fuego!

olti

Neo
Re: fuego!

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
cuori.gif
[/qb]

olti

Neo

Ke inat ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif

neeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

hola fuego_ista, zemer_ista, shpirt_ista hihihi

absi, nje cep synit e hedh n forum deshi s deshi...semundje kronike kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

nigjoni ktu, njeni asht tuj m ba prova si me propozu /pf/images/graemlins/wink.gif tapo vij masanej ktu e ju baj lamsheli /pf/images/graemlins/laugh.gif si garuzhd qe jam /pf/images/graemlins/tongue.gif

-----------------

ankth...

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Ke inat ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif

neeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk po sheh a? Vdiqa plasa /pf/images/graemlins/tongue.gif

pS: Absi gjak e dhjam ishalla /pf/images/graemlins/smile.gif Po ec tash /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

pS: Absi gjak e dhjam ishalla

pak gjak s m kishte ba keq, se jam mordhitse, e kaj here kujtoj se kam uje ne vend te gjakut :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif pra duhet me m dhaaaane shuuume nxehtesi vec jo aq shume sa te avullohem eee /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po ec tash /pf/images/graemlins/smile.gif

ku me ik moj :idea: se ty ta kam friken, apapapa sa e eger je kaj here ti: :devil: :wub:

---------------
e masanej ?
---------------
nani nani
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

ku me ik moj se ty ta kam friken, apapapa sa e eger je kaj here ti:

Vallai njeri ma t'amel s'ke ku e gjen. Kur mbyll syte e fle gjume , njeri ma te urte se une se ban nana /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS. U deve ti a? Manena nuk pihet vetem...Kallxoj pak shoqnise me ken, ku...si..pse....tek..qysh....E din vete ma /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Vallai njeri ma t'amel s'ke ku e gjen. Kur mbyll syte e fle gjume , njeri ma te urte se une se ban nana /pf/images/graemlins/laugh.gif

kte e dina me sy mbyll :idea: apo fuego_ista :devil:

pS. U deve ti a? Manena nuk pihet vetem...Kallxoj pak shoqnise me ken, ku...si..pse....tek..qysh....E din vete ma /pf/images/graemlins/laugh.gif

- ku ? - taman aty!
- si ? - ashtu ashtu!
- pse? - sepse!
- tek? - vendi!
- qysh? - aaa ktu t vej kufinin te thana, :goofy: t lutem shume maj gojen, hollsinat si kallzoj, s du me e turbullu shoqnine, me lloj lloj mendimesh :idea: :devil:

------------------
:wave:

Diavolessa

Valoris scriptorum

- ku ? - taman aty!
A kam qan nai here a?

- si ? - ashtu ashtu!
Hajt se ka me pas ma mire nesrit, manena varej nga shoqnia ...s'paske qen me njat qe mendoj ..... /pf/images/graemlins/tongue.gif (Eh shyqyr se po haja vedin me dham prej inatit :mad: )

- pse? - sepse!
A te ka lan per mu a? /pf/images/graemlins/laugh.gif (Upssssss sa po me dhimbsesh /pf/images/graemlins/tongue.gif )

- tek? - vendi!
Gjithmone ne t'njejtin vend maj....nderro restorant /pf/images/graemlins/wink.gif

- qysh? - aaa ktu t vej kufinin te thana, t lutem shume maj gojen, hollsinat si kallzoj, s du me e turbullu shoqnine, me lloj lloj mendimesh

Po tash jena ba si familje e madhe itu, e teshat e palame lahen ne shpi /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

[qb]
Fillimisht postuar nga 'Neo':
Dove sei
smash.gif
Isha tuj kap Absin ne flgrante :eek:

welcomehome6t.gif

Pa pike turpit vajza :eek: [/qb]
hala me spionlliqet e kohes se nallanave ti? :goofy:

pse flagranc i thoj kesaj :eek: apo ike inat puthjet /pf/images/graemlins/wink.gif

hihihi
:devil:

-------------------

grrrr, tani kam nje mbledhje ...

bengu

Primus registratum

[qb] Tema e dites? :rockband:
[/qb]
Tema e dites?!?!

Kush ia nderroi Kordeles firmen, administrata apo ajo vete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ?!?!

He, pra jepni mendimin tuaj! :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

:wave: qafsh mu Bengu ma shpjego cik ate firmaqen tate dhe me thuj po qe se s'te pelqe mo e imja se e ndrroj prape /pf/images/graemlins/laugh.gif , apo ta kodoj si jotja /pf/images/graemlins/laugh.gif