abs
nuk e di...
Re: fuego!
Hajt pra se po e hedhi zarin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pyetja
1-
pergjigja nr 3
2-
pergjigja nr 3
3-
te dy t paret se te tretin se njoh...
4-
si gjithmone nr 3
5-
pergjigja 2
te shkurtat (fjale paktat jane per mu)
6-
bej gjasem se jam une e them se jam un me vertete ( s kam kohe me dal para gjygjit / chatit desha te them moj)
7-
pergjigja nur 3
veni re, se mos na deformoni faqen /pf/images/graemlins/blush.gif pra ky qe model per pergjigjet /pf/images/graemlins/tongue.gif
----------------
ndalohet rreptesisht te mendoj kush, se kam qellime grabitçare... /pf/images/graemlins/laugh.gif se nuk kam nevoj per rrezerva energjish e kisha fjalen, kam vec hall me ja hedh dites se punes /pf/images/graemlins/wink.gif e kam fjalen te ndertoj ura t forta ne mes gjuhes shqipe me ate gjermane /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
ah vec...
----------------
hapsira te reja ne horizont...
Hajt pra se po e hedhi zarin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pyetja
1-
pergjigja nr 3
2-
pergjigja nr 3
3-
te dy t paret se te tretin se njoh...
4-
si gjithmone nr 3
5-
pergjigja 2
te shkurtat (fjale paktat jane per mu)
6-
bej gjasem se jam une e them se jam un me vertete ( s kam kohe me dal para gjygjit / chatit desha te them moj)
7-
pergjigja nur 3
veni re, se mos na deformoni faqen /pf/images/graemlins/blush.gif pra ky qe model per pergjigjet /pf/images/graemlins/tongue.gif
----------------
ndalohet rreptesisht te mendoj kush, se kam qellime grabitçare... /pf/images/graemlins/laugh.gif se nuk kam nevoj per rrezerva energjish e kisha fjalen, kam vec hall me ja hedh dites se punes /pf/images/graemlins/wink.gif e kam fjalen te ndertoj ura t forta ne mes gjuhes shqipe me ate gjermane /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
ah vec...
----------------
hapsira te reja ne horizont...