Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise"

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise"

pic-herz.jpg

Diddy19

Su@mi

pic-herz.jpg

Waw sa e bukur!!! :wub: Papi zemer ,a m'lejon me ta fregu kete figuren edhe me e perdore si avatar a?? Ti prego, ti prego, ti prego, dimmi di sì!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

E kam zemren e dobte ..mos u lut ..merre e mos pyet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Glazie glazie glazie shume /pf/images/graemlins/smile.gif

P.S Postimi im i rradhes do jete tek tema 'Avatars' /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Mu me pelqejne ato qe po puthen te vala e detit... /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb] Mu me pelqejne ato qe po puthen te vala e detit... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
pse kshu e enderon puthjen e par ti /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Jo vetem te paren... /pf/images/graemlins/wink.gif , po edhe te dyten , te treten , te katerten.... e keshtu me radhe... /pf/images/graemlins/tongue.gif deri tak puthja e fundit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb] Jo vetem te paren... /pf/images/graemlins/wink.gif , po edhe te dyten , te treten , te katerten.... e keshtu me radhe... /pf/images/graemlins/tongue.gif deri tak puthja e fundit... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse ne maj te detit do vdesesh ti /pf/images/graemlins/laugh.gif apo dashke me ber dhe ashtuja gili vili /pf/images/graemlins/tongue.gif nejse kete e kam per ty :kiss:
Image30.jpg

Diavolessa

Valoris scriptorum

Gjesi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Si fillim i bukur i javes..po lyj prap floket :shrug:

Do mbes pa floke noi dite :mad:

Diddy19

Su@mi

ça ngjyre po i lyn pap?? Se e kam edhe une nje mendje te keqe :rolleyes: ....ndonje nuance te se kuqes besoj (them per vedi).Me kane thane se il rosso mi dona... :wub:

Goca

Primus registratum

Zjarr ketej e zjarr ne koke ju , shifeni kur te merrni flake ndonje dite e hajde te gjejme zjarrfikse ketu ne... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zeqo, flm . /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Te kuqe i kisha mi /pf/images/graemlins/frown.gif E kuqja eshte e bukur...per esperience te them mos i lyej me te kuqe .

Eshte teper e veshtire ta heqesh..ne se ben ate te ndezuren... Futja noi ngjyre kumbulle...e lyej me shampo colorante se del ngjyra vete ....plus nuk te demton flokun.

pS: Gjasme desha me i bo geshtenje te hapur..por si te zeza po me duken :shrug: ...po pres edhe pak ti laj :smash:

pSs: Premtoj se s'do i lyej me kurre!

Oooooohhhoooooooooooooo,po na vjen pranvera,ja dhe bora po shkrin,lulet celin,po kendojne zogjte,mosssssssss... per cfare e nisa une kete...ah po jemi ke fuego,edhe gocat do dalin me minifunde,ec aty e gjeta konkluzionin! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

S'gjete gjo jo..i re shkurt e re ne konkluzion te gabuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

E Paperina,nuk thua shyqyr qe lidha di fjale,pastaj konkluzione vjen ngadal,cik sot e cik neser! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :wub:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ne fakt u merakosa icik /pf/images/graemlins/laugh.gif se me lexu e di qe din..por me shkrujt :rolleyes:

Kushedi si ta ka dhen /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

:wub: U.