Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" PS: :kiss:
D Diavolessa Valoris scriptorum 3 Mar 2004 #623 Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Amare amare diventa più facile quando tutto si scioglie davanti ad un tuo sorriso amare diventa più facile quando la passione acceca la mente e non sa più che fare amare non è entrare nel tuo corpo e poi non capire più niente amare è ben altro è possedere la tua anima la tua mente il tuo volere amare quando il tuo corpo mi grida e la mia mente sorvola le nostre sensazioni amare quando i nostri corpi rinascono per dare vita al nostro amore amore è un tuo bacio stampato sulla mia pelle dentro il mio cuore questo si che è amore. pS: Do e perkthej kete se po me pelqenka shume /pf/images/graemlins/tongue.gif
Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Amare amare diventa più facile quando tutto si scioglie davanti ad un tuo sorriso amare diventa più facile quando la passione acceca la mente e non sa più che fare amare non è entrare nel tuo corpo e poi non capire più niente amare è ben altro è possedere la tua anima la tua mente il tuo volere amare quando il tuo corpo mi grida e la mia mente sorvola le nostre sensazioni amare quando i nostri corpi rinascono per dare vita al nostro amore amore è un tuo bacio stampato sulla mia pelle dentro il mio cuore questo si che è amore. pS: Do e perkthej kete se po me pelqenka shume /pf/images/graemlins/tongue.gif
olti Neo 3 Mar 2004 #624 Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Voglio essere l'aria che respiri, il cielo che contempli, le labbra che baci, ma più di tutto voglio essere la ragione che fa battere il tuo cuore.
Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Voglio essere l'aria che respiri, il cielo che contempli, le labbra che baci, ma più di tutto voglio essere la ragione che fa battere il tuo cuore.
D Diavolessa Valoris scriptorum 4 Mar 2004 #625 Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Si nje pike uji ke rreshqitur brenda zemres dhe e ke lagur me dashurine tende. Pike qe s'thahet dot, por zhytet gjithmone e me shume.... Lot yjesh mbeshtjellur ne shallin e nates...
Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Si nje pike uji ke rreshqitur brenda zemres dhe e ke lagur me dashurine tende. Pike qe s'thahet dot, por zhytet gjithmone e me shume.... Lot yjesh mbeshtjellur ne shallin e nates...
D Diavolessa Valoris scriptorum 4 Mar 2004 #626 Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Enderro sonte ..qielli blu eshte ndricuar nga drita e henes dhe yjeve qe e shoqerojne... Duke te puthur mbi buze do te te bej te enderrosh... Mbylli syte ne kete nate magjike...dashurom mua kete nate... Do jem mbreteresha e enderrave te tua, qe te con drejt lumturise....
Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Enderro sonte ..qielli blu eshte ndricuar nga drita e henes dhe yjeve qe e shoqerojne... Duke te puthur mbi buze do te te bej te enderrosh... Mbylli syte ne kete nate magjike...dashurom mua kete nate... Do jem mbreteresha e enderrave te tua, qe te con drejt lumturise....
D Diavolessa Valoris scriptorum 4 Mar 2004 #627 Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Me pelqen te shoh kur fle...ne ty shoh qetesine... Nuk ka vuajtje qe mund te te zgjoj nga enderrat e tua te embla... Mbase te kam premtuar gjera qe s'mund te dhuroj.... e mbase ky premtim do ndeshkohet me kohen... Te kam premtuar nje bote me te bukur....ku jemi vetem... (une edhe ti)...
Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Me pelqen te shoh kur fle...ne ty shoh qetesine... Nuk ka vuajtje qe mund te te zgjoj nga enderrat e tua te embla... Mbase te kam premtuar gjera qe s'mund te dhuroj.... e mbase ky premtim do ndeshkohet me kohen... Te kam premtuar nje bote me te bukur....ku jemi vetem... (une edhe ti)...
D Diavolessa Valoris scriptorum 4 Mar 2004 #628 Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Te gjithe flasin....pastaj heshtin..pastaj fshihen! Te gjithe pretendojne.... Disa flasin me syte hapur e pa u trembur ...te pakte ata qe degjojne.... Shume pak njerez jane medioker.... E disa.....eh disa...disa pershendesin sa per sy e faqe...disave ja u ndjen.... e prap ...rrin ne Heshtje!
Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Te gjithe flasin....pastaj heshtin..pastaj fshihen! Te gjithe pretendojne.... Disa flasin me syte hapur e pa u trembur ...te pakte ata qe degjojne.... Shume pak njerez jane medioker.... E disa.....eh disa...disa pershendesin sa per sy e faqe...disave ja u ndjen.... e prap ...rrin ne Heshtje!
H helibak mucogllava Primus registratum 4 Mar 2004 #630 Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" boh se po pertoj ti lexoj te gjitha ka na nje gje per mua ketu keto dit qe skam qen une
Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" boh se po pertoj ti lexoj te gjitha ka na nje gje per mua ketu keto dit qe skam qen une
H helibak mucogllava Primus registratum 5 Mar 2004 #634 Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Fillimisht postuar nga paperina: [qb] [/qb] Click to expand... urdhero 2 puthje :kiss:
Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Fillimisht postuar nga paperina: [qb] [/qb] Click to expand... urdhero 2 puthje :kiss:
D Diavolessa Valoris scriptorum 5 Mar 2004 #635 Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" /pf/images/graemlins/tongue.gif Grazie Zeqo /pf/images/graemlins/tongue.gif
Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" /pf/images/graemlins/tongue.gif Grazie Zeqo /pf/images/graemlins/tongue.gif
M mydeir margjoni X-Ray 5 Mar 2004 #640 Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Triny pse kaq e zhgenjyer nga kjo bote?? Neo me duket ti e ke fajin! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise" Triny pse kaq e zhgenjyer nga kjo bote?? Neo me duket ti e ke fajin! /pf/images/graemlins/laugh.gif