ah tash kuptova une pse deshte me fillu pune ne berberhane /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Pershnetje graria e Forumit /pf/images/graemlins/wink.gif Me thane qe ke kjo tema ka shume femna... une e futa i here koken... Zoti o i modh vallaj...presim ne rob te gjalle jemi... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] nje koke keni /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Varet per ca koke behet fjale dhe kujt ju drejtove shoqe e dashtun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne se e kishe per koken e absit ...dihet ca kryti ka..... vec me vjedh ...ku me marr ma shume per vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Durrsexy paske ardhe edhe ti zemer? Muahhhhhhhhhhh.
Per ke kjo tema s'te kam vlla pls.... se mi kallxon babes tana marrinat /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'njihna hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ti me perdredhesh e me del ne bikini para atij zotnise e me thu mu rrugace? Shihe kush po flet mor zot

c ke me mua ti moj? :rolleyes:
mami im je? se jam dhe nje cik si e vogel kshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif
ua kjo?
pastaj ka qene vap, se shikon at kingun sa t bukra i ka ato vesh? t kuqe moooooj t kuqe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Vallai vesht jane ngrejt vec tuj ni marrinat e tua qe mi thu njati shoqit.... Si munesh n'bikini para tij tuj i kallxu kerthizat e ate trup te mrekullushem. Njat lekure te bute dhe te lemuar si me qene prej mendafshit Vallai ishtu vec tu kam pa

e moj na plase ti me ato mencurinat tuaja, c ke me lekuren time e? ai eshte i kenaqur njehere, plas ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alamet kingut. Tamam per fotomodel!! /pf/images/graemlins/laugh.gif Me lesh ke krahet e ke kamt. Ah tash kuptova une pse deshte me fillu pune ne berberhane /pf/images/graemlins/laugh.gif

prite zot c me duhet fotomodeli mua moj, t ma rrembejne gocat? apapapapa...s kam nge me majt kallashin gjithkun me vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif

proto, hajde rrush banu grup me mu, se m cmendi kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Durrs@ku:<br />[qb] Pershnetje graria e Forumit /pf/images/graemlins/wink.gif Me thane qe ke kjo tema ka shume femna... une e futa i here koken... Zoti o i modh vallaj...presim ne rob te gjalle jemi... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uuuaaauu kush paska ardh, shifni luni moj vendit, se po na shdriska shpija /pf/images/graemlins/laugh.gif

un jam lodh tuj kcy niher, tash m bini nje gja me pi /pf/images/graemlins/laugh.gif

paperinaaaaaaaaaaaaa

ps: DuRRs@kU a ke hy me kam t djatht? :rolleyes:
---------------

shyqyr niher /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

c ke me mua ti moj?
mami im je? se jam dhe nje cik si e vogel kshtu
ua kjo?
pastaj ka qene vap, se shikon at kingun sa t bukra i ka ato vesh? t kuqe moooooj t kuqe

Jo maj shyqyr qe s'jam mami jot se e mjera ti cdo hiqje :mad: Pse moj shpirt njat breket e kuqe sipas teje kush ja ka dhuru :mad:

e moj na plase ti me ato mencurinat tuaja, c ke me lekuren time e? ai eshte i kenaqur njehere, plas ti

Pse me plas moj shpirt. Une e pata dhe s'e deshta ma.... Por s'po me pelqejne perdredhejet e tuja :mad:

prite zot c me duhet fotomodeli mua moj, t ma rrembejne gocat? apapapapa...s kam nge me majt kallashin gjithkun me vedi

Pse maj kot e lashe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

uuuaaauu kush paska ardh, shifni luni moj vendit, se po na shdriska shpija

un jam lodh tuj kcy niher, tash m bini nje gja me pi

paperinaaaaaaaaaaaaa

Une u ngrejta ne kame sa erdhi. I bana kafen gati. I dhashe tana teshat qe kishte lan ne shpi te palame ( te lame te hekurosme per se mbari)
S'ma ma b**** shume me fol me ta se mi kallxon babes.....
E mjera une manena...

Absi mos u muno me ma gjet piken e dobet :mad: S'kam ca me te ba qe kena te njejtat gusto ne meshkuj!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

Ne se e kishe per koken e absit ...dihet ca kryti ka..... vec me vjedh ...ku me marr ma shume per vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa zor i jep vedit nikja, apapapa
help.gif

ps: proto kjo deshti me than se n krytin tem ka vetem zhgarravina, e kjo humbet ne labirinthin e zhgarravinave t mija, se gjen rrugdaljen, e pranaj i merren mend ( qe vec....lene mos e pyt) /pf/images/graemlins/tongue.gif edhe masanej i vjen me vjell(dh)...
kuptoje vet tash... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------

cool bleiben cool /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

proto, hajde rrush banu grup me mu, se m cmendi kjo

Kerkova ndihm tash a? :confused: S'ta mban...
Po mire moj shpirt ..Lenma rrugen hap..s'en tjeter s'du /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

S'kam ca me te ba qe kena te njejtat gusto ne meshkuj!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

uuuuu edhe durrsakun e ke pas ? :eek:

ta vuna -------------- tash :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------
medemek /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sindroma

lv sx sx

ky eshte posti im i fundit ne kete grup nuk ka me kuptim te vazhdosh me &lt;&lt;budallalliqe&gt;&gt; qe s'ja vlen. Eshte e cuditshme se s'i u be c'do gje e qarte.
PS Bebi te kam derguar disa lule ne privat /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

uuuuu edhe durrsakun e ke pas ?

Vallai tan jeten ma ka hanger shpirtin . Dite e nate tuj punu. Kur s'i tha zemna, po hajt moj moter shijo pak jeten edhe ti..... /pf/images/graemlins/frown.gif

ta vuna -------------- tash

Para se me vu bikinin ne vend laje shpirt. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kushesi ca parfumash mi ke qit n'ta me m'ju zbukuru atij kingut ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] Mire qe ka lulebore.. po na duhen dhe lulezjarri tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

----------------
"Love is born from faith, lives on hope and dies of pity." [/qb]
I'm still waiting dear... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ian:
[qb] ky eshte posti im i fundit ne kete grup nuk ka me kuptim te vazhdosh me &lt;&lt;budallalliqe&gt;&gt; qe s'ja vlen. Eshte e cuditshme se s'i u be c'do gje e qarte.
PS Bebi te kam derguar disa lule ne privat /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
I morra Ian ... edhe une te ktheva gjembat ... /pf/images/graemlins/wink.gif Flm!