Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
Nuk i paske kursyer zemrat abs, per ty erdha ne ket teme se kam kohe qe s'te shof verdall e me kishte marre malli me te pa...
e shtrejt, edhe kur nuk te shoh, te kam me vehte ne boten time je dhe ti...ne moment kam shume pune, disa ndryshime ose me mire reforma ne shoqerite rreth meje...
po ecen mire, kjo me motivon dhe me jep energji per me tej...
do te doja shume te kisha prane...per te bashkepunuar si dhe per te qeshur dhe biseduar (
edhe pse koha edhe sikur te ishe ktu), e kufizuar...por do ishte e mjaftushme...
Vec nji gja kisha:
Malli nuk shuhet tuj u pa, ai shtohet per ata qe i kishe pare para se me i pa, ose me sakte ata qe te lejuan t'i shihje para se t'i shihje...
ne konkretizimin e ketij mendimi jam e nje mendimi...asyeja eshte se me mundojne kto fjale ; " me mori shume malli per ty, dua te te shoh patjeter, kam nevoje te flas me ty"...dhe un s mundem t`ja plotesoj kte kerkese (njerezve te mije te dashur) sepse KOHA eshte aq koprace...
(ne realitet se ka fajin koha, por detyrat qe ja ngarkojme vehtes ( ne kte rast une )...
do te doja qe ditet te ishin me 54 ore...do te doja qe te pakten njehere ne muaj te takoja te shtrejtit e mije...ti perqafoja fort...te degjonin fjalen `te du fort`...do te doja te shihja gjithmone njerez te lumtur...do te doja...

te du shume fort alinos, i jam mirnjohse kushteve qe me krijuan mundesine te njoh njerez si ti!
:angel: :kiss:
-------------------------
engjejt jane ne mes nesh... [/qb]