fuego!

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: fuego!

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] Nuk guxoj te vi ke ti... E di ti mire kete pune :rolleyes: [/qb]
O pika ty ishalla /pf/images/graemlins/tongue.gif Me krah hapur rrin dite e nate
e nuk guxonke te shkonke tek ajo!

Je mashkull a ca je? /pf/images/graemlins/laugh.gif Me duket se ne vend te gjakut ke uje neper vena /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Absi shpirt zemer paske ardhur ti /pf/images/graemlins/smile.gif
Fotot e bukura shume . Te puth fort /pf/images/graemlins/smile.gif Do mundohem te kthehem edhe une shpejt, me ka marre malli /pf/images/graemlins/frown.gif

Baci a tutti /pf/images/graemlins/tongue.gif Ciao.

bengu

Primus registratum

Per ate edhe nuk guxoj te shkoj. Se dua qe edhe me tej ti mbaj krahet hapur... :rolleyes:

p.s. po ti ku je qe nuk dukesh e gjalle?!?!

Guest

mos ma bej qefin kaq shuem se do behem goc e perkedhelur dhe do te te ngacmoj me keq /pf/images/graemlins/laugh.gif cun i keq /pf/images/graemlins/tongue.gif

o papi pse me nuk esh burre ai ta garantoj une 100 per qind qe eshte /pf/images/graemlins/wink.gif hihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif apo jo bengyu thuj icik se po nuk e beson papi :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Ca i rrotullon syte. Se mos me genjeve kur the se me ke xhan...

p.s. ka rene komunikacioni kendej... :confused:

Guest

shume vallaj .....
po kan fillu robt me bo qef ne realitet e jo me ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif

ca do besh per march break ? /pf/images/graemlins/smile.gif
une do iki ne xhakuzi me ca miq dhe jam tere qef /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga PaperMooN:
[qb] na e kaloi prap rezistenca! /pf/images/graemlins/blush.gif :eek: [/qb]
mos kij merak se drejt asaj rruge jam /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe pak dhe do iki te shperngulem atje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Guest

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] Na e kaloj po si jo. Neve na ka lodh dashnija ketu... Skemi force per asgje... :confused: [/qb]
e kush ta ka fajin ty eeeeee hajt ul b... e shkruj noi gja interesante mos u merr me dashuricka se ste japin buke ato /pf/images/graemlins/wink.gif
Ca do ham sot ? do ham dashuri /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Do ham lesh.
Car dashurie mi, po kjo dashuria na beri ne kete gjendje...

Une dua Pizza....

p.s. e pastaj mbase flasim per dashuri...

abs

nuk e di...

he ju dy rrapatushat, hala tuj `msu`teorine a /pf/images/graemlins/tongue.gif

n fakt kur ju gjej ktu, i them vehtes, paaaaah sa rini t `urt`qe kena... :eek: megjithate mos harroni me dal ndonjehere ne frische luft... /pf/images/graemlins/laugh.gif

erdha me ba pak moral, po s po gjej `material` knej parit, kshtuqe ika dhe ksaj here...

uuu po m kalon nepermend nitash nje tip ktu...
po ju kallzoj nje detail te dites, nje zvicerian qe flet shqip...m tha;
- abs pse e perdor kte fjalen `ROB`...psh; pah cfare robit..
- po pse? - e pyeta...
- kjo fjal vjen prej fjales ROBERIM m tha ky robi... /pf/images/graemlins/blush.gif dhe vazhdoi...
- ne krahina te ndyshme shqiptare kam degjuar pytjen; - sa rob shpije ke? den me than `pronari` i zoti i shpise ka `te roberuarit e tij` pra robt e shpise...kjo fjale vazhdoi ai perdoret dhe si shamje `hajt robt e shpise`... :rolleyes:

...i thashe vedit, kshi njerezish na duhen me na rregullu rruget, ky asht rob zotit... /pf/images/graemlins/wink.gif

se mos pertoni me e hollu analizu kte minibisede...se bahem rob i keq /pf/images/graemlins/tongue.gif

----------------

ku e keni fshehur dashurine moooooreeeee, po vjen pranveraaaaaa
----------------

((((((Kordele, Paperina, Neo, Blue,Prototipe,Beng,Pm...))))))))))))
etj...umaaaaaaaaaarmmuuuung /pf/images/graemlins/smile.gif

shqiptar99

Primus registratum

ket lidhjen e robnis edhe robit e kisha bo dhe un para do kohesh po nuk ma bmajti ta presantojae. vrojtim i bukur, /pf/images/graemlins/tongue.gif

u robtova tu postu sot /pf/images/graemlins/laugh.gif