fuego!

Guest
Re: fuego!

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] Une po kerkoj sherr?!?!
[/qb]
po te kerkoje me verte sdo e kishe edituar postimin /pf/images/graemlins/wink.gif

papi ashu e kam una jam shume vajze e turpshme /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] smart girl /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. kete e morre vesh apo jo?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
are you sure she is a "girl" and nota woman /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Papi, nuk thash SMAK po SMART, edhepse duhej ta kisha shkruar SMAK qe ne fillim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dmth. SMAKKKKKK.....

Proto... Ti do sherr?!?! :smash: :smash: :smash:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ka plas dashnija ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif Me qe duheni fort te dy, po ju le pak praivazi /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

As long as she's not a boy, it's OK... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Ka plas dashnija ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif Me qe duheni fort te dy, po ju le pak praivazi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Rri rri, se ne e kemi qejf ne publik... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

:eek: :rolleyes: :eek: Turp /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iku Matilda me duket /pf/images/graemlins/smile.gif Se asaj i pelqen privati /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

sport06.jpg

I kam thene gjithmone Matildes te mos beje shume gjimnastike /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Gjynah, por shihni si ka qene me pare! :rolleyes:

sensuous.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Mgjth edhe ajo foto e pare qe e nje kohe jo te mire. Tani e ka marr veten goxha ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif Ajo qe nje kohe qe i dha force per te ardhmen. Nuk ka njeri qe i del perpara pa pasoja, kuptohet, kur e ngacmojne /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kjo eshte e koheve te aktuale:

/pf/images/graemlins/laugh.gif
1dreamu.jpg

olti

Neo

Lash nam /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

olti

Neo

Tani çunat sipas meje:

BENG: (reper)

fhfk110.gif

PrInCipIEl: (admirues i Eminem dhe Dr Dre /pf/images/graemlins/laugh.gif )

fhfkl107.gif

IAN (edhe se nuk e njoh hic, po ja fus i her kot)

fhfkl119.gif

Dhe ky i fundit jam vete: Neo' ( dmth nishani, Neo i "The Matrix", 'I Ri' dhe Neon /pf/images/graemlins/laugh.gif )

fhfkl103.gif

olti

Neo

Puthjet e juaja jane te paharrueshme?

Jeni duke u puthur shume dhe duart e juaja......

a) E perqafojne
b) I ledhatojne floket
c) Prekin gjithkund

Se pari perqafojne, pastaj ledhatojne, pastaj prekin gjithkund /pf/images/graemlins/laugh.gif cioé te treja jane te vlefshme;-)

Nje puthje duhet te duroj...

1) Kohen qe deshiron
2) Sipas situates
3) Deri kur ndjeheni te lodhur

Tani varet, ka raste deri kur lodhesh dhe ndonjehere sipas situates /pf/images/graemlins/wink.gif POR me shume deri kur lodhesh /pf/images/graemlins/smile.gif

Sa here keni kafshuar kur keni qene duke u puthur?

a) Kurre
b) Me ka ndodhur vetem kur kam humbur kontrollin
c) Me ndodh gati gjithmone

Gati gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif Jam tip mishngrenesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

vendi me i mire per te dhuruar puthjen e pare

1) Ne privat
2) Ku ti bie
3) Midis njerezve

Ne privat eshte ideale:)

Per te qene e paharrueshme nje puthje duhet te jete....?

1) E paprtitur
2) Apasionante
3) Egzituese

Apasionuese /pf/images/graemlins/smile.gif

Puthjet e tuaja jane?

1) Te embla
2) Te forta
3) (Pergjigjuni......sipas deshires juaj........)

Vlen e para dhe dyta, te embla dhe te forta me pas, pastaj prap te embla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Puthja eshte si.....

1) Luleshtrydhe
2) Nutella
3) Mjalti
Si domate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur jeni duke u puthur buzet e juaja jane........?

1) Te mbyllura
2) Ne menyre ledhatimi
3) Nje preliminare e mrekullueshme

Per mua jane te vlefshme opsioni numer 2 dhe 3

Mendoni puthjen e juaj te pare, dhe cfare ndjeni?

1) Asgje, nuk e mbaj mend
2) Me vjen per te qeshur
3) Provoj embelsi

Oh nuk e di:((( Sa inat me vjen:(((
Nuk arrij ta percaktoj se cfare ndjej!!:-(

olti

Neo

Besoj se do ju pelqeje monologu im /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt tung dhe Naten atyre qe kane per te flejt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

Paper Moon

Neo te rafte pika! :smash:

Pre keshtu i nxiren te palarat shoqeve?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

yyyyyy sa e mir qi paskam qen me falt zoti ato muskujt ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif se gjithmon kam pas dashur te kem /pf/images/graemlins/frown.gif rrofsh neo /pf/images/graemlins/laugh.gif you suck by the way /pf/images/graemlins/laugh.gif

o bengo ca sherri du un re cun /pf/images/graemlins/blush.gif une dua vetem dashrui me zemren time qe e kam si yyll fare : P e veri cik re fjaleve te pait meso cik dreq lol : P

o PAPIII me duket sikur po te thres ne anglisht lol ku e di ti qe pelqen mu ashu mi mos me ke provu /pf/images/graemlins/laugh.gif jo se ben vaki /pf/images/graemlins/laugh.gif

o moone ho mi ate testin kush e ksihte bo ti apo neo se spo marrim vesh neve /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga -'Neo'-:
[qb] E sheh qe ne te vertete nuk te kam harruar /pf/images/graemlins/smile.gif

KISS 4 U
dashuri.gif
[/qb]
ma mir vone se kurre kan than /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] O Blue po ti ke pluskuar ne fund te zemres moj yll se kjo pune eshte me peshe specifike e ndaj ke ra atje....Rendesa eshte gjeja me me rendesi ke zemra ketij bandillit, qe i rrifka zemra njisoj per t'gjitha gocat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse s'thu ti re qe qeka bo si tip haremi ky ktu edhe ti na qenke veteshpallur Sulltan /pf/images/graemlins/laugh.gif , e duke pa foton me ate callmen ne krye :eek: mu ka mbush mendja TOP /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.matilda kur ia tregove emrin ketij ti moj????!!! Apo ia fut m'tym ky [/qb]
po te ishte ashtu kordele, s'kisha ken un ne cep te zemres, se me siguri ktij zotni NEO-s i peshon ma shum se une njena /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

Paper Moon

o moone ho mi ate testin kush e ksihte bo ti apo neo se spo marrim vesh neve

e shkreta une...
Nga PaperMooN emri mu be Paper pastaj PM pastaj Papi (gje qe me ngateron shume se dhe paperinen e therasin ashtu) tani moone!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Proto se kam idene per cfare tesk e fjalen. Une kam dhene 4 kete jave... :rolleyes:

Blue thuj cte dush po ai lepurushi po hidhet nga gezimi! /pf/images/graemlins/wink.gif

eM

Guest

Moone po ste vjen cik keq per mua qe ma kan bere matilda /pf/images/graemlins/laugh.gif