fuego!

abs

nuk e di...
Re: fuego!

s den me than ashtu moj /pf/images/graemlins/blush.gif
se kam fajin un se s ke ba pun me metal ne kohen e monos ti :devil: pyt anej knej se ta kallzojne se car don me than, pyet niher LR se ai duhet ta dije si ma plaku qe esht mbas mejet :goofy:

Kordelja

Valoris scriptorum

mors abs /pf/images/graemlins/laugh.gif po ku ta gjejme se na paska lone vec targat :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

pse moj, aq pa forc na din ti ne dyjave a :eek:
si t futet n doren tone, ju thyn kocat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ja thyjme se i ka dhe t'njoma akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif po ku ta gjejme se :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

sjellet sjellet e prap ktu vjen, s ka ku shkon se shpirtin ktu e ka, pra ne gji te kolektivit /pf/images/graemlins/laugh.gif

a thu po i hin frika :eek:

megjithse ka marr energji nga dielli sot :angel: ngaqe ktu del rradh /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------

:devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

Terhiqe icik at' filispanjen qe e ke lidh moj se kte timen e paska kput m'duket :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Hiya ! :wub:

Zjarr po shkojka kendej pari ! /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: :kiss: :kiss:
Vetem pa :
* nenvleresime
* paragjykime
* koalicione jo-parimore
etj.
Pa biseda te tipit : A je pi meje apo je pi asaj/atij ? a.k.a. mos fol me te tjeret qe jane armiq me mue :lol:
Si me pas qene kalamoja ! :goofy:

Hajt tash :
Shum Selam ju bon tonve Mixha Rame , ma s' shumti
qatyne qi i dua edhe qi m' dojne mua /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

kam pi nja tri gota e s po e gjej filen, per fat te atij :idea:

por do t kete mbet ne ndonje cep, tuj parafytyru se asht ktu :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ca e ca jane vertet per tu qa hallin :idea:

abs, mos ke ngatrru fillin pash nerin /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Sa filla mban moj :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

fillat e tan gruppit moj, kam detyre t rand, mezori i mbaj, cila eshte e atij, se ndoshta po e gjej :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

Po ai filli i kuq flake moj :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif si mund ta ngaterrosh njeher :angel: paska qene vere e forte abs /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

ti e di se s merrna me tipa ooopss :devil:
se pime veren e dobt deshta me than :rockband: :rockband:

kur eshte thesi nuk eshte ajo si cuhet ajo e bardha qe bahet buka me te :rolleyes:

abs

nuk e di...

e pra
danke
se me tingellonte keq pa (e) /pf/images/graemlins/laugh.gif
e nuk isha e sigurt :devil: :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Aaaaaaaa mos na ngatrro millin me miellin se m'shko menja per lufte mu /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe jam luftetare e zjarrte /pf/images/graemlins/tongue.gif nuk heq dore kurre nga qellimi /pf/images/graemlins/wink.gif :cool: :wink:

abs

nuk e di...

jo minet moj jo /pf/images/graemlins/tongue.gif
e di e di, na bashkon zbori ne, kot s jena si qeliku ne rast morsash /pf/images/graemlins/laugh.gif
ah car kan humb kto filizat e sotem :devil:
jo po thuj po deshe, ndersa ato perimet i ha shume un :goofy: :lol: :thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

Perimet i ha dhe une /pf/images/graemlins/wink.gif po kjo s'do me thene qe jam vegjetariane /pf/images/graemlins/wink.gif e ha edhe mishin edhe peshkun /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe s'kam me u djeg ne ferr sidoqofte /pf/images/graemlins/wink.gif se ka nevoje trupi per te gjitha /pf/images/graemlins/wink.gif
Na hape oreksin tashi :goofy:

abs

nuk e di...

ok se po t bi me hanger
nje gote vere, nje salçice, djath/domate/kastravec/dhe ashtu...si e ka emrin mor aman...
ku na dergove ti, po atje eshte gallat moj, atje te ai vendi pa drita :devil: :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ah cfare menuje :kiss: ngjo ta thekim cik buken edhe po sjell edhe icik vaj ullini e ca ullinj /pf/images/graemlins/laugh.gif qepet po i lej perjashta se kam fryke me honger /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

t hangsha dasmen ta hangsha
qepet bjeri moj ktu, i ke te njoma?
jepja dhe atyne anej /pf/images/graemlins/wink.gif se na bajne mire...

mos po ka vrejtje kush eee :eek:
se na po bajme sikur s po nigjojme gja /pf/images/graemlins/laugh.gif

korde masanej po ikim tja fusim nje dush, e mrapa ne folene e da....dallendyshes ... :kiss: