fuego!

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: fuego!

Paperina ( te shkuara motra, t kam than disa here mos i FUT durt gjithkund) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Don me me hek kenaqesine e jetes /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Gjesiiiiiiiiii! :wub:

abs

nuk e di...

keni dale me shetit e, s keni faj, sot ka dale dielli...

Ftese

Te gjithe te dashurit/at e mije, me daten 31 Mai jane te ftuar ne partyn e shpise se re /pf/images/graemlins/laugh.gif per nje Apero... /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------------

Diavolessa

Valoris scriptorum

Po banha gati..vec maj deren hap absi /pf/images/graemlins/smile.gif

"Ku je shpija a do miq /pf/images/graemlins/tongue.gif "

Vallai sot alamet dite qenka /pf/images/graemlins/smile.gif Kam me dal neser e pasneser ne piaze tuj kenu e kercy muzik shqip.

:rockband:

abs

nuk e di...

posht th&th_met pa funksion
rroft parlamenti me th&th e zjarr dashurie /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

abs

nuk e di...

icon18.gif
icon18.gif
icon18.gif
icon18.gif
icon18.gif
icon18.gif
icon18.gif
icon18.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Absi nje shprehje ne italisht thote " Tutto fa brodo" - Gjithcka ben leng.

abs

nuk e di...

:rockband:

kam pare njerin ne enderr mram
i kishte vetullat e bashkume...

a thu me ka dal endrra?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Pse kujton se me dy rreshta te thata mendon se mbaron enderra :confused:

Kallxoj popullit krej historine :mad:

Si qe kjo puna e enderres :confused:

:kiss: :kiss: :wave: Deri te henen :kiss: :kiss:

Diavolessa

Valoris scriptorum

:angel: :angel: Asgje yllo /pf/images/graemlins/smile.gif

Ika ime tash, se kam trenin pas nje ore /pf/images/graemlins/smile.gif

Ne Piacenza do behet nje koncet shqiptar sonte edhe neser /pf/images/graemlins/smile.gif Ne te rafte rruga :angel: Bujrum.

Ciao :wave:

TEA

Forumium maestatis

sa e mire qe je mi gaxhije modhe . /pf/images/graemlins/smile.gif ptuj ptuj ptuj mos te mor m'sysh :thumbsup:

abs

nuk e di...

patjeter ke dasht me than, sa e eger je /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

e di moj e di, biles n foto dal edhe ma e eger :goofy: :devil:

:kiss:

:wub:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
lara2.jpg
[/qb]
Abs is that uuuuuuuuuuuuuuu :eek:

S'qeka per te dal te dyja per gjah se ti m'i merrke te gjithe :mad: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. :kiss:

mostro

Putraku

ejj po vetem abs eshte ne xhiro ne kete ore.duku nji her anejnga ora 8 ka me gjujt sa te dush+ene mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] Nuk i paske kursyer zemrat abs, per ty erdha ne ket teme se kam kohe qe s'te shof verdall e me kishte marre malli me te pa...

e shtrejt, edhe kur nuk te shoh, te kam me vehte ne boten time je dhe ti...ne moment kam shume pune, disa ndryshime ose me mire reforma ne shoqerite rreth meje...
po ecen mire, kjo me motivon dhe me jep energji per me tej...
do te doja shume te kisha prane...per te bashkepunuar si dhe per te qeshur dhe biseduar (
edhe pse koha edhe sikur te ishe ktu), e kufizuar...por do ishte e mjaftushme...

Vec nji gja kisha:
Malli nuk shuhet tuj u pa, ai shtohet per ata qe i kishe pare para se me i pa, ose me sakte ata qe te lejuan t'i shihje para se t'i shihje...

ne konkretizimin e ketij mendimi jam e nje mendimi...asyeja eshte se me mundojne kto fjale ; " me mori shume malli per ty, dua te te shoh patjeter, kam nevoje te flas me ty"...dhe un s mundem t`ja plotesoj kte kerkese (njerezve te mije te dashur) sepse KOHA eshte aq koprace...
(ne realitet se ka fajin koha, por detyrat qe ja ngarkojme vehtes ( ne kte rast une )...

do te doja qe ditet te ishin me 54 ore...do te doja qe te pakten njehere ne muaj te takoja te shtrejtit e mije...ti perqafoja fort...te degjonin fjalen `te du fort`...do te doja te shihja gjithmone njerez te lumtur...do te doja...

:wub: te du shume fort alinos, i jam mirnjohse kushteve qe me krijuan mundesine te njoh njerez si ti!
:angel: :kiss:

-------------------------

engjejt jane ne mes nesh... [/qb]
E dashur embelsia jote me befason!
Nuk di nese njeriu mund te kete aq shume besim dhe dashuri per dike qe nuk e ka pare, sa ajo qe shprej ti!
Nuk shoh as ndonje arsye per t'u shtirur, e me thene te drejten arrij ne konkluzionin se je nga ata njerezit e rralle qe ja vlen ti kesh prane qofte dhe me mendje e me zemer.
Te uroj gjithe te mirat e te perqafoj fort :wave: :kiss:

TEA

Forumium maestatis

na me EVGO se ke ala morrat n'kok tina ... e pastaj dil kandidat t'gjutmesh /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: ça kohe bon ka lagjia jote me :confused:

mostro

Putraku

po nji pra mi nji,kom tane ato morra ene kur i boj floket me gjel me shkelqejne fort.me izauren u kom lon pardje pranaaj jame tek pulle.hyna ketu te fuego me gjet nai tjeter po nuk ma var as edhe njona /pf/images/graemlins/laugh.gif me duket do perfunoj prap te qerimja,prostituta e lagjes se nuk osht pune kjoja
/pf/images/graemlins/laugh.gif