Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise"

Goca

Primus registratum
Re: Fuego " Rikthimi i zjarrit te dashurise"

Me te lexuara?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une per profiterolin qesh tu fol... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ndihem shume hot sot... /pf/images/graemlins/laugh.gif , s`kam cfare ti boj. Kam dy zgjidhje, te kap te parin qe me del perpara e ta rraf, ose te shkruj te erosi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

E keshtu , ndersa dita zbardhej pertej xhamit te dritares, avulli mbi te nuk na linte te shihnim asgje. Duhej te kish rene debore naten. Brenda ishte ngrohte e asgje s`na bente te linim shtratin ku krahet ishin lidhur me njeri tjetrin ne nje lidheze te pazgjidhshme. Frymemarrjet tona ishin te ngadalshme e asgje s`pipetinte , vec rrahjeve te zemres. Ishte bukur te zgjoheshe me ty perballe e pastaj te nisje nje dite te re nen nje puthje te embel e te gjate sa nje enderr dimri. Ti shihja syte ndersa hapeshin e buzet tek afroheshin. Mbi mua kish paqe e une po shetitja nje kopesht te bukur ne parajsen e ndjenjave tona. Ky mengjes dimri po lind e ne po jetojme nje lindje te re.

Noten e mireeeeeeee! /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Hmmm! Po pse kur je hot ti kap e rreh ropt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

M`varet si me kap... :rolleyes: dhe ke kam perpara... /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Ti fle dhe je kaq e bukur dhe engjellore kur fle, sa dhe endrrat nuk i lejojne vetes te te marrin ne krahet e tyre. E une i mahnitur rri e shikoj fytyren engjellore qe fle; ne ato caste do doja qe koha te ndalonte e une te qendroja aty duke te shikuar dhe duke u ushqyer dhe jetuar vetem me dhe per dashurine qe kam per ty. /pf/images/graemlins/smile.gif

............ :wave:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Me te lexuara?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une per profiterolin qesh tu fol... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ndihem shume kot sot... /pf/images/graemlins/laugh.gif , s`kam cfare ti boj. Kam dy zgjidhje, te kap te parin gjel qe me del perpara e ta rraf, ose te shkruj te Jeta rreth nesh ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

E keshtu , ndersa dita zbardhej pertej xhamit te dritares, avulli mbi te nuk na linte te shihnim asgje. Duhej te kish rene debore naten. Brenda ishte ngrohte e asgje s`na bente te linim shtratin ku krahet e gjelit ishin lidhur me njeri tjetrin ne nje lidheze te pazgjidhshme. Frymemarrjet tona ishin te ngadalshme e asgje s`pipetinte , vec rrahjeve te zemres. Ishte bukur te zgjoheshe me ty perballe e pastaj te nisje nje dite te re nen nje pickim te embel e te gjate sa nje enderr dimri. Ti shihja syte ndersa hapeshin e sqepat tek afroheshin. Mbi mua kish paqe e une po shetitja nje kopesht te bukur ne parajsen e oborrit tim. Ky mengjes dimri po lind e ne po jetojme nje lindje te re.
Mos ik o Gjel
Shenim i perkthyesit!

Noten e mireeeeeeee! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

Goca

Primus registratum

Blendi me kacurrel te balli?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pjesa i pershtatet shume mire mengjesit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fai un respiro profondo che ti pasa.

pS: Shiaoooooooooooooooooooooooooooooo

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Kush o ky re? :confused: [/qb]
L'altra parte del Matrix /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne kerkim te vertetes Neo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] paperian po une kush jam me /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti je ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

Burri qe eshte Burr i var ....ne mur dhe i qellon me gur:))))))))pastaj ben tre kile sh*r dhe me pas i peshoin sa nje kunjtal grur:))[ky po eshte burr]

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb]Why is that sweetheart?

:wub: [/qb]
Tradito: se me kane ndodhur gjera nga njerez qe nuk i prisja kurre.

Depresso: se jam larguar nga njerez sepse jam friksuar per ate qe ndjej. :rolleyes:

olti

Neo

Buonanotte, ti mando tanti dolci baci che ti accarezzino e ti coccolino tutta la notte...

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
Fillimisht postuar nga Triny:
[qb]Why is that sweetheart?

:wub: [/qb]
Tradito: se me kane ndodhur gjera nga njerez qe nuk i prisja kurre.

Depresso: se jam larguar nga njerez sepse jam friksuar per ate qe ndjej. :rolleyes: [/qb]
PO mire ato zhgenjimet te bejne te luftosh per gjerat qe kane vlere me te vertete /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Am here! :wave:

olti

Neo

Love.jpg

:kiss:

olti

Neo

Non so da dove nasce questa mia grande passione per te, ma so dove vorrebbe finire...... ......tra le tue braccia!!!

olti

Neo

Kete foto kisha kohe pa e pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Neo_matrix.jpg