YllO e di une mi qe sme dhuroin te gjith se jo per gje po sma din vleren :tipsy:Fillimisht postuar nga Triny:
[qb]___________Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]po trinity i dua vetem nga femrat :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] zeqo, ke ndonje preference per trendafilat, dmth i do nga nje person i vecante, apo te gjithe mund te ti dhurojne /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po nje cik me shume pretendime o zeqo, se ketu duhet te jene nja 2500 femra sipas hesapit, dhe sikur nuk ua del dot pastaj,.....trendafilave e kam fjalen, do te te behen shume, e sdo te kesh nga ti fusesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
nejse, une ti dhuroj me kenaqesi, po spo gjej ca blu (qe te mbash mend kush ti ka dhene) :lol: nderkohe :kiss: [/qb]
:kiss: same hereFillimisht postuar nga Arjela:
[qb] ckemi gankstera
ju dua shum :kiss: [/qb]
Neo ti je aty mo paske qen i degjenruar fare ti ore /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga - Neo -:
[qb]![]()
ptp
[/qb]
S'keni faj ju jo :smash: I ka fajet perendimi i dillit /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga abstract:
[qb] e moj, mos e shaj cunin, se po me mbante qe te ulesha nga shkembi... :devil: [/qb]
e po pastaj apo e thoj qe te hidhen gocat ne qaf :smash:Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] Hallo!![]()
Jam i merzitur! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
erdha... :angel:Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] Hallo!![]()
Jam i merzitur! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]