fuego!

TEDI

Valoris scriptorum
Re: fuego!

O Pape Po perktheje te Pakten cere ke shkrujt ...Pershendetje t gjithve Iher ... :cool:

Guest

C:program FilesYahoo!MessengerMediasmileys

gjesss /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]hola chica bonita
shkel_syrin.gif
[/qb]
-------------------
cowgirl.gif

La cichitina ti da un beso......

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]O Pape Po perktheje te Pakten cere ke shkrujt ...Pershendetje t gjithve Iher ... :cool: [/qb]
:smash: :smash: :smash: :smash:

Nuk me dhimbsesh me ato lotet e tua
(Njoh fytyren tende)
Je e gatshme te qash duke menduar nga me te kqijat.
Je e vjeteruar edhe perse, i fsheh vitet
e te vjen nje rrudhe mbi faqet e tua!
Do te deshirosh te shkulesh floket e bardha
e kur pasqyra do te tregoj rrudhat e tua
do mesosh te trembesh nga bukuria jote.

Jane me te bukura ne origjinal Tedi /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Teksa ecja ne ate toke te panjohur syri me kapi nje qenje te mrekullueshme. EJA TEK UNE EJA TEK UNE................

IAN Po pastaj te doli gjumi ? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]Nil moveor lacrimis;ista sun captus ab arte
semper ab insidiis. Cynthia, flere soles.
At te celatis aetas gravis urgeat annis
et veniat formae ruga sinistra tuae!
Vellere tum cupais albos a stripe capillos
A! speculo rugas increpitante tibi,
aventum formae disce timere tuae!
[/qb]
paperina po un te dija goc te re ty moj :rolleyes: , si mos qenke plakur kshtu qysh ne rini? t paska kalu rina pa e shijuar :eek: (ashtu per shalesh sic thone ca ktu) /pf/images/graemlins/laugh.gif ,c eshte gjith ky frustacion
help.gif
lyji floket mi se ka boje...e hekurosi palat /pf/images/graemlins/laugh.gif

me thuaj si mund te ndihmoj un, s mundem me t pa tuj vujt kshtu e tuj qa... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt hapja zemren shoqnise se vec lehtsime ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: kam nje shoqe zviceriane ka festu 80 vjetorin dhe nuk e quan vehten plake, apapapapa si i vjen jeta disave, e kjo helena (kshtu e ka emrin) asht hala e apasionume /pf/images/graemlins/wink.gif

Sindroma

lv sx sx

[qb]Teksa ecja ne ate toke te panjohur syri me kapi nje qenje te mrekullueshme. EJA TEK UNE EJA TEK UNE................

IAN Po pastaj te doli gjumi ? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif sic ndodh zakonisht ne raste te tilla /pf/images/graemlins/laugh.gif

ej nje pershendetje nga une qe te mos merzitesh se ajo vjersha shume melankolike mu duk /pf/images/graemlins/frown.gif

Fire_illustration.jpg

Diavolessa

Valoris scriptorum

lyji floket mi se ka boje...e hekurosi palat

Ah me e dit qysh i kam bo moj zemer /pf/images/graemlins/frown.gif
Demek bleva bojen e zeze me riflekse te blujta. Te kuqe i kisha kane dal llom /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

S'e di as vete ca ngjyre i kam tash /pf/images/graemlins/frown.gif

Prova teknike deri per natale diqysh ja bajme /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

ej nje pershendetje nga une qe te mos merzitesh se ajo vjersha shume melankolike mu duk

IAN

Le rose sono rose
le viole sono blu.
Dolce lo zuchero
ma nn come lo seri tu /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

[qb]lyji floket mi se ka boje...e hekurosi palat

Ah me e dit qysh i kam bo moj zemer /pf/images/graemlins/frown.gif
Demek bleva bojen e zeze me riflekse te blujta. Te kuqe i kisha kane dal llom /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

S'e di as vete ca ngjyre i kam tash /pf/images/graemlins/frown.gif

Prova teknike deri per natale diqysh ja bajme /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
shko moj te mjeshtri se ti rregullon bukur...kisha ardh un po t kishte kushtu shume ma shtrejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

masanej edhe njashtu sic i ke nitash t lyme, n qoftese te dalin bojna bojna...pra jo gjithkund njesoj..s ka gja, edhe ajo eshte mode, pershtatja veshjen ashtu disi astravagante, dhe ja ku u zgjidh problemi...jo goce me u merzit per njat pune...s ja vlen.. me ke vu atje lart tan ato buz t varme...sikur ka ra ndonje termet ne konton e bankes...ik o goce se s ka problem qe nuk ka ma shume se dy zgjidhje /pf/images/graemlins/wink.gif

ika tash se u bana vone, nga darka e shohim se me cilat rroba do ti kombinosh floket..ok?

pacim /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

ika tash se u bana vone, nga darka e shohim se me cilat rroba do ti kombinosh floket..ok?

Ani moj xemel, deri n'darke po munohna me u bo e bukur demek /pf/images/graemlins/laugh.gif

trucchi.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Xemel deri sa te rikthehesh ti , do me kene dale prap thinjat e bardha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt e shohim neser, se per sonte i kombinova me bizhamet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mpuahhhhhhhhhh pash enderra pasanikesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

[qb]Xemel deri sa te rikthehesh ti , do me kene dale prap thinjat e bardha /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt e shohim neser, se per sonte i kombinova me bizhamet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mpuahhhhhhhhhh pash enderra pasanikesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
help.gif
kush t ka than me marr tan ato bojna per ftyren?
flokt me rrobat me i kombinu, ftyren sa ma natyral t kam than, apo asht tuj msu me u ly ajo e vogla :rolleyes:

mos harro ven dhe nje kordele qe t shkon me bizhama e me flokt /pf/images/graemlins/laugh.gif

un andrra pasaniksh? prite zot, po ato s kan andrra hic moj, ato t shohin pak nga andrrat e mija /pf/images/graemlins/laugh.gif

:rockband:

gjumin e amel