Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise"

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise"

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] MACE ca te kruhet thuaji plakut
poshte apo lart vazhdo goce punen zere se sme ke pare ok he te keqen se ka dhe me keq po ja nisa une ok ??????????????????? [/qb]
:smash: :smash: Te pashe una re ....

Kshu sillesh me gocat ti?

pS: Mace :kiss: zemer...

Do shkruj dicka tani /pf/images/graemlins/wink.gif e me thuaj ne te pelqe /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ne se te pushosh se foluri do te thote te mohosh ate per te cilen po qan atehere "Hesht"...

Pasqyra e ngjyrave qe ke tejkaluar te ka derguar te te tregoj nje ngjyre te pakuptueshme...

E kuqe si nje lluc gjaku e vizatuar ne fletet e nje piktori..i cili pa kuptuar vizaton dhimbjen e tij.

Portokalli si dielli qe kur vjen fundi i dites i dites fshihes pas maleve...

Jeshile..si bari qe te ka ledhatuar trupin...

Blu...si urrejtja e thelle...

E zeze si shpirti yt pa meshire!

Adhuro ngjyren e bardhe.. Pasterine dhe dashurine..atehere do te shohesh qe pasqyra do te tregoj yleberin e ngjyrave.

Diavolessa

Valoris scriptorum

siamoangeli.jpg

Diavolessa

Valoris scriptorum

Kam humbur dashurine per ty!...E kam kerkuar neper kujtime...ne shpresat tona... mes mjergullave..por ti ke ndryshuar...e ne memorjen time nuk ka me asnje moment te lumtur mes nesh....

Historia jone eshte pluhur qe fluturon me eren lehte- lehte ..e vetem koha do i jape paqe...do ze vend diku ne nje cep te botes..e ne do jemi te lumtur larg njeri-tjetrit...mbase keshtu mund te ruajme nje kujtim ....

disku

UNI

Qe ti bash 2 edhe me zemer sic e ke tek avatari /pf/images/graemlins/wink.gif
clown.jpg

Diavolessa

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/wink.gif

Duke amiruar bukurine madheshtore te krijuar nga vete natyra /pf/images/graemlins/wink.gif

unicorn-princess.jpg

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

mbrema keteja si ju kam te djegur /pf/images/graemlins/laugh.gif
good fotos ketej stuciakante te gjitha dhe fantaziose /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Enderr .....

Il%20sogno.jpg

Te shtrire te dy mbi rere duke shikuar yjet qe shkelqejne si diamante te vegjel lart ne qiell. Shikon ne yll qe po shuet dhe bie mbi toke..nderkohe mbyll syte dhe thua nje deshire!!!!
"Nuk dua te zgjohem kurre..." Shshttttttttt nuk duhet te me tregosh deshiren tende....por "Do te kthehesh ketu tek mua"...Cdo nate ...
E te tjeret cdo te thone?! - Kjo eshte bota jone enderrore (te tjereve ju dhurojme jeten reale) ..kjo eshte nje bote ku vetem imagjinojme....
Jemi ketu ne kete ishull te vogel vetem une dhe ti....
......- E ne se nuk do me mjaftoj... ne se do dua te jesh ketu me mua gjithmone?....
- Une jam gjithmone ketu me ty...Cdo here qe ti do me therrasesh ..une do vi!....
Ne cdo moment qe ti do te duash une do te jem pran teje.

- Premton?...."
- Premtoj!..."
- ...Atehere puthme....!

Diavolessa

Valoris scriptorum

nawheera2.jpg

Flet era dhe vetem nje emer me pershperit....

Flet lehte - lehte..... por brenda meje ai emer bertet!

Marrezi ..imagjinate.... shprese? ...por ajo figure mbetet..... segrete si nje dicka e cmueshme ne dhome...
Nje shikim i paster sikur me pershkron....i akullt me shume se buzeqeshja jote...
Ne duart qe i kam bosh..do doja te kisha fytyren tende!!!!

Flet era... e me thote qe te pres!..... Flet lehte- lehte.... e ne pritje.... mundem vetem te imagjinoj...

......... Vazhdon..kur te frymezohem /pf/images/graemlins/laugh.gif ..............

Diavolessa

Valoris scriptorum

tiamo_240703_04.jpg

Zeqo /pf/images/graemlins/laugh.gif ca hajdutje jam mor aman /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

pS: Vrej se qenke feju /pf/images/graemlins/laugh.gif Hudh llokume knej i here hajt /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: