/pf/images/graemlins/wink.gif Ok maj /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga abstract:
[qb]paperina ma fal per avatar nikyt se kam met pa gja ...mi aktivizo ato vllezrit e tu t ma vene /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif avatarin .... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb][/qb]![]()
nikyt du... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Zemer une i thashe Emes, por me duket paska hik.Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] ti amor3 (njena e jemja e) /pf/images/graemlins/wink.gif do me veshish a si e ke hallin, ndryshe nejta mgjeti festa nishtu lak**** /pf/images/graemlins/laugh.gif pa avatar /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ime pa kallxo i here /pf/images/graemlins/tongue.gif Se une kam me shku neser me i rregullu i fije keta floket e dhise qe kamFillimisht postuar nga BENG:
[qb] absi, harrum met pyt, cfare bone me flokt...
i ngjyrose?![/qb]
i kam qeth tullacFillimisht postuar nga amor3:
[qb]Zemer une i thashe Emes, por me duket paska hik.Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] ti amor3 (njena e jemja e) /pf/images/graemlins/wink.gif do me veshish a si e ke hallin, ndryshe nejta mgjeti festa nishtu lak**** /pf/images/graemlins/laugh.gif pa avatar /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Prit edhe pak maj zemer, mos i mbushet mendja ndokujt edhe e ben /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
jam shemtu maj, pun e madhe ja fus kapuc bojna bojna....Fillimisht postuar nga amor3:
[qb] Ban ftohte maj /pf/images/graemlins/laugh.gif
/me kurioze me te pa /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]